Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Typ práce: | Bakalárska práca |
Názov témy: | Charakteristika a senzorická analýza šumivých vín |
Stav témy: | schválené (doc. Ing. Ján Mareček, PhD. - vedúci pracoviska) |
Vedúci práce: | RNDr. Attila Kántor, PhD. |
Fakulta: | Fakulta biotechnológie a potravinárstva |
Garantujúce pracovisko: | Katedra technológie a kvality rastlinných produktov - FBP |
Max. počet študentov: | 1 |
Akademický rok: | 2018/2019 |
Navrhol: | RNDr. Attila Kántor, PhD. |
Abstrakt: | Teoretická časť bakalárskej práce bude zameraná na všeobecnú charakteristiku šumivých vín, technologický proces výbory šumivých vín rôznymi metódami. Porovnanie charmatovej a tradičnej metódy výroby. Praktická časť sa bude zameriavať na charakteristiku vybraných vzoriek šumivých vín, ich zaradenie, opis, chemické zloženie vína a senzorickú analýzu s využitím 20 bodového hodnotiaceho systému pre šumivé vína. |
Obmedzenie k téme
Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení
Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.
Program |
---|
B-VINB vinárstvo |
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.
Pracovisko | Názov predmetu |
---|---|
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta. |