Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Lucia Benešová
Identifikačné číslo: 36757
Univerzitný e-mail: xbenesova [at] is.uniag.sk
 
4170V02  technológia potravín D-TEP
FBP D-TEP den [roč 2]
Doktorandský typ štúdia, denná prezenčná forma
2. ročník

Kontakty     
     
Výučba     Záverečná práca
     
Publikácie
     
     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

ŠNIRC, M. -- ÁRVAY, J. -- KRÁLIK, M. -- JANČO, I. -- ZAJÁC, P. -- HARANGOZO, Ľ. -- BENEŠOVÁ, L. Content of mineral elements in the traditional Oštiepok cheese. In Biological trace element research. (2020), s. 2019. ISSN 0163-4984.

Originálny názov:
Content of mineral elements in the traditional Oštiepok cheese
Autor:
Ing. Marek Šnirc, PhD. (16%)
Ing. Július Árvay, PhD. (14%)
Martin Králik (14%)
Ing. Ivona Jančo (14%)
Ing. Peter Zajác, PhD. (14%)
Ing. Ľuboš Harangozo, PhD. (14%)
Ing. Lucia Benešová (14%)
Pracovisko:
Katedra chémie
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín
Druh publikácie:
článok v odbornom periodiku
Periodikum: Biological trace element research
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
Číslo periodika v rámci zväzku:
Rok vydania:
2020
Od strany:
2019
Do strany:
2019
Počet strán:
1
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania:
tlačená verzia (print)
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: ADC Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová:
slovenčina: syry, tradičné jedlá, oštiepky
Rok uplatnenia:
2020
Rok odoslania:
 
Záznam vložil:
Ing. Marek Šnirc, PhD.
Posledná zmena:
09.05.2020 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Biological trace element research. Totowa, US: ISSN 0163-4984.

Originálny názov:
Biological trace element research
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie:
časopis
ISSN: 0163-4984
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Totowa, US
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Posledná zmena:
09.05.2020 22:20 (Import dát z knižnice)