Přehled vypsaných témat - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikace zobrazuje seznam aktuálních a schválených témat, která jsou vypsána pod zvoleným pracovištěm nebo pod všemi jeho podřízenými pracovišti. Omezit výpis témat můžete podle následujících kritérií.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedoucí tématu:
Garantující pracoviště:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Poř.
Typ
Název tématuVedoucí práceGarantující pracovištěProgramUrčené pro
Podrobnosti
Obsazeno/Max
Řešitelé
1.
DP- Využitie sekundárnych produktov mliekarenského priemyslu v procese výroby varených mäsových výrobkovKročko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu
0 / --
--
2.
DP- Zmeny fyzikálno-chemických vlastností fermentovaných mäsových výrobkov v procese ich zreniaKročko, M.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
SPUPodrobnosti tématu
0 / --
--
3.
BP
Abruskulárne mykorízne hubyMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
4.BP
Akrylamid v potravinách
Bobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu0 / ----
5.
BP
Aktívne a inteligentné spôsoby balenia rýb
Pavelková, A.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
6.
BPAnalýza chemických komponentov v muštochTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)
B-VINB
SPU
Podrobnosti tématu
1 / 1
Grolmusová, M.
7.
DisP
Analýza kvalitatívnych a kvantitatívnych hygienicko-technologických kritérií vybraných druhov rýb a rybacích výrobkov - externá
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
D-TEP
FBPPodrobnosti tématu0 / 1
--
8.
DP
Analýza kvality podzemných vôd na strednom Slovensku
Katedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
9.
DP
Analýza mäsa diviakov v priebehu zreniaKatedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
10.
BPAnalýza pocitu vnemu horkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1--
11.
BP
Analýza pocitu vnemu chuti umami v závislosti na genetickú predispozíciu.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
12.
BP
Analýza pocitu vnemu sladkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
13.
BP
Analýza pocitu vnemu slanej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
14.
BP
Analýza pocitu vnemu tukovej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Židek, R.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
15.
BP
Analýza podzemných vôd z hľadiska rizikových prvkov
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
16.DisP
Analýza pôsobenia baktérií zo skupiny PGPB pri reakcii rastlín na stresové podmienky
Maková, J.
Katedra mikrobiológie (FBP)
D-MBI
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
17.DPAnalýza schopnosti spotrebieľov rozlišovať bryndzu s rôznym podieľom ovčej zložkyZajác, P.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
18.
BP
Analýza vplyvu glyfosátových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôde
Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
19.
BP
Analýza vplyvu triazínových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôde
Medo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
FBPPodrobnosti tématu0 / 1
--
20.
DisP
Analýza zmien prenylovaných flavonoidov počas kvasného procesu výroby piva
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
D-ABTFBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
21.
BP
Animálne modely pre výskum diabetes mellitus
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
FBPPodrobnosti tématu1 / 1 Šimková, P.
22.
DP
Antibiotická rezistencia baktérií izolavných z tepelne neošetrených rastlinných produktov
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKi
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
23.
BP
Antibiotická rezistencia baktérií izolovaných zo zeleniny
Hleba, L.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
24.DP
ANTIBIOTICKÁ REZISTENCIA ENTEROKOKOV IZOLOVANÝCH Z BRUŠNÝCH DUTÍN KURČIAT
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
SPUPodrobnosti tématu
0 / --
--
25.
BP
Antifungálne prípravky využívané v potravinárstveTančinová, D.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
SPU
Podrobnosti tématu
1 / 1 Mrvová, M.
26.
DP
Antimikrobiálna rezistencia baktérií izolovaných zo zeleniny
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1--
27.
BP
Antimikrobiálne požívateľné obaly pre uchovanie mäsa a mäsových výrobkov
Pavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
28.
BP
Antinutričné látky strukovínTimoracká, M.
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
29.BP
Antioxidačná aktivita vybraných druhov kávy
Bobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKb
FBPPodrobnosti tématu0 / 1
--
30.
BP
Antioxidačná aktivita vybraných zložiek potravín
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
31.
BP
Bakteriálna diverzita v produkcii vín
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-VINB
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1--
32.
BP
Bakteriálna enzymatická deštrukcia antibiotík
Hleba, L.
Katedra mikrobiológie (FBP)
--FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
33.
BP
Baktérie všeobecne považované za bezpečné ako zdroje antibiotickej rezistencie
Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
34.BPBataty ako zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.
Katedra chémie (FBP)
B-BKbFBPPodrobnosti tématu
1 / 1
35.
BP
Bezlepkové potraviny, ich dostupnosť a potenciál v gastronómii.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-PTG
FBPPodrobnosti tématu
0 / 2
--
36.
BP
Bezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbívKatedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu1 / --
37.
BPBezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbívMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-VLU
FAPZ
Podrobnosti tématu0 / 1--
38.BPBezpečnosť a kontrola vstupnej suroviny na výrobu pivaSolgajová, M.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Mátyusová, L.
39.
DP
Bezpečnosť mliečnych výrobkov a ich konzumácia žiakmi
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
40.
BP
Bioaktívne látky ako zložky semenných extenderov
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--SPU
Podrobnosti tématu
0 / ----
41.DP
Bioaktívne látky ako zložky semenných extenderov
Slanina, T.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--
SPU
Podrobnosti tématu
0 / --
--
42.
BP
Bioaktívne látky v bylinných čajoch
Šnirc, M.
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBPPodrobnosti tématu
1 / 1
43.
BP
Bioaktívne látky vo vybraných surovinách a potravinách rastlinného pôvoduMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-VLU
FAPZ
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
44.
BP
Bioaktívne metabolity aktinomycét a ich vplyv na rast rastlínJavoreková, S.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
45.
BPBiochemická a genetická charakteristika ovsa siateho (Avena sativa)Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTB
B-ABb
FBPPodrobnosti tématu
1 / 1
46.
BP
Biologicky aktívne látky rastlín čeľade Apiaceae
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
47.
BP
Biologicky aktívne látky rastlín čeľade LauraceaeTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKb
SPU
Podrobnosti tématu1 / --
48.
BP
Bioplasty a ich kompostovateľnosť a biodegradácia
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
SPU
Podrobnosti tématu
1 / 1 Kureková, E.
49.
BP
Celogenómové sekvenovanie mikroorganizmov
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
50.
DP
Cibuľa (Allium cepa L.) zdroj zdraviu prospešných látokKatedra chémie (FBP)
I-VLU
FAPZ
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
51.DPDetekcia antibiotickej rezistencie u karbapeném-rezistentnej Klebsiella pneumoniaeHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
52.
