Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Typ práce: | Bakalárska práca |
Názov témy: | Možnosti využitia fytonutrientov pri produkcii mäsových výrobkov |
Stav témy: | schválené (doc. Ing. Peter Haščík, PhD. - vedúci pracoviska) |
Vedúci práce: | doc. Ing. Marek Bobko, PhD. |
Fakulta: | Fakulta biotechnológie a potravinárstva |
Garantujúce pracovisko: | Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov - FBP |
Max. počet študentov: | 1 |
Akademický rok: | 2018/2019 |
Navrhol: | doc. Ing. Marek Bobko, PhD. |
Obmedzenie k téme
Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení
Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.
Program |
---|
B-BKB bezpečnosť a kontrola potravín |
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.
Pracovisko | Názov predmetu |
---|---|
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta. |