Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Základné údaje

Typ práce: Bakalárska práca
Názov témy: Mikroskopické huby a mykotoxíny v procese výroby piva
Stav témy: schválené (prof. Ing. Soňa Javoreková, PhD. - vedúci pracoviska)
Vedúci práce: doc. Ing. Soňa Felšöciová, PhD.
Fakulta: Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Garantujúce pracovisko: Katedra mikrobiológie - FBP
Max. počet študentov: 1
Akademický rok:2018/2019
Navrhol: doc. Ing. Soňa Felšöciová, PhD.
Abstrakt: Mikroskopické huby a ich metabolity výrazne ovplyvňujú kvalitu jačmeňa, sladu a piva. Mikromycéty, ktoré sú schopné produkovať mykotoxíny, sú prirodzenou súčasťou obilných ekosystémov. Bakalárska práca preto bude pojednávať o vplyvoch a dopadoch mykocenóznej populácie na jačmeň, slad a pivo. V závere budú popísané preventívne opatrenia na ich minimalizáciu.


Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

Program
B-BKB bezpečnosť a kontrola potravín

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.