BP
Detekcia entomopatogénnych húb v pôde pomocou PCRKatedra mikrobiológie (FBP)B-ABbFBPPodrobnosti tématu0 / 1
--
53.DPDetekcia lunazínového génu pomocou digitálnej PCRKatedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ATI
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
54.DPDetekcia mechanizmov antibiotickej rezistencie baktérií mliečneho kvaseniaHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)
I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
55.BP
Detekcia mliečnych proteínov
Zajác, P.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
56.DP
Detekcia zložiek C. arabica súvisiacich s kvalitou nápoja
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
57.
DPDetekcia zložiek C. canephora súvisiacich s kvalitou nápojaBobková, A.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
58.DisP
Determinácia biologickej aktivity rastlinných silíc vo zvolených bunkových modeloch - externá forma
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
D-MBI
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
59.
DisP
Determinácia markerov zrenia živočíšnych produktov
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)D-TEP
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1--
60.
DisP
Determinácia účinkov environmentálnych polutantov na biochemické a RedOx markery živočíchov
Kováčik, A.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
D-MBI
FBP
Podrobnosti tématu
0 / --
--
61.
BP
Dioxíny a polychlorované bifenyly v produktoch živočišneho povodu
Trebichalský, P.Katedra chémie (FBP)--SPUPodrobnosti tématu0 / ----
62.
DP
Diverzita zástupcov rodu Fusarium na jačmeni a pšenici slovenského pôvodu
Mašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKi
SPU
Podrobnosti tématu
1 / 1
Magdolen, G.
63.
DP
Drobné ovocie ako zdroj antibioticky rezistentných baktérií
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1
--
64.
BP
Drobné ovocie ako zdroj mikroorganizmov patogénych pre človeka
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
65.
DisP
Efektívne prístupy v autentifikácii a detekcii medzidruhového falšovania mlieka a syrovZeleňáková, L.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
D-TEP
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
66.
BP
Efluxné systémy ako mechanizmy antibiotickej rezistencie
Hleba, L.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABbFBPPodrobnosti tématu
1 / 1
67.
DPEndogénna mykocenóza pšenice slovenského pôvoduKatedra mikrobiológie (FBP)I-BKIAFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
68.BPEnzymatické mechanizmy rezistencie baktériíHleba, L.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABbFBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
69.
BP
Escherichia coli v rastlinách a priamo konzumovaných rastlinných potravináchKatedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBPPodrobnosti tématu
1 / 1
Baumgartnerová, J.
70.
BP
Expresia génu GPX1 u bovinných kryoprezervovaných spermií
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
B-ABTB
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
71.
BPExpresia génu SOD1 u bovinných kryoprezervovaných spermiíTvrdá, E.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
B-ABTB
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
72.
BP
Faktory vplývajúce na technologickú a gastronomickú kvalitu mäsaKatedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-APbFBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
73.
BP
Falšovanie a autentifikácia alkoholických nápojov.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
74.BP
Falšovanie a autentifikácia alkoholických nápojov.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
75.BP
Falšovanie alkoholických nápojov.
Bobková, A.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--FBPPodrobnosti tématu0 / 1
--
76.
BPFytohormóny v obilnináchTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)
B-APb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
77.
BP
Gastronomické podujatia vo vybranom regióneKozelová, D.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-PTG
FBPPodrobnosti tématu0 / 2
--
78.
BP
Gastronomické podujatia vo vybranom regióne
Kozelová, D.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-PTG
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 2
--
79.
DP
Genetická biodiverzita fazule záhradnej
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
I-ABi
I-ATI
FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
80.DPGenetická biodiverzita pohánky jedlej
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
I-ATI
I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1 Jančov, M.
81.
DP
Genetická diverzita kukurice determinovaná génovo špecifickými DNA markermi
Balážová, Ž.
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
I-ATI
I-ABi
FBPPodrobnosti tématu
1 / 1
Pohančeníková, T.
82.
DP
Genetická diverzita ovsa determinovaná génovo špecifickými DNA markermiBalážová, Ž.
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
I-ATI
I-ABi
FBPPodrobnosti tématu1 / 1
83.DP
Genetická diverzita pohánky determinovaná génovo špecifickými DNA markermi
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ATI
I-ABi
FBPPodrobnosti tématu1 / 1
84.
DisP
Genomická a proteomická variabilita pohánky siatej (Fagopyrum esculentum Moench) a tatárskej (Fagopyrum tataricum Gaertn.)
Balážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)D-ABTSPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
85.
DisP
Genomicko - proteomický polymorfizmus fazule záhradnej (Phaseolus vulgaris L.)
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
D-ABT
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1--
86.
BP
Gény súvisiace s vnímaním sladkej chuti
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
87.BP
Glutamany a ich možné riziko z aspektu zdravia spotrebiteľa potravín
Angelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
88.
BP
Hodnotenie vplyvu obrábania na biologické indikátory kvality a zdravia pôdy
Maková, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABbFBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
89.
DP
Hodnotenie genotypov fazule pomocou génovo špecifických markerov
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
I-ATI
I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
90.
DP
Hodnotenie genotypov sóje pomocou génovo špecifických markerov
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
I-ABi
I-ATI
FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
91.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Banskobystrického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.
Katedra chémie (FBP)
--SPUPodrobnosti tématu0 / 1
--
92.
DP
Hodnotenie konzumácie strukovín u školákov Košického kraja (pre FAPZ, VLU)
Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu
1 / 1
93.
DP
Hodnotenie konzumácie strukovín u školákov Prešovského kraja (pre FAPZ, VLU)
Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu0 / 1--
94.
DP
Hodnotenie konzumácie strukovín u školákov Trnavského kraja (pre FAPZ, VLU)
Timoracká, M.
Katedra chémie (FBP)
--SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
95.
DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Žilinského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.
Katedra chémie (FBP)
--SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
96.DisPHodnotenie kvality baraních spermií slovenských národných plemien využitím špecifických fluorescenčných markerovChrenek, P.
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
D-ABTSPU
Podrobnosti tématu
0 / ----
97.
DP
Hodnotenie kvality mäsa jahniat
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
98.DP
Hodnotenie kvality mäsových výrobkov u vybraného producenta
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNi
SPUPodrobnosti tématu
1 / 1
Szedlár, M.
99.
DP
Hodnotenie kvality vybraných mäsových výrobkovKatedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-BKi
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 2--
100.
BP
HODNOTENIE MEDU A MOŽNOSTI VYUŽITIA VČELÍCH PRODUKTOVČuboň, J.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-APb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
101.
