Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Typ práce: | Diplomová práca |
Názov témy: | Analýza mäsa diviakov v priebehu zrenia |
Stav témy: | schválené (doc. Ing. Peter Haščík, PhD. - vedúci pracoviska) |
Vedúci práce: | prof. Ing. Juraj Čuboň, CSc. |
Fakulta: | Fakulta biotechnológie a potravinárstva |
Garantujúce pracovisko: | Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov - FBP |
Max. počet študentov: | 1 |
Navrhol: | prof. Ing. Juraj Čuboň, CSc. |
Abstrakt: | Diplomová práca rieši kvalitu mäsa diviakov na základe chemického zloženie a degradačných procesov v priebehu skladovania. |
Obmedzenie k téme
Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení
Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.
Program |
---|
I-TNI technológia potravín |
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.
Pracovisko | Názov predmetu |
---|---|
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta. |