Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Základné údaje

Typ práce: Diplomová práca
Názov témy: Rizikové kovy v pistáciach
Stav témy: schválené (prof. Ing. Janette Musilová, PhD. - vedúci pracoviska)
Vedúci práce: Ing. Ľuboš Harangozo, PhD.
Fakulta: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Garantujúce pracovisko: Katedra chémie - FBP
Max. počet študentov: 1
Akademický rok:2019/2020
Navrhol: Ing. Ľuboš Harangozo, PhD.
Abstrakt: Pistácie sú pravdepodobne najstaršie orechy na svete, pestovali sa totiž na území Iraku a Iránu už 6000 pred Kristom. Pistácie totiž obsahujú vitamín A, C, E, B6 spolu s látkami ako niacín, riboflavín, tiamín, kyselinu listovú, minerály ako magnézium, mangán, fosfor, železo, meď, kalcium, selén, zinok a okrem nich sodík, draslík a betakarotén.


Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

Program
I-BKI bezpečnosť a kontrola potravín

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.