BP
HODNOTENIE MEDU A MOŽNOSTI VYUŽITIA VČELÍCH PRODUKTOV
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-APb
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
102.
BP
Hodnotenie účinku aditiv inseminačných dávok CASA technológiou - maca peruánskaMassanyi, P.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
SPUPodrobnosti tématu
1 / 1
Breja, K.
103.BPHodnotenie účinku aditiv inseminačných dávok CASA technológiou - maca peruánskaKatedra fyziológie živočíchov (FBP)--
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
104.
DPHodnotenie vplyvu herbicídu s účinnou látkou glyfosát na respiráciu mikroorganizmov a pôdnu mikrobálnu biomasuKatedra mikrobiológie (FBP)
I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
105.DPHodnotenie vplyvu herbicídu s účinnou látkou MCPA na enzymatickú aktivitu pôdnych mikroorganizmovMaková, J.
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
106.
BP
Charakteristika biologických preparátov na báze baktérií fixujúcich atmosferický dusíkKatedra mikrobiológie (FBP)B-ABTB
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1
107.BP
Charakteristika biotransformačných reakcií (oxidácia, redukcia, hydrolýza, hydratácia, izomerizácia) v ľudskom organizme
Lidiková, J.
Katedra chémie (FBP)
B-VLU
FAPZ
Podrobnosti tématu
1 / 1
Szabó, A.
108.
DPCharakteristika fazule pomocou DNA analýz.
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
I-ABi
I-ATI
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Bédiová, N.
109.
BPCharakteristika korenín a riziká ich používania pri produkcii masových výrobkovKatedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1 Riečanová, R.
110.
BP
Charakteristika kukurice z molekulárno-genetického hľadiska
Balážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
B-ABb
B-ABTB
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
111.
BP
Charakteristika ovsa z molekulárno-genetického hľadiska
Balážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTB
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
112.BP
Charakteristika pohánky tatárskej z molekulárno-genetického hľadiska
Balážová, Ž.
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
B-ABTB
B-ABb
FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
113.
BP
Charakteristika proteínov kravského mliekaKatedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKp
FBPPodrobnosti tématu0 / 1
--
114.
DP
Charakteristika vybraných druhov bylinných čajov z pohľadu minerálneho zloženia
Katedra chémie (FBP)I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Balážová, D.
115.
DP
Charakterizácia vybraných bioaktívnych látok v komerčne dostupných bylinných čajoch
Katedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
116.
BP
Chemická kontaminácia hydinového mäsa a vajec
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
117.
BP
Chemické a fyzikálne riziká v pekárskych a cukrárskych výrobkoch
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
118.BPChemické komponenty vznikajúce počas tepelnej úpravy obilných produktovTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1--
119.
BP
Chemické zmeny potravín počas tepelnej úpravy
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-PTG
B-BKb
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 2
--
120.
DisP
Chitinázy mäsožravých rastlín a ich využitie z hľadiska ochrany rastlín voči biotickému stresu
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
D-ABT
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
121.DPIdentifikácia efektu šalvie lekárskej na TM3 bunkovú líniu
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
FBPPodrobnosti tématu1 / 1 Škultéty, M.
122.
DP
Identifikácia efektu šalvie lekárskej na TM3 bunkovú líniuLukáč, N.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
123.
DisP
Identifikácia markerov autenticity a duálnej kvality vybraných mliečnych a mäsových výrobkov
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
D-TEP
FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
124.
DP
Identifikácia živočíšnej zložky v sušených cestovinových výrobkoch použitím DNA Čipu.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKi
SPU
Podrobnosti tématu1 / 1 Csicsay, V.
125.
DisP
Inovácia potravín s osobitným výživovým účelom na báze využitia vedľajších výrobných zvyškov zo spracovania jabĺk- externáFikselová, M.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
D-TEP
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 2
--
126.
DP
Interakčný vplyv obrábania pôdy a hnojenia na príjem zinku do zrna vybraných odrôd jačmeňa siatehoTrebichalský, P.
Katedra chémie (FBP)
I-BKiFBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
127.DP
Komparatívna analýza efektivity moderných mikrobiologických metód pre identifikáciu prirodzenej bakteriocenózy ejakulátov moriakov
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
128.
BP
Kompostovanie ako ekologický spôsob znehodnocovania odpadov činnosťou mikroorganizmov
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABTB
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
129.
BP
Komunita mikroorganizmov v komposte a metódy jej analýzy
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABbFBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
130.
DPKomunita vláknitých mikroskopických húb na bobuliach hrozna dopestovaného vo Vrbovskom vinohradníckom regióne s dôrazom na rod AlternariaKatedra mikrobiológie (FBP)I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Martišková, L.
131.
DP
Kontrola a obsah bioaktívnych látok v najviac pestovaných zeleninách na Slovensku
Lidiková, J.
Katedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
132.
DP
Kontrola dusičnanov a dusitanov v rôznych zdrojoch pitnej vody na severnom svahu Levočských vrchov
Angelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
133.
DP
Kontrola kvality fyzikálnych vlastností vajec z domáceho a farmového chovu
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
134.
DP
Kontrola kvality fyzikálnych vlastností vajec z rôznych domácich chovov
Angelovičová, M.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
135.
DP
Kontrola kvality pitnej vody na farme chovu hovädzieho dobytka z aspektu obsahu dusičnanov a dusitanov
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
136.
DP
Kontrola kvality skladovaných mrazených pekárskych výrobkov
Mareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-BKi
FBPPodrobnosti tématu0 / 1--
137.
DP
Kontrola minerálneho zloženia komerčne dostupných medov
Šnirc, M.Katedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
138.
DP
Kontrola minerálneho zloženia medov od lokálnych producentovŠnirc, M.
Katedra chémie (FBP)
I-BKiFBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Klobušická, L.
139.BP
Kontrola obsahu rizikových prvkov v produktoch rybolovu
Šnirc, M.
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
140.
DP
Kontrola základných fyzikálno-chemických a senzorických vlastností mäsových výrobkov určených pre detiTkáčová, J.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNi
I-BKi
I-BKIA
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Chachaľáková, P.
141.
BP
Kontroly kvality výrobkov vo vybranej konzervárni
Mendelová, A.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-BKbFBPPodrobnosti tématu1 / 1 Halászová, A.
142.
DP
Kryouchovávanie ovarialneho tkaniva hovädzieho odbytka
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Duchajová, A.
143.DPKumulácia niklu do zrna vybraných odrôd jačmeňa siateho vo vzťahu k vybraným biotickým a abiotickým faktoromKatedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
144.
