Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

RNDr. Jana Mrázová, PhD.
Identifikačné číslo: 891
Univerzitný e-mail: jana.mrazova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra výživy ľudí (FAPZ)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     Publikácie     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

GAŽAROVÁ, M. -- MRÁZOVÁ, J. -- KOLESÁROVÁ, A. -- CHLEBO, P. -- KOPČEKOVÁ, J. -- LENÁRTOVÁ, P. -- BIHARIOVÁ, L. -- MEČIAROVÁ, L. Zmeny koncentrácie sodíka v krvi probandov vplyvom konzumácie celozrnných pekárskych produktov: Changes in sodium concentration in blood samples due to the consumption of whole-grain bakery products.  In Hygiena a technologie potravin – XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita. (2018), s. 142--147. ISBN 978-80-7305-808-1.

Originálny názov: Zmeny koncentrácie sodíka v krvi probandov vplyvom konzumácie celozrnných pekárskych produktov: Changes in sodium concentration in blood samples due to the consumption of whole-grain bakery products
Anglický názov: Changes in sodium concentration in blood samples due to the consumption of whole-grain bakery products
Autor: Ing. Martina Gažarová, PhD. (16%)
RNDr. Jana Mrázová, PhD. (12%)
Ing. Anna Kolesárová, PhD. (12%)
MUDr. Peter Chlebo, PhD. (12%)
Ing. Jana Kopčeková, PhD. (12%)
Ing. Petra Lenártová, PhD. (12%)
Lea Bihariová (12%)
Ing. Mgr. Lucia Mečiarová (12%)
Pracovisko: Katedra technológie a kvality rastlinných produktov
Katedra výživy ľudí
Druh publikácie: článok v elektronickom zdroji
Vydavateľ: Veterinární a farmaceutická univerzita
Miesto vydania: Brno
Rok zverejnenia: 2018
URL:
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
Číslo periodika v rámci zväzku:
Číslo časti:
Od strany: 142
Do strany: 147
Počet strán: 6
Kód UT podľa Web of Science:
Elektronický zborník: Hygiena a technologie potravin – XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
Pôvodný jazyk: slovenčina
Kategória publikácie: AFC Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Kľúčové slová: slovenčina: krvný obraz, zdravie ľudí, výživa ľudí, celozrnné pečivo, sodík
Rok uplatnenia: 2018
 
Záznam vložil: Ing. Martina Gažarová, PhD.
Posledná zmena: 26.10.2018 13:10 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Hygiena a technologie potravin – XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno: Veterinární a farmaceutická univerzita, 2018. ISBN 978-80-7305-808-1.

Originálny názov: Hygiena a technologie potravin – XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny
Anglický názov:
Editor:
Druh publikácie: zborník
ISBN: 978-80-7305-808-1
Vydavateľ: Veterinární a farmaceutická univerzita
Miesto vydania: Brno
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2018
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia: 2018
Posledná zmena: 26.10.2018 13:10 (Import dát z knižnice)