Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Jana Štefániková, PhD.
Identifikačné číslo: 67223
Univerzitný e-mail: jana.stefanikova [at] uniag.sk
 
vedecko - výskumná zamestnankyňa - Výskumné centrum AgroBioTech (UP)

Kontakty
     
     
Publikácie
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČRok
Podrobnosti
1.A comparison of sensory evaluation and an electronic nose assay in the assessment of aroma in dry hopped beers
Štefániková, Jana -- Nagyová, Veronika -- Hynšt, Matej -- Kudláková, Dominika -- Árvay, Július -- Dráb, Štefan
A comparison of sensory evaluation and an electronic nose assay in the assessment of aroma in dry hopped beers. In Kvasný průmysl. 66, 1 (2020), s. 224--231. ISSN 0023-5830.
ADM
Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020Podrobnosti
2.Antioxidant, Antimicrobial and Antibiofilm Activity of Coriander (Coriandrum sativum L.) Essential Oil for Its Application in Foods
Kačániová, Miroslava -- Galovičová, Lucia -- Ivanišová, Eva -- Vukovic, Nenad -- Štefániková, Jana -- Valková, Veronika -- Borotová, Petra -- Žiarovská, Jana -- Terentjeva, Margarita -- Felšöciová, Soňa -- Tvrdá, Eva
Antioxidant, Antimicrobial and Antibiofilm Activity of Coriander (Coriandrum sativum L.) Essential Oil for Its Application in Foods. In Foods. 9, 3 (2020), s. 3. ISSN 2304-8158.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2020Podrobnosti
3.Biological activity and antibiofilm molecular profile of citrus aurantium essential oil and its application in a food model
Kačániová, Miroslava -- Terentjeva, Margarita -- Galovičová, Lucia -- Ivanišová, Eva -- Štefániková, Jana -- Valková, Veronika -- Borotová, Petra -- Kowalczewski, Przemysław Łukasz -- Kunová, Simona -- Felšöciová, Soňa -- Tvrdá, Eva -- Žiarovská, Jana -- Benda Prokeinová, Renáta -- Vukovic, Nenad
Biological activity and antibiofilm molecular profile of citrus aurantium essential oil and its application in a food model. In Molecules. 25, 17 (2020), s. 17. ISSN 1420-3049.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020
Podrobnosti
4.
Bryndza cheese of Slovak origin as potential resources of probiotic bacteria
Kačániová, Miroslava -- Borotová, Petra -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Felšöciová, Soňa -- Haščík, Peter -- Lopašovský, Ľubomír -- Štefániková, Jana
Bryndza cheese of Slovak origin as potential resources of probiotic bacteria. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), s. 641--646. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020Podrobnosti
5.
Determination of volatile organic compounds in Slovak bryndza cheese by the electronic nose and the headspace solid-phase microextraction gas chromatography-mass spectrometry
Štefániková, Jana -- Árvay, Július -- Miškeje, Michal -- Kačániová, Miroslava
Determination of volatile organic compounds in Slovak bryndza cheese by the electronic nose and the headspace solid-phase microextraction gas chromatography-mass spectrometry. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), s. 767--773. ISSN 1337-0960.
ADF
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2020Podrobnosti
6.
Metodika výskumu kvalitatívnych ukazovateľov produktu a miesta predaja: zamerané na malých a stredných výrobcov mlieka a syrov a predaj na farme
Nagyová, Ľudmila -- Horská, Elena -- Kačániová, Miroslava -- Čanigová, Margita -- Zeleňáková, Lucia -- Štefániková, Jana -- Ducková, Viera -- Zajác, Peter -- Benešová, Lucia -- Čapla, Jozef -- Poláková, Zuzana -- Obtulovič, Peter -- Berčík, Jakub -- Vietoris, Vladimír -- Paluchová, Johana -- Rybanská, Jana -- Petriľák, Marek -- Géci, Andrej -- Krivošíková, Alexandra
Metodika výskumu kvalitatívnych ukazovateľov produktu a miesta predaja: zamerané na malých a stredných výrobcov mlieka a syrov a predaj na farme. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. 182 s. ISBN 978-80-552-2194-6.
BAB
Odborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách
2020
Podrobnosti
7.
The characteristic of sheep cheese ”Bryndza” from different regions of Slovakia based on microbiological quality
Kačániová, Miroslava -- Nagyová, Ľudmila -- Štefániková, Jana -- Felšöciová, Soňa -- Godočiková, Lucia -- Haščík, Peter -- Horská, Elena -- Kunová, Simona
The characteristic of sheep cheese ”Bryndza” from different regions of Slovakia based on microbiological quality. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), s. 69--75. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
8.
The impact of different factors on the quality and volatile organic compounds profile in “bryndza” cheese
Štefániková, Jana -- Ducková, Viera -- Miškeje, Michal -- Kačániová, Miroslava -- Čanigová, Margita
The impact of different factors on the quality and volatile organic compounds profile in “bryndza” cheese. In Foods. 9, 9 (2020), s. 9. ISSN 2304-8158.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2020Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.