DPKvalita a bezpečnosť mäkkého mäsového výrobku po aplikácii fytonutrientovBobko, M.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-BKi
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
145.
DPKvalita mäsa zveriny ulovenej vo vybranej poľovnej oblasti.Tkáčová, J.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-BKi
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 2
--
146.
DP
Kvalita studničných vôd vo vybranom regióne Slovenska
Stanovič, R.
Katedra chémie (FBP)
I-BKi
FBPPodrobnosti tématu
1 / 1
Dúžeková, M.
147.
BP
Maskované mykotoxíny a deriváty mykotoxínov v potravináchKatedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1 Palenčárová, L.
148.
DP
Mäsová úžitkvosť prepelíc po aplikácii Pergy v ich výživeHaščík, P.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
149.DP
Metagenomická analýza mikroorganizmov asociovaných s rastlinami tekvice
Medo, J.
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-ABiFBPPodrobnosti tématu
1 / 1
Pajer, M.
150.
DPMetagenomická analýza mikroorganizmov osídľujúcich plody broskýň počas dozrievaniaMedo, J.
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Medvecká, F.
151.
BP
Metodika detekcie mechanizmov rezistencie baktérií
Hleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABbSPUPodrobnosti tématu
1 / 1
Cvanciger, D.
152.BPMetódy izolácie mliečnych proteínovKatedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Rešková, K.
153.
BP
Metódy používane na izoláciu a detekciu entomopatogénnych húb v rôznych prostrediachKatedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
154.
BP
Mikrobiologická a toxikologická kvalita korenín a byliniek
Felšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
155.
BP
Mikrobiologickí škodcovia v skladochKatedra mikrobiológie (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
156.BP
Mikrobióm rizosféry a jeho vplyv na rastlinu
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
157.
DisP
Mikrocenóza vybraných tradičných a nových odrôd hrozna slovenského pôvodu
Felšöciová, S.
Katedra mikrobiológie (FBP)
D-TEPFBP
Podrobnosti tématu
0 / ----
158.DPMikroskopické analýzy spermií kohútovKatedra biochémie a biotechnológie (FBP)--FBPPodrobnosti tématu
1 / 1
159.
DP
Mikroskopické huby sposobujúce znehodnotenie jabĺk
Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1
--
160.
BP
Mikroskopické huby spôsobujúce znehodnocovanie jahôd
Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu
1 / 1
161.BP
Mikrovlnný ohrev a jeho využitie v gastronómii
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-PTGFBPPodrobnosti tématu0 / 2
--
162.
BP
Mliečne tuky
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-APb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
163.
BPModerné analytické metódy využívané na kontrolu zloženia mäsových výrobkov
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBPPodrobnosti tématu0 / 1--
164.
BP
Moderné možnosti využitia srvátky
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--SPUPodrobnosti tématu
1 / 1
165.
DisP
Modulation effects of phytonutrients in relation to reproductive health in vitro
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
D-PZBAFBP
Podrobnosti tématu
0 / --
--
166.
BP
Molekulárno-genetická charakteristika fazuleKatedra biochémie a biotechnológie (FBP)
B-ABTB
FBPPodrobnosti tématu0 / 1
--
167.BPMolekulárno-genetická charakteristika kukuriceKatedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti tématu1 / 1
168.
BP
Molekulárno-genetická charakteristika repky olejnejVivodík, M.
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
B-ABTB
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1--
169.
BP
Molekulárno-genetická charakteristika slnečnice
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTB
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
170.
DP
Monitoring prchavých látok vo vybraných druhoch pravých ovocných destilátov
Katedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
171.
BP
Možné zdroje mykotoxínov rodu Alternaria v potravovom reťazci
Mašková, Z.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
172.
BP
Možné zdroje mykotoxínov rodu Fusarium v potravovom reťazci
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKbFBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Milotová, P.
173.
BP
Možnosti aplikácie CO pri balení potravín.
Pavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Árvayová, V.
174.
BP
Možnosti ovplyvňovania rastu mikroskopických húb v potravinách
Mašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Cerovská, A.
175.
DP
Možnosti využitia hmyzu pri výrobe potravín živočíšneho pôvodu
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
176.BPMožnosti využitia rastlinných silíc získaných z rastlín čeľade Lamiaceae v potravinárstve
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
SPU
Podrobnosti tématu
1 / 1
177.
BPMožnosti využitia rastlinných silíc získaných z rastlín čeľade Myrtaceae v potravinárstveKatedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
SPU
Podrobnosti tématu
1 / 1
178.
DP
Možnosti využitia rastlinných zdrojov pri zrážaní mlieka
Ducková, V.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
179.DP
Možnosti využitia reologických metód na sledovanie vlastností cesta pripraveného z komponentných múk.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu0 / 2--
180.
BP
Možnosti využitia syrov v gastronómii
Ducková, V.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-PTG
SPUPodrobnosti tématu1 / 1
181.
BPMožnosti využitia vláknitých mikroskopických húb v biotechnológiáchMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABTBFBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Mikúš, L.
182.
BP
Možnosti zabezpečenia vysledovateľnosti čaju využitím analytických metód
Šnirc, M.
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
183.
BP
Možnosti zvyšovania oxidačnej stability mäsa a mäsových výrobkov
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
184.
DP
Mykocenóza bobúľ hrozna dopestovaného vo vinohradníckej obci Vrbové
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
185.
BPMykocenóza včelích produktovBarboráková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)
B-SCH
FAPZPodrobnosti tématu1 / 1 Jánošíková, L.
186.
DP
Mykocenóza vybraných bielych a modrých odrôd hrozna z Malokarpatskej vinohradníckej oblastiFelšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)--
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Vrábel, F.
187.
DP
Mykotická diverzita v procese výroby červených vín
Felšöciová, S.
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1--
188.
DP
Mykotická diverzita v procese výroby bielych vín
Felšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
189.
BP
Mýty a fakty o mlieku
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Bučková, M.
190.
DP
Návrh vhodných genetických markerov na autentifikáciu mlieka a mliečnych výrobkov na úrovni druhu a plemena
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKi
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
191.
BP
Nutričná a chemoprotektívna hodnota sóje
Katedra chémie (FBP)
B-APb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
192.
BP
Nutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Lupinus L.
Katedra chémie (FBP)
B-APb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
193.BP
Nutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Phaseolus L.
Katedra chémie (FBP)
B-APb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
194.
BP
Nutričné a antinutričné zložky múky
Katedra chémie (FBP)
B-PTG
SPU
Podrobnosti tématu
0 / --
--
195.
