Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Typ práce: | Bakalárska práca |
Názov témy: | Zdroje a možnosti obsahu fytoestogénov v mlieku |
Stav témy: | schválené (prof. Ing. Jozef Golian, Dr. - vedúci pracoviska) |
Vedúci práce: | prof. Ing. Jozef Golian, Dr. |
Fakulta: | Fakulta biotechnológie a potravinárstva |
Garantujúce pracovisko: | Katedra hygieny a bezpečnosti potravín - FBP |
Max. počet študentov: | -- |
Navrhol: | prof. Ing. Jozef Golian, Dr. |
Abstrakt: | Bakalárska práca sa zaoberá popísaním jednotlivých fytoestrogénov a ich biologickými účinkami. Charakterizuje zdravotné účinky fytoestrogénov u zvierat, človeka a rastlín, faktory ovplyvňujúce obsah fytoestrogénov, metódy analýzy fytoestrogénov v mlieku. |
Obmedzenie k téme
Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení
Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.
Program |
---|
B-BKB bezpečnosť a kontrola potravín |
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.
Pracovisko | Názov predmetu |
---|---|
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta. |