Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. RNDr. Alžbeta Hegedűsová, PhD.
Identifikačné číslo: 50562
Univerzitný e-mail: alzbeta.hegedusova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra zeleninárstva (FZKI)
 
Externá spolupracovníčka - Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov (SPU)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Determination of isocyanates in workplace atmosphere by HPLC
Hegedűs, Ondrej -- Smotlaková, Zuzana -- Hegedűsová, Alžbeta -- Dubajová, Jarmila -- Andrejiová, Alena -- Jakabová, Silvia -- Tonk, Szende Agnes -- Szép, Róbert -- Pernyeszi, Tímea Judit
Determination of isocyanates in workplace atmosphere by HPLC. In Revista de Chimie. 69, 2 (2018), s. 625--630. ISSN 2537-5733.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
2.Dynamics of changes of total carotenoid content in fruits of Solanum lycopersicum
Hegedűsová, Alžbeta -- Andrejiová, Alena -- Maťová, Adriána -- Farkaš, Ján
Dynamics of changes of total carotenoid content in fruits of Solanum lycopersicum.  In Záhradníctvo 2018. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 82--87. ISBN 978-80-552-1900-4.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2018Podrobnosti
3.Evaluation of quantitative and qualitative characteristics of selected celery (Apium graveolens var. Dulce) varieties in the context of juices production
Mezeyová, Ivana -- Hegedűsová, Alžbeta -- Mezey, Ján -- Šlosár, Miroslav -- Farkaš, Ján
Evaluation of quantitative and qualitative characteristics of selected celery (Apium graveolens var. Dulce) varieties in the context of juices production.  In Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting. 12, 1 (2018), s. 173--179. URL: https://dx.doi.org/10.5219/883.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2012Podrobnosti
4.Evaluation of selected qualitative parameters of sweet potato in dependency on its cultivar in Slovakia
Šlosár, Miroslav -- Hegedűsová, Alžbeta -- Mezeyová, Ivana -- Timoracká, Mária -- Hegedűs, Ondrej
Evaluation of selected qualitative parameters of sweet potato in dependency on its cultivar in Slovakia.  In International Journal of Agriculture, Forestry and Life Sciences. Uşak : Uşak University. 2, 2 (2018), s. 62--65. URL: http://dergipark.gov.tr/download/article-file/552512.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
5.Impact of biofortification, variety and cutting on chosen qualitative characteristic of basil (Ocimum basilicum L.)
Barátová, Silvia -- Mezeyová, Ivana -- Hegedüsová, Alžbeta -- Andrejiová, Alena
Impact of biofortification, variety and cutting on chosen qualitative characteristic of basil (Ocimum basilicum L.).  In Acta fytotechnica et zootechnica. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 18, 3 (2015), s. 71--75. URL: http://www.acta.fapz.uniag.sk/journal/index.php/on_line/article/view/177/baratova1.
ADFVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
6.Production of fortified oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) as a part of innovative functional food productc
Golian, Marcel -- Hegedűsová, Alžbeta -- Szabová, Eva -- Hlavačková, Lucia
Production of fortified oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) as a part of innovative functional food productc. In International congress on oil and protein crops. Chisinau: Institute of the Academy of Sciences of Moldova, 2018, s. 152. ISBN 978-9975-3178-5-6 (brož.).
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2018Podrobnosti
7.Quantitative and qualitative parameters in Acorn squash cultivar in the conditions of the Slovak Republic
Šlosár, Miroslav -- Mezeyová, Ivana -- Hegedűsová, Alžbeta -- Hegedűs, Ondrej
Quantitative and qualitative parameters in Acorn squash cultivar in the conditions of the Slovak Republic. In Potravinárstvo. 12, 1 (2018), s. 91--98.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
8.The effect of selenium application on plant health indicators of garden pea (Pisum sativum L.) varieties
Žitná, Marcela -- Juríková, Tünde -- Hegedűsová, Alžbeta -- Golian, Marcel -- Mlček, Jiří -- Ryant, Pavel
The effect of selenium application on plant health indicators of garden pea (Pisum sativum L.) varieties. In Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. 66, 2 (2018), s. 399--405. ISSN 1211-8516.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
9.The effect of sodium selenate application on growth of the fruiting bodies in the first flush of mushroom Pleurotus ostreatus(JACQ.) P. Kumm
Golian, Marcel -- Hegedűsová, Alžbeta -- Trochcová, Marianna -- Szabová, Eva -- Hegedűs, Ondrej
The effect of sodium selenate application on growth of the fruiting bodies in the first flush of mushroom Pleurotus ostreatus(JACQ.) P. Kumm. In Acta horticulturae et regiotecturae. 21, 1 (2018), s. 25--28. ISSN 1335-2563.
ADFVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.