Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Eva Tvrdá, PhD.
Identifikačné číslo: 49880
Univerzitný e-mail: eva.tvrda [at] uniag.sk
 
VŠ,DrSc./CSc./PhD. - Katedra fyziológie živočíchov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     Projekty     
Publikácie     Stáže     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

TIRPÁK, F. -- TVRDÁ, E. -- SLANINA, T. -- HALO, M. -- MAMRÁKOVÁ, R. -- MASSANYI, P. Effect of taurine supplementation to conventional bovine insemination doses. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018, s. 62. ISBN 978-80-552-1874-8 (brož.).

Originálny názov: Effect of taurine supplementation to conventional bovine insemination doses
Autor: Ing. Filip Tirpák (20%)
Ing. Eva Tvrdá, PhD. (20%)
Ing. Tomáš Slanina, PhD. (15%)
Ing. Marko Halo (15%)
Ing. Renáta Mamráková (10%)
prof. MVDr. Peter Massanyi, DrSc. (20%)
Pracovisko: Katedra fyziológie živočíchov
Druh publikácie: článok v zborníku
Zborník: Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs
Charakter článku:
Číslo časti:
Od strany: 62
Do strany: 62
Počet strán: 1
Kód UT podľa Web of Science:
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: AFH Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: kryokonzervácia, antioxidanty, sperma, taurín, fyziológia zvierat
Rok uplatnenia: 2018
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Ing. Filip Tirpák
Posledná zmena: 09. 02. 2019, 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018. ISBN 978-80-552-1874-8 (brož.).

Originálny názov: Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs
Anglický názov:
Editor: Ing. Vladimíra Kňazovická, PhD. (25%)
Ing. Katarína Tokárová, PhD. (25%)
Dominik Hollý (25%)
prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD. (25%)
Druh publikácie: zborník
ISBN: 978-80-552-1874-8 (brož.)
Vydavateľ: Slovak University of Agriculture
Miesto vydania: Nitra
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2018
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia: 2018
Posledná zmena: 09. 02. 2019, 22:20 (Import dát z knižnice)