DP
Nutričné ukazovatele, biogénne prvky a rizikové prvky v technologickom procese spracovania klobás
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
196.
DP
Nutričné ukazovatele, biogénne prvky a rizikové prvky v technologickom procese spracovania klobás
Massanyi, P.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Solár, D.
197.
BP
Obsah stopových prvkov v jedlých divorastúcich hubách z rôzne environmentálne zaťažených oblastí SlovenskaÁrvay, J.Katedra chémie (FBP)B-APbFBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
198.
BP
Operačné taxonomické jednotky v ekológii mikroorganizmov
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
199.
DPOptimalizácia doby pečenia pšeničných a pšenično-ražných výrobkov z hľadiska ich bezpečnostiBojňanská, T.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-BKi
FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
200.
DP
Optimalizácia technológií výroby chleba a pečiva z netradičných surovín.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNi
FBPPodrobnosti tématu0 / 2--
201.
DisP
Optimization of cryopreservation methods for sample storage of animal genetic resources
Chrenek, P.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
D-PZBA
SPU
Podrobnosti tématu
0 / --
--
202.
BP
Ovocie ako potenciálny zdroj antibioticky rezistentných baktérií
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / --
--
203.
DP
Ovplyvnenie aktivity pečeňových enzýmov ZDF potkanov aplikáciou drieňa obyčajného (Cornus mas L.)
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
SPUPodrobnosti tématu
1 / 1
Kopecká, A.
204.
DisP
Ovplyvňovanie rastu pozberových patogénov ovocia a zeleniny z rodov Botrytis a Rhizopus rastlinnými silicami
Tančinová, D.
Katedra mikrobiológie (FBP)
D-TEP
SPU
Podrobnosti tématu0 / 1--
205.
DPOxidačná stabilita kurčacieho mäsa vplyvom biologicky účinnej látky v závislosti od doby skladovaniaKatedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
206.
BP
(Oxidatívny status endotelových buniek
Lukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Mikuš, M.
207.
DP
PCR detekcia Entomopatogénnej huby Entomophaga maimaiga v pôdeMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)I-ABiFBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
208.
BP
Peľ a včelí chlieb - atraktívne produkty v ľudskej výžive
Kalafová, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
209.BPPerspektívy zlepšenia atribútov kvality a bezpečnosti potravín ich ošetrením metódou vysokého tlaku
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKbFBPPodrobnosti tématu
1 / 1
210.
BP
Pigmenty produkované mikroorganizmami z rodu Streptomyces
Katedra mikrobiológie (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu
0 / --
--
211.
DPPorovnanie kvality medov rôzneho pôvodu z pohľadu fyzikálno-chemických vlastnostíKatedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNi
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 2
--
212.
DP
Porovnanie obsahu chemoprotektívnych látok vo vybraných druhoch rodu Allium
Lidiková, J.
Katedra chémie (FBP)
I-BKiFBPPodrobnosti tématu
1 / 1
213.
DP
Porovnanie rozdielnych systémov chovu na fyzikálne vlastnosti vajecAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKi
FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
214.
DP
Porovnanie studničných vôd a analýza ich ukazovateľovKatedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1--
215.
DP
Porovnanie texturálnych atribútov vybraných produktov bez a s prideleným špecifickým označenímČurlej, J.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKiFBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
216.
DPPosúdenie texturálnych parametrov vybraných druhov salám pri stanovených podmienkach skladovaniaKatedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
217.
DP
Posudzovanie kvality kávy pripravovanej rôznymi spôsobmi na základe obsahu prchavých látok
Bobková, A.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
218.
DisPPotenciál hydrolytických enzýmov mäsožravých rastlín pre bielo-zelené biotechnológieLibantová, J.
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
D-ABTFBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
219.BPPotenciálni producenti mykotoxínov v obilnináchKatedra mikrobiológie (FBP)
B-ABTB
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
220.
DP
Potravinárske spracovanie semien tekvice a výliskov z tekvice pri výrobe cereálnych výrobkov.
Bojňanská, T.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu0 / 2--
221.
DisPPotravinové Neofóbie ako faktor pre vytvorenie a optimalizáciu potraviny na báze jedlého gélu.Vietoris, V.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
D-TEPSPUPodrobnosti tématu0 / 1--
222.BPPovojník batátový - zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
223.
BP
Pozberové kazenie ovocia a zeleniny s dôrazom na vláknité mikroskopické hubyKatedra mikrobiológie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu
1 / 1
Turčáková, M.
224.
DisPPredikcia sladovníckej kvality vybraných odrôd sladovníckeho jačmeňa v období skladovaniaKatedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
D-TEP
SPU
Podrobnosti tématu
0 / --
--
225.BP
Prestup ťažkých kovov v systéme pôda-vinič hroznorodý (Vitis vinifera)
Katedra chémie (FBP)
B-BKbFBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
226.
BPProbiotiká a ich možnosti využitia pri balení potravínKatedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
227.
DP
Profil mastných kyselín v mäse kurčiat po aplikácii humínových kyselín a fytobiotík v ich výžive
Haščík, P.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-VLU
FAPZ
Podrobnosti tématu
1 / 1
228.DP
Psychrotrofné baktérie z mliečnych výrobkov a ich schopnosť formovať biofilm in vitro
Ducková, V.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
229.
DisP
Rakytník rešetliakový v prevencii diabetických komplikácií ZDF potkanov - externa
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
D-ABT
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
230.
DisP
Reprodukčné parametre zajačej zveri (Lepus europaeus) vo voľnej prírode a vo farmovom chove
Slamečka, J.Fakulta biotechnológie a potravinárstva
D-BIO
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
231.
BP
Riziká interakcie obal - potravinaPavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
232.
BPRiziká mikrovlnného ohrevu a jeho využitie pri úprave potravínTkáčová, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu0 / 2--
233.BP
Riziká tepelnej úpravy potavín
Tkáčová, J.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-PTG
B-BKb
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 2
--
234.
BP
Riziká z dovážaných potravín
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
235.
BP
Riziká z extra spracovaných potravín
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
236.
BP
Riziko kontaminácie lesných plodov ťažkými kovmi z oblasti Horehronia
Musilová, J.Katedra chémie (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
237.
BP
Rizikové prvky a ich negatívny účinok na zdravie človeka
Stanovič, R.
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
238.BP
Rizikové prvky a ich negatívny účinok na ľudský organizmus
Katedra chémie (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
239.
BP
Rizikové prvky vo vodách
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Javorský, J.
240.
DPRizikové prvky v orechochHarangozo, Ľ.Katedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Ferencová, K.
