Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP) - zoznam garantovaných predmetov

Aktuálne vyučované predmety

V nasledujúcom zozname sú uvedené aktuálne vyučované predmety. Období: LS 2019/2020 - FBP, 2019/2020 - doktorandské štúdiá - FBP.

KódNázov predmetuObdobieGarant
PHD_P103_NCereálna chémia a technológia
2019/2020 - doktorandské štúdiá - FBP
PHD_P042_N
2019/2020 - doktorandské štúdiá - FBP
doc. Ing. Ján Mareček, PhD.
PHD_P032_NProgresívne technológie výroby sladu a piva
2019/2020 - doktorandské štúdiá - FBP
doc. Ing. Ján Mareček, PhD.
2019/2020 - doktorandské štúdiá - FBP
2019/2020 - doktorandské štúdiá - FBP
doc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.
PHD_P033_NTeoretické základy konzervácie2019/2020 - doktorandské štúdiá - FBPdoc. Ing. Andrea Mendelová, PhD.
PHD_P105_NVýživovo významné a aditívne látky v potravinách
2019/2020 - doktorandské štúdiá - FBP
P15-0112-B
LS 2019/2020 - FBP
doc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.
P15-0114-BHodnotenie poľnohospodárskych produktovLS 2019/2020 - FBPdoc. Ing. Ján Mareček, PhD.
LS 2019/2020 - FBP
P15-0117-BLS 2019/2020 - FBPIng. Peter Czako, PhD.
LS 2019/2020 - FBP
LS 2019/2020 - FBPdoc. Ing. Vladimír Vietoris, PhD.
Senzorické hodnotenie a kontrola kvality vínLS 2019/2020 - FBP
Skladovanie rastlinných produktovLS 2019/2020 - FBPdoc. Ing. Ján Mareček, PhD.
P15-0122-I
LS 2019/2020 - FBP
doc. Ing. Ján Mareček, PhD.
P15-0124-BSpracovanie ovocia a zeleniny
LS 2019/2020 - FBP
LS 2019/2020 - FBP
Technológie potravín rastlinného pôvoduLS 2019/2020 - FBPdoc. Ing. Ján Mareček, PhD.
P15-0130-ILS 2019/2020 - FBP
Výživa a stravovanieLS 2019/2020 - FBPIng. Anna Kolesárová, PhD.

Informačné listy garantovaných predmetov je možné vytlačiť vo forme brožúry. Brožúru vytlačíte stlačením tlačidla Tlač brožúry.

Predmety budúcich období

V nasledujúcom zozname sú uvedené predmety, ktoré sú zaradené do budúcich období.

Kód
Názov predmetu
ObdobieGarant
PHD_P103_NCereálna chémia a technológia2020/2021 - doktorandské štúdiá - FBP
Enológia
ZS 2020/2021 - FBP
P15-0114-B
ZS 2020/2021 - FBP
doc. Ing. Ján Mareček, PhD.
ZS 2020/2021 - FBP
Kvalita potravín rastlinného pôvodu
ZS 2020/2021 - FBP
Ing. Eva Ivanišová, PhD.
ZS 2020/2021 - FBP
PHD_P042_N
2020/2021 - doktorandské štúdiá - FBP
doc. Ing. Ján Mareček, PhD.
Progresívne technológie výroby sladu a piva
2020/2021 - doktorandské štúdiá - FBP
doc. Ing. Ján Mareček, PhD.
ZS 2020/2021 - FBP
P15-0121-BSkladovanie rastlinných produktov
ZS 2020/2021 - FBP
Spracovanie hroznaZS 2020/2021 - FBPdoc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.
Spracovanie záhradníckych produktov
ZS 2020/2021 - FBP
PHD_P026_N2020/2021 - doktorandské štúdiá - FBPdoc. Ing. Ján Mareček, PhD.
P15-0127-ITechnológie potravín rastlinného pôvoduZS 2020/2021 - FBP
ZS 2020/2021 - FBP
doc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.
ZS 2020/2021 - FBP
P15-0154-BZS 2020/2021 - FBP
PHD_P106_N2020/2021 - doktorandské štúdiá - FBPdoc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.
PHD_P033_N2020/2021 - doktorandské štúdiá - FBPdoc. Ing. Andrea Mendelová, PhD.
P15-0155-BVýroba tradičných potravín a jedál
ZS 2020/2021 - FBP
PHD_P105_NVýživovo významné a aditívne látky v potravinách2020/2021 - doktorandské štúdiá - FBPdoc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.
P15-0135-BZáklady gastronómie
ZS 2020/2021 - FBP
Základy spracovania a skladovania potravín
ZS 2020/2021 - FBP
Biologicky aktívne zložky potravínLS 2020/2021 - FBPdoc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.
Hodnotenie poľnohospodárskych produktovLS 2020/2021 - FBP
Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu
LS 2020/2021 - FBP
Pivničné hospodárstvoLS 2020/2021 - FBPIng. Peter Czako, PhD.
P15-0118-I
LS 2020/2021 - FBP
doc. Ing. Vladimír Vietoris, PhD.
Senzorická analýza potravínLS 2020/2021 - FBPdoc. Ing. Vladimír Vietoris, PhD.
LS 2020/2021 - FBP
doc. Ing. Vladimír Vietoris, PhD.
Skladovanie rastlinných produktovLS 2020/2021 - FBPdoc. Ing. Ján Mareček, PhD.
LS 2020/2021 - FBPdoc. Ing. Ján Mareček, PhD.
Spracovanie ovocia a zeleniny
LS 2020/2021 - FBP
P15-0126-ITechnológia nealkoholických nápojov
LS 2020/2021 - FBP
doc. Ing. Andrea Mendelová, PhD.
P15-0127-I
LS 2020/2021 - FBP
doc. Ing. Ján Mareček, PhD.
P15-0130-ITechnológie spracovania záhradníckych produktovLS 2020/2021 - FBP
LS 2020/2021 - FBP
Ing. Anna Kolesárová, PhD.