Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Mgr. Petr Kotoulek
Identifikačné číslo: 53938
Univerzitný e-mail: xkotoulek [at] is.uniag.sk
 
4111V04  technika a mechanizácia poľnohospodárskej výroby D-TPL14
TF D-TPL14 ext [roč 4]
Doktorandský typ štúdia, externá prezenčná forma
4. ročník

Kontakty     Absolvent     Záverečná práca     Publikácie     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Apparent viscosity and density of chosen tomato ketchups
Hlaváč, Peter -- Božiková, Monika -- Ardonová, Veronika -- Kotoulek, Petr
Apparent viscosity and density of chosen tomato ketchups. In BPS 2019. Gödöllő: Szent István Egyetem, 2019, s. 20. ISBN 978-963-269-823-6.
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2019Podrobnosti
2.Effect of different moisture contents on the thermal properties of wood = Uticaj različitog sadržaja vlage na termalna svojstva drva
Kotoulek, Petr -- Božiková, Monika -- Hlaváč, Peter -- Petrović, Ana -- Csillag, Ján -- Malínek, Martin -- Bilčík, Matúš
Effect of different moisture contents on the thermal properties of wood = Uticaj različitog sadržaja vlage na termalna svojstva drva. In Journal on processing and energy in agriculture. 23, 1 (2019), s. 24--26. ISSN 1821-4487.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2019Podrobnosti
3.Temperature and storing time effect on rheologic properties of selected tomato ketchups = Uticaj temperature i vremena čuvanja na reološke osobine odabranih kečapa od paradajza
Hlaváč, Peter -- Božiková, Monika -- Petrović, Ana -- Ardonová, Veronika -- Kotoulek, Petr
Temperature and storing time effect on rheologic properties of selected tomato ketchups = Uticaj temperature i vremena čuvanja na reološke osobine odabranih kečapa od paradajza. In Journal on processing and energy in agriculture. 23, 2 (2019), s. 78--82. ISSN 1821-4487.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2019Podrobnosti
4.Temperature model of photovoltaic module
Bilčík, Matúš -- Božiková, Monika -- Malínek, Martin -- Hlaváč, Peter -- Kósa, Patrik -- Kišev, Marián -- Baláži, Juraj -- Kotoulek, Petr
Temperature model of photovoltaic module. In INOPTEP 2019 : sixth international conference sustainable postharvest and food technologies and XXXI national conference processing and energy in agriculture PTEP 2019, April 07th - 12th, 2019, Kladovo, Serbia = šesta međunarodna konferencja održive posleubirajuče i prehrambene technologije INOPTEP 2019 i XXXI nacionalna konferencija procesna tehnika i energetika u poljoprivredi PTEP 2019. Novi Sad: National society of processing in agriculture, 2019, s. 18. ISBN 978-86-7520-458-9.
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2019Podrobnosti
5.The influence of different moisture content on the wood thermal parameteres
Kotoulek, Petr -- Malínek, Martin -- Božiková, Monika -- Petrović, Ana -- Bilčík, Matúš
The influence of different moisture content on the wood thermal parameteres. In INOPTEP 2019 : sixth international conference sustainable postharvest and food technologies and XXXI national conference processing and energy in agriculture PTEP 2019, April 07th - 12th, 2019, Kladovo, Serbia = šesta međunarodna konferencja održive posleubirajuče i prehrambene technologije INOPTEP 2019 i XXXI nacionalna konferencija procesna tehnika i energetika u poljoprivredi PTEP 2019. Novi Sad: National society of processing in agriculture, 2019, s. 95. ISBN 978-86-7520-458-9.
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.