Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Typ práce:
Študijný program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | T | U | Ú | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoŠtudijný programZameranieUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.BPAbruskulárne mykorízne hubyMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
2.BPAkceptácia potravín so zníženým obsahom soli zo strany spotrebiteľaČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBSPUPodrobnosti témy0 / 1--
3.BPAlternatívne spôsoby stravovania a ich uplatnenie v gastronomickej praxiKolesárová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / ----
4.DPAnalýza kvality podzemných vôd na strednom SlovenskuStanovič, R.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
5.DPAnalýza mäsa diviakov v priebehu zreniaČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
6.BPAnalýza pocitu vnemu horkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)FBPPodrobnosti témy0 / 1--
7.BPAnalýza pocitu vnemu chuti umami v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)FBPPodrobnosti témy0 / 1--
8.BPAnalýza pocitu vnemu sladkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)FBPPodrobnosti témy0 / 1--
9.BPAnalýza pocitu vnemu slanej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)FBPPodrobnosti témy0 / 1--
10.BPAnalýza pocitu vnemu tukovej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)FBPPodrobnosti témy0 / 1--
11.BPAnalýza podzemných vôd z hľadiska rizikových prvkovStanovič, R.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
12.BPAnalýza vplyvu glyfosátových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
13.BPAnalýza vplyvu triazínových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
14.BPAnimálne modely pre výskum diabetes mellitusCapcarová, M.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)FBPPodrobnosti témy1 / 1 Šimková, P.
15.DPANTIBIOTICKÁ REZISTENCIA ENTEROKOKOV IZOLOVANÝCH Z BRUŠNÝCH DUTÍN KURČIATKročko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)SPUPodrobnosti témy0 / ----
16.BPAntifungálne prípravky využívané v potravinárstveTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBSPUPodrobnosti témy1 / 1 Mrvová, M.
17.BPAntinutričné látky strukovínTimoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
18.BPAntioxidačná aktivita vybraných druhov kávyBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
19.BPAntioxidačná aktivita vybraných zložiek potravínBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
20.BPAntioxidačné vlastnosti jedlých divorastúcich húbÁrvay, J.Katedra chémie (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--