Summary of topics offered - Faculty of Biotechnology and Food Sciences

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Use the following filter to restrict the displayed records.

Type of thesis:
Programme:
Topic supervisor:
Supervising department:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Ord.
Type
Topic
Thesis supervisor
Supervising department
Programme
Intended for
Details
Occupied/Max.
Project participants
1.
BT
Abruskulárne mykorízne huby
Department of Microbiology (FBFS)
B-ABB
FBFS
Details of topic0 / 1
--
2.
BT
Analýza chemických komponentov v muštochTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)B-VINBSUADetails of topic1 / 1 Grolmusová, M.
3.
DT
Analýza kvality podzemných vôd na strednom Slovensku
Department of Chemistry (FBFS)I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
4.DTAnalýza mäsa diviakov v priebehu zrenia
Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)
I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1
--
5.
BT
Analýza pocitu vnemu horkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
6.
BT
Analýza pocitu vnemu chuti umami v závislosti na genetickú predispozíciu.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFS
Details of topic
0 / 1--
7.BTAnalýza pocitu vnemu sladkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
8.
BT
Analýza pocitu vnemu slanej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
9.BTAnalýza pocitu vnemu tukovej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFS
Details of topic0 / 1
--
10.
BT
Analýza studničných vôd z hľadiska rizikových prvkov
Department of Chemistry (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
11.
BT
Analýza vplyvu glyfosátových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôde
Medo, J.
Department of Microbiology (FBFS)
B-ABB
FBFS
Details of topic
0 / 1--
12.BTAnalýza vplyvu triazínových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeDepartment of Microbiology (FBFS)
B-ABB
FBFS
Details of topic
0 / 1--
13.
DT
Analýza zápalových markerov v krvi vysokoprodukčných dojníc
Department of Animal Physiology (FBFS)
--
SUA
Details of topic
0 / 1--
14.BTAnimálne modely pre výskum diabetes mellitus
Department of Animal Physiology (FBFS)
--
FBFS
Details of topic0 / 1
--
15.
DT
Antibiotická rezistencia baktérií izolavných z tepelne neošetrených rastlinných produktovHleba, L.
Department of Microbiology (FBFS)
I-FSC
SUA
Details of topic0 / 1
--
16.
BT
Antibiotická rezistencia baktérií izolovaných zo zeleniny
Hleba, L.
Department of Microbiology (FBFS)
B-BKB
FBFSDetails of topic
0 / 1
--
17.
DT
ANTIBIOTICKÁ REZISTENCIA ENTEROKOKOV IZOLOVANÝCH Z BRUŠNÝCH DUTÍN KURČIAT
Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)
--
SUADetails of topic0 / --
--
18.
BT
Antibiotická rezistencia u baktérií všeobecne považovaných za bezpečné
Department of Microbiology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Heldesová, K.
19.
BT
Antifungálne prípravky využívané v potravinárstve
Department of Microbiology (FBFS)
B-BKB
SUA
Details of topic
0 / 1
--
20.
DT
Antimikrobiálna rezistencia baktérií izolovaných zo zeleniny
Hleba, L.
Department of Microbiology (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1--
21.
BT
Aplikácia 2D elektroforézy pri analýze proteómu cereálii
Chňapek, M.
Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)
B-ABBFBFS
Details of topic
0 / 1
--