Přehled vypsaných témat - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Základní údaje

Typ práce: Bakalářská práce
Název tématu: Vplyv výživových faktorov na mikroorganizmy v ústnej dutine človeka
Stav tématu: schváleno (prof. Ing. Soňa Javoreková, PhD. - vedoucí pracoviště)
Vedoucí práce: -- nezadáno --
Fakulta: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Garantující pracoviště: Katedra mikrobiológie (FBP)
Max. počet studentů: --
Navrhl: Ing. Juraj Medo, PhD.
Abstrakt: Cieľom práce je spracovať teoretický prehľad o výskyte jednotlivých druhov mikroorganizmov v ústnej dutine človeka. Popísať ich vzájomné vzťahy a v literatúre vyhľadať faktory ktoré môžu ovplyvňovať výskyt jednotlivých druhov so zvláštnym zameraním na zloženie potravy.

K tématu nejsou zadaná žádná omezení