241.
BP
Salmonela v rastlinách a priamo konzumovaných rastlinných potravinách
Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
242.BP
Skladovanie potravín v gastronomických prevádzkach
Mareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-PTG
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
243.
BPSkladovanie údržných potravín z hľadiska zachovania ich bezpečnosti a kvalityKatedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-BKb
FBPPodrobnosti tématu0 / 1--
244.
DP
Skúmanie účinku drieňa obyčajného (Cornus mas L.) na hematologické ukazovatele krvi ZDF potkanov
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu1 / 1
245.
BPSladové nápoje v gastronómiiKatedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-PTG
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1
246.DPSledovanie rizikových prvkov vo vodných zdrojochKatedra chémie (FBP)I-BKiFBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
247.
DP
Sledovanie vybraných fyzikálno-chemických ukazovateľov medu počas jeho skladovaniaHaščík, P.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
248.
DP
Sledovanie zmien v textúre vybraných druhov ovocia podľa stupňa zrelosti
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
249.
BPSous vide príprava zeleniny.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-PTG
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
250.
BPSpôsoby odhaľovania nedeklarovaných prímesí do mäsových výrobkov
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / --
--
251.DP
STANOVENIE ANTIBIOTICKEJ REZSITENCIE ENTEROKOKOV IZOLOVANýCH ZO SUROVíN žIVOčíšNEHO PôVODU
Kročko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--SPUPodrobnosti tématu0 / ----
252.DP
Stanovenie textúry, obsahu soli a pH u vybraných tukov živočíšneho pôvodu
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
253.
DP
Súčasné stanovenie viacerých prvkov v plodniciach volne rastúcich húb
Miššík, J.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ABiFBPPodrobnosti tématu0 / 1
--
254.DPSúčasný trend výskytu vybraných alimentárnych ochorení na Slovensku
Katedra mikrobiológie (FBP)
--
SPUPodrobnosti tématu
1 / 1
255.
BP
Šaláty z čerstvej listovej zeleniny ako zdroj mikroorganizmov patogénych pre človeka
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKbFBPPodrobnosti tématu1 / 1 Játiová, M.
256.DPTažké kovy a antinutričné látky vo vybraných druhoch rodu Allim
Katedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
257.
BP
Ťažké kovy vo vinárskych produktoch
Katedra chémie (FBP)
B-VINB
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
258.
DP
Technológia výroby a využitie sušených rajčiakov.
Mendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Draškovičová, D.
259.
DPTechnologická kvalita súčasne pestovaných odrôd jačmeňa sladovníckehoSolgajová, M.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1 Roob, M.
260.
BP
Technologická úprava pekárskych výrobkov mrazením a ich skladovanie (výhody, riziká)
Mareček, J.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
261.
DP
Technologické využitie povojníka batatového v potravinárstve
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
262.BP
Tetracyklín protekčné proetíny
Hleba, L.
Katedra mikrobiológie (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
263.
BP
Transkriptomická analýza mikroorganizmov
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
264.DPTranslokácia vybraných prvkov vo fruktifikačných orgánoch jedlých divorastúcich húbÁrvay, J.
Katedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
265.
DPÚčinky drieňa obyčajného (Cornus mas L.) na lipidový profil krvi ZDF potkanovKalafová, A.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
SPUPodrobnosti tématu
1 / 1
Bertová, L.
266.
BP
Účinok CMTI na mikroskopickú štruktúru vybraných orgánov Zucker diabetic fatty (ZDF) potkanov
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 3
--
267.
DPÚčinok CMTI na mikroskopickú štruktúru vybraných orgánov Zucker diabetic fatty (ZDF) potkanovKatedra fyziológie živočíchov (FBP)I-ABiFBPPodrobnosti tématu
0 / 3
--
268.
BP
Účinok endokrinných disruptorov na endotelové bunky
Lukáč, N.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--FBP
Podrobnosti tématu
0 / 2
--
269.BP
Úprava mäsa pôsobením nízkych teplôt z hľadiska kvality a bezpečnosti
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1 Szvorák, L.
270.DPVláknité mikroskopické huby v zrnách jačmeňaMašková, Z.
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
271.
BP
Voda v potravinách a vo výžive človekaLidiková, J.
Katedra chémie (FBP)
B-VLUFAPZ
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
272.DP
Vplyv aplikácie drieňa obyčajného (Cornus mas L.) na ukazovatele lipidového profilu v sére ZDF potkanov
Kalafová, A.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu1 / --
273.
DP
Vplyv aplikácie drieňa obyčajného (Cornus mas L.) na pečeňový profil krvi ZDF potkanov
Kalafová, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--SPUPodrobnosti tématu
1 / 1
274.
DP
Vplyv aplikácie glyfosátu na zloženie komunity mikroorganizmov v pôde
Medo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)
I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
275.
BP
Vplyv aplikácie kompostov na biologické ukazovatele kvality a zdravia v pôde
Javoreková, S.Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
276.
BP
Vplyv aplikácie kvercetínu na antioxidačný profil reprodukčného tkaniva ZDF potkanovTvrdá, E.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
277.
BPVplyv aplikácie kvercetínu na oxidatívne charakteristiky reprodukčného tkaniva ZDF potkanovTvrdá, E.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
278.
DP
Vplyv aplikácie MCPA na zloženie komunity mikroorganizmov v pôdeKatedra mikrobiológie (FBP)I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
279.
DP
Vplyv aplikácie rôznych druhov syrov na kvalitu párkov
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--SPUPodrobnosti tématu0 / --
--
280.DPVplyv endokrinných disruptorov na steroidogenézu modelových systémov.Lukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
1 / --
Lončar, K.
281.DPVplyv endokrinných disruptorov na steroidogenézu modelových systémov.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--
FBP
Podrobnosti tématu
0 / ----
282.
DP
VPLYV EXTRAKTOV Z TYMIANU A PAMAJORÁNU NA KVALITU BRATISLAVSKÝCH PÁRKOVKročko, M.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu0 / --
--
283.
DPVplyv extraktu z kôry Terminalia bellerica Roxb. na ovariálne funkcie ošípaných in vitroKatedra fyziológie živočíchov (FBP)
I-BIi
I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
284.
DisP
Vplyv inovatívnych spôsobov spracovania zeleniny na kvalitatívne parametre hotových produktov (externá téma)
Bobková, A.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
D-TEP
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
285.
BP
Vplyv kadmia, olova a zinku na ľudský organizmus
Stanovič, R.Katedra chémie (FBP)B-BKbFBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Lóžiová, K.
286.
