Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. RNDr. Alžbeta Hegedűsová, PhD.
Identifikačné číslo: 50562
Univerzitný e-mail: alzbeta.hegedusova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra zeleninárstva (FZKI)
 
Externá spolupracovníčka - Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov (SPU)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Elimination of infection pressure of the bacteria Pseudomonas tolaasii during the cultivation of pleurotus ostreatus
Golian, Marcel -- Trochcová, Marianna -- Hegedűsová, Alžbeta -- Szabová, Eva -- Hegedűs, Ondrej -- Barátová, Eva -- Hleba, Lukáš
Elimination of infection pressure of the bacteria Pseudomonas tolaasii during the cultivation of pleurotus ostreatus. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 4 (2019), s. 1080--1083. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
2.Increasing of selenium content and qualitative parameters in tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) after its foliar application
Andrejiová, Alena -- Hegedűsová, Alžbeta -- Adamec, Samuel -- Hegedűs, Ondrej -- Mezeyová, Ivana
Increasing of selenium content and qualitative parameters in tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) after its foliar application. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 351--358. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
3.The evaluation of selected qualitative parameters of sweet potato (Ipomoea batatas L.) in dependence on its cultivar
Šlosár, Miroslav -- Hegedűsová, Alžbeta -- Hegedűs, Ondrej -- Mezeyová, Ivana -- Farkaš, Ján -- Golian, Marcel
The evaluation of selected qualitative parameters of sweet potato (Ipomoea batatas L.) in dependence on its cultivar. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 131--137. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
4.The influence of selenium on selected heavy metals cumulation in oyster mushroom fruiting bodies
Golian, Marcel -- Hegedűsová, Alžbeta -- Trochcová, Marianna -- Maťová, Adriána -- Šlosár, Miroslav
The influence of selenium on selected heavy metals cumulation in oyster mushroom fruiting bodies. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 200--205. ISSN 1338-0230.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
5.The influence of variety on the content of total polyphenols and antioxidant activity in leek (Allium porrum L.)
Kovarovič, Ján -- Bystrická, Judita -- Micová, Marianna -- Harangozo, Ľuboš -- Miššík, Juraj -- Hegedűsová, Alžbeta
The influence of variety on the content of total polyphenols and antioxidant activity in leek (Allium porrum L.). In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 4 (2019), s. 1072--1075. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.