Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Základné údaje

Typ práce: Diplomová práca
Názov témy: Rizikové prvky v orechoch
Stav témy: schválené (prof. Ing. Janette Musilová, PhD. - vedúci pracoviska)
Vedúci práce: Ing. Ľuboš Harangozo, PhD.
Fakulta: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Garantujúce pracovisko: Katedra chémie - FBP
Max. počet študentov: 1
Akademický rok:2019/2020
Navrhol: Ing. Ľuboš Harangozo, PhD.
Abstrakt: Orechy sú charakteristické svojím veľkým obsahom kvalitných bielkovín, v ktorých nie je dostatok esenciálnej aminokyseliny (AK) lyzín -nenasýtených mastných kyselín (MK) – najmä mononenasýtenej olejovej kyseliny -vitamínov B včítane kyseliny listovej -vitamínu E – najmä v účinnej forme gama-tokoferol -minerálov a stopových prvkov – draslík, horčík, mangán, meď, selén, zinok -fytochemikálií – napr. kyselina elagová, rôzne flavonoidy a pod.


Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

Program
I-BKI bezpečnosť a kontrola potravín

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.