BP
Vplyv klimatických zmien na výskyt a toxinogenitu vláknitých mikroskopických húb v potravinárskych komoditách
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-APb
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
287.
DP
Vplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovom
Musilová, J.Katedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
288.DP
Vplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovov
Musilová, J.
Katedra chémie (FBP)
I-VLU
FAPZ
Podrobnosti tématu0 / 1
--
289.
DP
Vplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakoch
Musilová, J.Katedra chémie (FBP)
I-VLU
FAPZ
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
290.
DP
Vplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakoch
Katedra chémie (FBP)
I-BKi
FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
291.
DP
Vplyv kotvičníka zemného (Tribulus terrestris) na aktivitu Leydigových buniekKatedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
292.BPVplyv kvasenia muštu s využitím aktívnych suchých vínnych kvasiniek na senzorický profil vínaCzako, P.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-VINB
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
293.
DP
Vplyv nízkosacharidového stravovania na ochorenie diabetes mellitus 2. typu
Capcarová, M.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
FAPZ
Podrobnosti tématu
1 / 1
Antoničová, J.
294.
DP
Vplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovom
Katedra chémie (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu
1 / 1
295.
DP
Vplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovom
Musilová, J.Katedra chémie (FBP)I-VLUFAPZPodrobnosti tématu
0 / 1
--
296.
DP
Vplyv odrody, obrábania pôdy a hnojenia na kumuláciu kobaltu do zrna jačmeňa siateho
Katedra chémie (FBP)
I-BKi
SPUPodrobnosti tématu0 / 1
--
297.BPVplyv oxidatívneho stresu na viabilitu karcinómových buniekLukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBP
Podrobnosti tématu
1 / -- Kocifajová, K.
298.DisPVplyv pergy na kvalitatívne parametre mäsa a vajec hydiny
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
D-TEP
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
299.BP
Vplyv pesticídov a hnojív na aktivitu mikroorganizmov
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
300.BPVplyv pesticídov na variabilitu spoločenstva mikroorganizmov v pôde.
Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABbFBP
Podrobnosti tématu
0 / --
--
301.
DP
Vplyv polyfenolických biomolekúl na parametre kvality spermií
Tvrdá, E.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)I-ABiFBPPodrobnosti tématu
1 / 1
302.
DP
Vplyv polyfenolických biomolekúl na antioxidačný profil ejakulátov
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
I-ATI
FBPPodrobnosti tématu0 / 1--
303.
DP
Vplyv polyfenolických biomolekúl na antioxidačný profil krvi
Tvrdá, E.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
I-ABiFBPPodrobnosti tématu
1 / 1
Bažány, D.
304.
DP
Vplyv polyfenolických biomolekúl na biochemický a endokrinný profil krvi
Tvrdá, E.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
I-ATI
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
305.
DP
Vplyv pozberového dozrievania na technologickú kvalitu vybraných odrôd jačmeňa sladovníckehoKatedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNi
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1--
306.
DP
Vplyv prídavku bezlepkovej múky na kvalitu medovníka
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNiFBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
307.
DP
Vplyv prídavku extraktu granátového jablka na ukazovatele kvality mäsového výrobku
Bobko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNi
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
308.
DP
VPLYV PRÍDAVKU KOMERČNEJ KORENIACEJ ZMESI NA KVALITU TTNMV
Kročko, M.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu
0 / --
--
309.DP
Vplyv prídavku sušených zemiakov na kvalitu pekárskych výrobkov
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
310.
BP
Vplyv redukcie hrozna na kvalitu vína
Czako, P.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-VINB
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
311.
DP
Vplyv rizikových prvkov na antioxidačnú kapacitu zrna pseudocerálií
Vollmannová, A.Katedra chémie (FBP)--FBPPodrobnosti tématu0 / 1--
312.
DP
Vplyv rizikových prvkov na obsah antioxidantov vo vybraných liečivých rastlinách
Vollmannová, A.
Katedra chémie (FBP)
--FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
313.
DP
Vplyv rôznej doby skladovania na fyzikálno-chemické vlastnosti mäsa
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNi
I-BKi
SPUPodrobnosti tématu
0 / 2
--
314.
DP
Vplyv Sambucus nigra na ovariálne funkcie ošípaných in vitro
Kolesárová, A.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
315.
DPVplyv síry a draslíka pri výžive cibuľovej zeleniny FZKI (záhradníctvo) DP
Katedra chémie (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
316.DPVplyv skladovania na technologickú kvalitu obilnín (potravinárska pšenica, sladovnícky jačmeň...)Mareček, J.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
317.
BP
Vplyv spracovania na nutričné a fyzikálno-chemické vlastnosti rýb
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-PTG
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
318.BP
Vplyv štartovacích kultúr baktérií na priebeh kvasenia zeleniny
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABTB
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
319.
BP
Vplyv ťažkých kovov na kvalitu cibuľovínKatedra chémie (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1 Pecníková, M.
320.
DP
Vplyv teploty na antibiotickú rezistenciu a citlivosť u vybraných druhov baktériíHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)
I-ABi
FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
321.BP
Vplyv utlačenia pôdy agrotechnikou na aktivitu a početné zastúpenie mikroorganizmov
Javoreková, S.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
SPUPodrobnosti tématu
0 / 1
--
322.DPVplyv vybraných rastlinných silíc na potravinársky významných zástupcov rodu RhizopusTančinová, D.
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Volčková, V.
323.
DP
Vplyv vybraných rastlinných silíc na rast Botrytis cinerea
Tančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKi
FBPPodrobnosti tématu0 / 2--
324.
DP
Vplyv vybraných technologických parametrov na fyziologické vlastnosti zrna jačmeňa sladovníckeho
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Pivodová, D.
325.DP
Vybrané pestovateľské faktory vo vzťahu k obsahom železa v zrne v odrodách jačmeňa siateho
Trebichalský, P.
Katedra chémie (FBP)
I-BKi
SPUPodrobnosti tématu1 / -- Hašuľová, D.
326.
BP
Výroba a hodnotenie masti a vedľajších produktov
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
2 / 1
327.BPVýroba a význam smoothie nápojov vo výžive a v gastronómiiMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTG
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
328.
BP
Výroba ekologických mliečnych výrobkov
Čuboň, J.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-APb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
329.
DisP
Výskum variability chemoprotektívnych látok v cesnaku medveďom (Allium ursinum L.) indukovanej agroenvironmentálnymi a technologickými faktormi
Lidiková, J.Katedra chémie (FBP)D-TEPFBP
Podrobnosti tématu
0 / ----
330.
