Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Tomáš Jambor, PhD.
Identifikačné číslo: 36859
Univerzitný e-mail: tomas.jambor [at] uniag.sk
 
VŠ,DrSc./CSc./PhD. - Katedra fyziológie živočíchov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Záverečná práca     Projekty     Publikácie     Stáže     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

TOKÁROVÁ, K. -- HALENÁR, M. -- GREIFOVÁ, H. -- JAMBOR, T. -- KOLESÁROVÁ, A. -- LUKÁČ, N. Production of interleukins after amygdalin treatment in human endothelial cells. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018, s. 66. ISBN 978-80-552-1874-8 (brož.).

Originálny názov: Production of interleukins after amygdalin treatment in human endothelial cells
Autor: Ing. Katarína Tokárová, PhD. (17%)
Ing. Marek Halenár, PhD. (17%)
Ing. Hana Greifová (17%)
Ing. Tomáš Jambor, PhD. (17%)
prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD. (17%)
prof. Ing. Norbert Lukáč, PhD. (15%)
Pracovisko: Katedra fyziológie živočíchov
Druh publikácie: článok v zborníku
Zborník: Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs
Charakter článku:
Číslo časti:
Od strany: 66
Do strany: 66
Počet strán: 1
Kód UT podľa Web of Science:
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: AFH Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: vitamín B17, životaschopnosť, endotheliálne bunky, choroby ľudí, bunky
Rok uplatnenia: 2018
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Ing. Katarína Tokárová, PhD.
Posledná zmena: 30. 03. 2019, 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018. ISBN 978-80-552-1874-8 (brož.).

Originálny názov: Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs
Anglický názov:
Editor: Ing. Vladimíra Kňazovická, PhD. (25%)
Ing. Katarína Tokárová, PhD. (25%)
Dominik Hollý (25%)
prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD. (25%)
Druh publikácie: zborník
ISBN: 978-80-552-1874-8 (brož.)
Vydavateľ: Slovak University of Agriculture
Miesto vydania: Nitra
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2018
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia: 2018
Posledná zmena: 30. 03. 2019, 22:20 (Import dát z knižnice)