Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Lucia Benešová
Identifikačné číslo: 36757
Univerzitný e-mail: xbenesova [at] is.uniag.sk
 
4170V02  technológia potravín D-TEP
FBP D-TEP den [roč 2]
Doktorandský typ štúdia, denná prezenčná forma
2. ročník

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     Publikácie     Orgány     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Content of mineral elements in the traditional Oštiepok cheese
Šnirc, Marek -- Árvay, Július -- Králik, Martin -- Jančo, Ivona -- Zajác, Peter -- Harangozo, Ľuboš -- Benešová, Lucia
Content of mineral elements in the traditional Oštiepok cheese. In Biological trace element research. (2020), s. 2019. ISSN 0163-4984.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2020Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.