Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Základné údaje

Typ práce: Diplomová práca
Názov témy: Charakteristika a senzorická analýza Fancúzskych vín z oblasti Bordeaux
Stav témy: schválené (doc. Ing. Ján Mareček, PhD. - vedúci pracoviska)
Vedúci práce: RNDr. Attila Kántor, PhD.
Fakulta: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Garantujúce pracovisko: Katedra technológie a kvality rastlinných produktov - FBP
Max. počet študentov: 1
Akademický rok:2018/2019
Navrhol: RNDr. Attila Kántor, PhD.
Abstrakt: Diplomová práca bude zameraná na charakteristiku a členenie známej Francúzskej vinohradníckej oblasti Bordeaux v teoretickej časti. V praktickej časti tu bude možnosť ohodnotiť vybrané vzorky Francúzskych vín z oblasti Bordeaux pomocou chemickej analýzy FT-IR a tiež ich senzorické hodnotenie (100b, 20b test), prípadne senzorické hodnotenie základných parametrov vín.


Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

Program
I-TNI technológia potravín

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.