Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Lucia Benešová
Identifikačné číslo: 36757
Univerzitný e-mail: xbenesova [at] is.uniag.sk
 
4170V02  technológia potravín D-TEP
FBP D-TEP den [roč 3]
Doktorandský typ štúdia, denná prezenčná forma
3. ročník

     
     Výučba
     
     
Publikácie     Orgány     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČ
Rok
Podrobnosti
1.
Analýza zastúpenia živočíšnych druhov v zeleninovo-mäsových príkrmoch určených pre deti = Analysis of composition of animal species in vegetables and meat foods intended for children
Benešová, Lucia -- Golian, Jozef -- Belej, Ľubomír -- Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Martišová, Patrícia -- Vlčko, Tomáš
Analýza zastúpenia živočíšnych druhov v zeleninovo-mäsových príkrmoch určených pre deti = Analysis of composition of animal species in vegetables and meat foods intended for children. In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, s. 52--57. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
BEE
Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Podrobnosti
2.
Content of mineral elements in the traditional Oštiepok cheese
Šnirc, Marek -- Árvay, Július -- Králik, Martin -- Jančo, Ivona -- Zajác, Peter -- Harangozo, Ľuboš -- Benešová, Lucia
Content of mineral elements in the traditional Oštiepok cheese. In Biological trace element research. 196, 2 (2020), s. 639--645. ISSN 0163-4984.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020
Podrobnosti
3.
Duálna kvalita potravinárskych výrobkov - porovnávacie testy na spoločnom trhu EÚ (medzi Slovenskom a Rakúskom) = Dual quality of food products - comparative tests on th common EU market (between Slovakia and Austria)
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Benešová, Lucia -- Belej, Ľubomír
Duálna kvalita potravinárskych výrobkov - porovnávacie testy na spoločnom trhu EÚ (medzi Slovenskom a Rakúskom) = Dual quality of food products - comparative tests on th common EU market (between Slovakia and Austria). In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, s. 65--74. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
BEE
Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Podrobnosti
4.
Effect of commercial yogurt starter cultures on fermentation process, texture and sensoric parameters of white yogurt
Zajác, Peter -- Kúšová, Lenka -- Benešová, Lucia -- Čapla, Jozef -- Čurlej, Jozef -- Golian, Jozef
Effect of commercial yogurt starter cultures on fermentation process, texture and sensoric parameters of white yogurt. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), s. 300--306. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
5.Food adulteration and safety regarding detected market cases and consumer opinions
Fikselová, Martina -- Benešová, Lucia -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Čapla, Jozef
Food adulteration and safety regarding detected market cases and consumer opinions. In Potravinárstvo. 14, 1 (2020), s. 417--428. ISSN 1338-0230.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
6.
Laktózová intolerancia a rastlinné náhrady mlieka = Lactose intolerance and plant-based milk substitutes
Kozelová, Dagmar -- Kolačkovská, Jana -- Benešová, Lucia
Laktózová intolerancia a rastlinné náhrady mlieka = Lactose intolerance and plant-based milk substitutes.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 109--111. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti
7.Metodika výskumu kvalitatívnych ukazovateľov produktu a miesta predaja: zamerané na malých a stredných výrobcov mlieka a syrov a predaj na farme
Nagyová, Ľudmila -- Horská, Elena -- Kačániová, Miroslava -- Čanigová, Margita -- Zeleňáková, Lucia -- Štefániková, Jana -- Ducková, Viera -- Zajác, Peter -- Benešová, Lucia -- Čapla, Jozef -- Poláková, Zuzana -- Obtulovič, Peter -- Berčík, Jakub -- Vietoris, Vladimír -- Paluchová, Johana -- Rybanská, Jana -- Petriľák, Marek -- Géci, Andrej -- Krivošíková, Alexandra
Metodika výskumu kvalitatívnych ukazovateľov produktu a miesta predaja: zamerané na malých a stredných výrobcov mlieka a syrov a predaj na farme. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. 182 s. ISBN 978-80-552-2194-6.
BAB
Odborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách
2020
Podrobnosti
8.
Molecular diagnostic test systems for meat identification: A comparison study of the MEAT 5.0 LCD-array and innuDETECT assay detection methods
Golian, Jozef -- Benešová, Lucia -- Drdolová, Zuzana -- Martišová, Patrícia -- Semjon, Boris -- Kozelová, Dagmar
Molecular diagnostic test systems for meat identification: A comparison study of the MEAT 5.0 LCD-array and innuDETECT assay detection methods. In Acta veterinaria. 89, 1 (2020), s. 89--96. ISSN 0001-7213.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020
Podrobnosti
9.
Porovnanie zloženia vybraných mäsových výrobkov na základe kvalitatívnych ukazovateľov = Comparison of composition of selected meat products based on qualitative indicators
Golian, Jozef -- Čapla, Jozef -- Belej, Ľubomír -- Benešová, Lucia -- Zajác, Peter
Porovnanie zloženia vybraných mäsových výrobkov na základe kvalitatívnych ukazovateľov = Comparison of composition of selected meat products based on qualitative indicators. In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, s. 75--81. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
BEE
Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Podrobnosti
10.Potravinové podvody a ich kľúčové faktory = Food fraud key factors
Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Golian, Jozef -- Benešová, Lucia -- Belej, Ľubomír
Potravinové podvody a ich kľúčové faktory = Food fraud key factors. In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, s. 166--172. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
BEEOdborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)2020
Podrobnosti
11.
Prieskum informovanosti a preferencií spotrebiteľov pri konzumácií vín /: Dagmar Kozelová ... [et al.]
Kozelová, Dagmar -- Fikselová, Martina -- Benešová, Lucia -- Uhler, Mário
Prieskum informovanosti a preferencií spotrebiteľov pri konzumácií vín /: Dagmar Kozelová ... [et al.]. In: Špecifické hodnotenie kvality vína z vybraného regiónu. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. s. 46--67. ISBN 978-80-552-2209-7.
BBBKapitoly v odborných monografiách vydané v domácich vydavateľstvách
2020
Podrobnosti
12.
Senzorická kvalita vín /: Martina Fikselova ... [et al.]
Fikselová, Martina -- Kozelová, Dagmar -- Benešová, Lucia -- Uhler, Mário
Senzorická kvalita vín /: Martina Fikselova ... [et al.]. In: Špecifické hodnotenie kvality vína z vybraného regiónu. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. s. 32--45. ISBN 978-80-552-2209-7.
BEF
Odborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.