BPVýskyt a aktivita mikroorganizmov v pôde po aplikácii kompostov
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
SPUPodrobnosti tématu0 / 1--
331.
BP
Výskyt a detekcia falšovania potravinárskych výrobkov na Slovensku a v EÚBobková, A.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
332.DP
Výskyt mikromycét v peľoch slovenského a ukrajinského pôvodu
Felšöciová, S.
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKi
FBPPodrobnosti tématu
0 / 1
--
333.BP
Výskyt potenciálnych producentov mykotoxínov na obilninách slovenského pôvodu
Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Martincová, M.
334.
DP
Výskyt potenciálnych producentov mykotoxínov na obilninách slovenského pôvodu so zameraním na poľné mikroskopické huby
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKIA
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
335.DP
Výskyt vláknitých mikroskopických húb vo vybraných včelích produktoch a výrobkoch
Mašková, Z.
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Mančíková, V.
336.DPVýskyt zástupcov rodu Alternaria vo vybraných obilninách slovenského pôvoduMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
337.DPVytvorenie genetického nástroja na identifikáciu danielieho mäsa na úrovni jedincaŽidek, R.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
SPUPodrobnosti tématu
0 / 2
--
338.DP
Vytvorenie genetického nástroja na identifikáciu muflónieho mäsa na úrovni jedinca
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 2
--
339.
DP
Vytvorenie genetického nástroja na identikáciu rýb na úrovni línie
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
SPUPodrobnosti tématu0 / 2--
340.
BP
Využitie a význam chmeľu a chmeľových preparátov pri výrobe nápojov
Solgajová, M.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-PTG
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
341.BP
Využitie absorbérov oxidu uhličitého pre balenie potravín
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-BKbFBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
342.DP
Využitie alternatívnych surovín pri výrobe bezlepkových produktov
Bojňanská, T.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
343.
BPVyužitie alternatívnych surovín pri výrobe potravín rastlinného pôvoduBojňanská, T.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-PTG
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 2
--
344.
BPVyužitie bakteriocínov pri balení poravín
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
345.
BP
Využitie fytonutrientov pri výrobe mäsových výrobkov s cieľom zvyšovania ich kvality a bezpečnosti
Bobko, M.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
346.
DisP
Využitie konsenzuálneho modelu posudzovania produktov a AI prístupy pre selekciu hodnotiteľov
Vietoris, V.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
D-TEP
SPU
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
347.BPVyužitie membránových separačných procesov pri spracovaní potravínKatedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1
348.
BP
Využitie menej známych druhov zeleniny vo výžive a gastronómii.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-PTG
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
349.
BP
Využitie mikroorganizmov zo skupiny PGPB na prípravu biopreparátov
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
350.
BP
Využitie mikroskopických húb v produkcii potravín
Mašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-APb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
351.
BP
Využitie moderných analytických metód na určenie zloženia pravých ovocných destilátovKatedra chémie (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
352.
DisP
Využitie modularity endotelových buniek v obranných mechanizmoch
Lukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)D-MBI
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
353.
BP
Využitie nanotechnológií pri produkcií potravín
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
354.
DP
Využitie necukorných sladidiel pri výrobe ovocných džemov z pohľadu kvality a zdravotnej bezpečnosti.ojov.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
355.
BP
Využitie netradičných surovín v pekárskych technológiách vo vzťahu k potenciálnym rizikám ich aplikácie.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 2
--
356.
BP
Využitie potenciálu digitálnej PCR v biotechnológiách.
Tomka, M.
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
B-ABTB
FBPPodrobnosti tématu1 / 1 Čerteková, S.
357.
BP
Využitie požívateľných obalov na báze lipidov pre balenie potravín
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
358.DPVyužitie rôznych druhov ovocia a zeleniny pri výrobe funkčných nápojov.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
359.
BP
Využitie tradičných mliečnych výrobkov v regionálnej gastronómii SrbskaKatedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-PTG
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1 Privizer, A.
360.DPVyužitie vybraných druhov zeleniny pri výrobe sladených nátierokKatedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNi
FBPPodrobnosti tématu1 / 1 Michálková, T.
361.BP
Využitie živočíšnych bielkovín pri balení potravín
Pavelková, A.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
362.DPVýznam a obsah bioaktívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumLidiková, J.
Katedra chémie (FBP)
--
SPUPodrobnosti tématu1 / -- Slivková, B.
363.BPVýznam a nutričné zloženie kozieho mäsa
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-MZV
B-VLU
FAPZPodrobnosti tématu
0 / 1
--
364.BP
Význam a nutričné zloženie mäsa vysokej raticovej zveri
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-VLU
B-MZV
FAPZ
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
365.
BP
Význam bielkovín vo výžive človeka
Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti tématu
1 / 1
366.
BP
Význam dusíkato-sírnej výživy pri pestovaní cibuľovín - FZKI (záhradníctvo, BP)Katedra chémie (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu0 / 1
--
367.
BP
Význam remízok a prírodných koridorov ako rezervoárov entomopatogénnych húb
Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu0 / ----
368.
BP
Význam tukov vo výžive človekaKatedra chémie (FBP)
B-VLU
FAPZPodrobnosti tématu
1 / 1
369.
DP
Základné chemické ukazovatele studničných vôd v Nitrianskom regióne
Stanovič, R.
Katedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
370.DPZdravotné riziká vplyvu chemického zloženia kuracieho mäsa po aplikácii humínových kyselín a fytobiotík v ich výživeHaščík, P.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-BKiFBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
371.DP
Zdravotné riziko zmien aminokyselinového zloženia mäsa kurčiat po aplikácii humínových kyselín a fytobiotík v ich výžive
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Petrus, P.
372.
BPZdroje a možnosti obsahu fytoestogénov v mliekuGolian, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / --
--
373.
DPZmeny fyzikálno-chemických vlastností tukov vplyvom ich skladovaniaKatedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNiSPUPodrobnosti tématu
0 / 2
--
374.
BP
Zmeny vitamínov počas skladovania a spracovania potravín.Pavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-PTG
FBPPodrobnosti tématu
1 / 1
375.
BP
Zmeny v obsahu polyfenolických látok v potravinách v priebehu skladovania a spracovania
Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-APbFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
376.
DP
Zmrazovanie oocytov hovädzieho dobytka
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)--
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1 Frohnová, V.
377.
DP
Žerucha peruánska a jej vplyv na samčí reprodukčný systém králikov
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu
0 / --
--
378.
DP
Žerucha peruánska a jej vplyv na samčí reprodukčný systém králikov
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu0 / --
--