Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

RNDr. Attila Kántor, PhD.
Identifikačné číslo: 51802
Univerzitný e-mail: attila.kantor [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Publikácie     Stáže     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Na obmedzenie výpisu v tabuľke nižšie vyberte požadované hodnoty a stlačte tlačidlo Obmedziť.

Rok odovzdania: Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Jakub Achberger
Vplyv vybraných kmeňov kvasiniek Saccharomyces cerevisiae na aromatický profil vína odrody Veltlínske zelené
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Matúš Andel
Vplyv skladovania na chemický a senzorický profil vín odrody Chardonnay
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Erika Berešová
Charakteristika a senzorická analýza vín Chardonnay
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Gabriel Czapala
Vplyv spracovania modrej muštovej odrody kryomaceráciou a karbonickou maceráciou
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Gabriel Czapala
Vplyv vybraných kmeňov kvasiniek na aromatický profil vína odrody Aletta
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Mária Ďurfinová
Charakteristika a senzorická analýza oranžových vín
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Daniela Hrončeková
Charakteristika a senzorická analýza čínskych čajov typu oolong
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Daniela Hutníková
Vplyv vybraných kmeňov Saccharomyces cerevisiae na aromatický profil bieleho vína
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Dana Karoľová
Charakteristika a senzorická analýza netradičných fermentovaných nápojov
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ivana Kolimárová
Charakteristika a senzorická analýza ružových vín
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Erik Krajger
Význam octových baktérií vo vinárstve
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Ligačová
Mikrocenóza modrej muštovej odrody Alibernet počas technologického procesu výroby vína
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Katarína Ligačová
Porovnanie vplyvu spracovania hrozna medzi autentickými vinármi a vinármi využívaných moderné technológie
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Mandičáková
Charakteristika a senzorická analýza španielskych vín
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Tatiana Melichová
Kvasinky hrozna, muštu a vína
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Matej Michňák
Vplyv skladovania na vývoj celkovej mikrocenózy stolového hrozna
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Alica Mladá
Druhové zastúpenie mikroorganizmov pri výrobe vína Rizling vlašský
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Dominika Molnárová
Divé kvasinky a ich význam pri výrobe vína
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Rudolf Poništiak
Vplyv spracovania bielej muštovej odrody na aromatický profil vína
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Katarína Raslavská
Druhové zastúpenie mikroorganizmov pri výrobe vína Nitria
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Adam Slávik
Svetová produkcia, charakteristika a senzorická analýza vína Tramín červený
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Matej Stanček
Svetová produkcia, charakteristika a senzorická analýza vín odrody Cabernet Sauvignon
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alexandra Sztankóová
Možnosti postavenia vína na trhu a jeho vyhliadky propagácie
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Hana Šimonovičová
Vplyv použitia číriaceho prípravku v procese výroby vína na zachovanie odrodového charakteru
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná