Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

RNDr. Attila Kántor, PhD.
Identifikačné číslo: 51802
Univerzitný e-mail: attila.kantor [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Publikácie     Stáže     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Effect of the herbs used in the formulation of a Spanish herb liqueur, Herbero de la Sierra de Mariola, on its chemical and functional compositions and antioxidant and antimicrobial activities
Issa-Issa, Hanán -- Ivanišová, Eva -- Noguera-Artiaga, Luis -- Kántor, Attila -- López-Lluch, David -- Kačániová, Miroslava -- Szumny, Antoni -- Carbonell Barrachina, Ángel Antonio
Effect of the herbs used in the formulation of a Spanish herb liqueur, Herbero de la Sierra de Mariola, on its chemical and functional compositions and antioxidant and antimicrobial activities. In European Food Research and Technology. 245, (2019), s. 1197--1206. ISSN 1438-2377.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2019Podrobnosti
2.Microbiota of different wine grape berries
Kačániová, Miroslava -- Kunová, Simona -- Felšöciová, Soňa -- Ivanišová, Eva -- Kántor, Attila -- Žiarovská, Jana -- Puchalski, Czeslaw -- Terentjeva, Margarita
Microbiota of different wine grape berries. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 174--181. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.