Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

RNDr. Jana Mrázová, PhD.
Identifikačné číslo: 891
Univerzitný e-mail: jana.mrazova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra výživy ľudí (FAPZ)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     Publikácie     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

GAŽAROVÁ, M. -- CHLEBO, P. -- KOPČEKOVÁ, J. -- LENÁRTOVÁ, P. -- MRÁZOVÁ, J. -- KOLESÁROVÁ, A. Vplyv konzumácie pekárskych výrobkov bez obsahu lepku na vybrané parametre nutričného a zdravotného stavu probantov. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018. 120 s. ISBN 978-80-552-1898-4.

Originálny názov: Vplyv konzumácie pekárskych výrobkov bez obsahu lepku na vybrané parametre nutričného a zdravotného stavu probantov
Anglický názov:
Autor: Ing. Martina Gažarová, PhD. (54%)
MUDr. Peter Chlebo, PhD. (6%)
Ing. Jana Kopčeková, PhD. (25%)
Ing. Petra Lenártová, PhD. (5%)
RNDr. Jana Mrázová, PhD. (5%)
Ing. Anna Kolesárová, PhD. (5%)
Pracovisko: Katedra technológie a kvality rastlinných produktov
Katedra výživy ľudí
Druh publikácie: odborná kniha
ISBN: 978-80-552-1898-4
Typ vydavateľa:
Vydavateľ: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania: Nitra
Štát: Slovenská republika
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2018
Číslo vydania: 1
Počet strán: 120
Náklad:
Pôvodný jazyk: slovenčina
Kategória publikácie: AAB Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
Kľúčové slová: slovenčina: zdravie ľudí, pekárske výrobky, bezlepkové potraviny, index telesnej hmotnosti, nutričná hodnota
Rok uplatnenia: 2018
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Ing. Martina Gažarová, PhD.
Posledná zmena: 08.12.2018 22:20 (Import dát z knižnice)