Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Anna Kolesárová, PhD.
Identifikačné číslo: 831
Univerzitný e-mail: anna.kolesarova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Soňa Cesneková
Úroveň konzumácie slovenských pekárenských výrobkov.
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Kristína Čierniková
Hodnotenie kvality vybraných druhov strukovín
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Michaela Didová
Umenie v gastronómii
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Andrea Diničová
Dopady externých auditov na rozvoj potravinárskych firiem
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Martina Gútová
Kokosový olej – uplatnenie a využitie v gastronómii
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ľubica Hlaváčová
Tepelné úpravy a ich vplyv na potraviny.
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Hudecová
Sója – jej význam a hodnotenie vybraných parametrov kvality
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Miroslava Iváková
Analýza a vývoj spotreby pečiva na Slovensku.
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Monika Jurášová
Akrylamid v potravinách
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Peter Šulc
Alternatívne spôsoby stravovania a ich uplatnenie v gastronomickej praxi
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Simona Tóthová
Vplyv technologickej úpravy na nutričnú kvalitu zeleniny a strukovín.
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Katarína Vančová
Kultúra stravovania ako forma modernej kultúry
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Michal Vlk
Hodnotenie parametrov kváskového chleba v podmienkach praxe.
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná