Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Lucia Benešová
Identifikačné číslo: 36757
Univerzitný e-mail: xbenesova [at] is.uniag.sk
 
4170V02  technológia potravín D-TEP
FBP D-TEP den [roč 2]
Doktorandský typ štúdia, denná prezenčná forma
2. ročník

Kontakty
     
     
Výučba
     
Záverečná práca     
     
Orgány
     

Základné informácie

Základné informácie o záverečnej práci

Typ práce: Dizertačná práca
Názov práce:
Objektivizácia spoľahlivosti vybraných metód vysledovateľnosti a autentifikácie mäsa rýb
Autor: Ing. Lucia Benešová
Pracovisko:
Vedúci práce: prof. Ing. Jozef Golian, Dr.
Stav záverečnej práce:
Záverečná práca je rozpracovaná


Zobrazenie a sťahovanie súborov

Pokiaľ chcete zobraziť zadanie záverečnej práce, kliknite na ikonu Zobraziť zadanie. Ikony Záverečná práca, Prílohy práce, Posudok vedúceho a Posudok oponenta predstavujú súbory týkajúce sa záverečnej práce, ktoré je možné stiahnuť. Budú zobrazené iba v prípade, že je súbor vložený a zároveň je verejný.

Časti práce s odloženým zverejnením:

Posudky záverečnej práce neobmedzene

Študent dosiaľ neodovzdal záverečnú prácu.