Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Renáta Mamráková
Identifikačné číslo: 63741
Univerzitný e-mail: renata.mamrakova [at] uniag.sk
 
rektorát - adm.ost.pracoviská - Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
Sekretariát - Katedra fyziológie živočíchov (FBP)

Kontakty     Publikácie     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

MASSANYI, P. -- KOVÁČIK, J. -- LUKÁČ, N. -- ZEMANOVÁ, J. -- MAMRÁKOVÁ, R. -- TIRPÁK, F. -- HALO, M. -- IVANIČ, P. -- STAWARZ, R. -- GREŃ, A. -- FORMICKI, G. Seminal concentrations of biological elements and xenobiotics in various animals and their correlations. In Risk factors of food chain. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 35. ISBN 978-80-552-2033-8 (brož.).

Originálny názov: Seminal concentrations of biological elements and xenobiotics in various animals and their correlations
Autor: prof. MVDr. Peter Massanyi, DrSc. (10%)
prof. Ing. Jaroslav Kováčik, PhD. (10%)
prof. Ing. Norbert Lukáč, PhD. (10%)
Ing. Jiřina Zemanová, PhD. (10%)
Ing. Renáta Mamráková (10%)
Ing. Filip Tirpák (10%)
Ing. Marko Halo (10%)
Peter Ivanič (10%)
Robert Stawarz (10%)
Agnieszka Greń (5%)
Grzegorz Formicki (5%)
Pracovisko: Katedra fyziológie živočíchov
Druh publikácie: článok v zborníku
Zborník: Risk factors of food chain
Charakter článku:
Číslo časti:
Od strany: 35
Do strany: 35
Počet strán: 1
Kód UT podľa Web of Science:
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: AFH Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: ťažké kovy, kvalita ejakulátu, sperma
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: prof. MVDr. Peter Massanyi, DrSc.
Posledná zmena: 26.10.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Risk factors of food chain. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-2033-8 (brož.).

Originálny názov: Risk factors of food chain
Anglický názov:
Editor:
Druh publikácie: zborník
ISBN: 978-80-552-2033-8 (brož.)
Vydavateľ: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania: Nitra
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2019
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia: 2019
Posledná zmena: 05.10.2019 22:20 (Import dát z knižnice)