Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Por.
Typ
Názov témy
Vedúci práce
Garantujúce pracoviskoProgramUrčené prePodrobnosti
Obsadené/Max
Riešitelia
1.
BPAbruskulárne mykorízne hubyMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
2.
BP
Analýza chemických komponentov v muštochKatedra chémie (FBP)B-VINBSPUPodrobnosti témy1 / 1 Grolmusová, M.
3.
DP
Analýza kvality podzemných vôd na strednom Slovensku
Katedra chémie (FBP)
I-BKI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
4.
DPAnalýza mäsa diviakov v priebehu zrenia
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
5.
BP
Analýza pocitu vnemu horkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
6.
BP
Analýza pocitu vnemu chuti umami v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBPPodrobnosti témy0 / 1--
7.
BPAnalýza pocitu vnemu sladkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
8.BPAnalýza pocitu vnemu slanej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
9.
BPAnalýza pocitu vnemu tukovej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
10.BPAnalýza studničných vôd z hľadiska rizikových prvkovKatedra chémie (FBP)
B-BKB
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
11.
BP
Analýza vplyvu glyfosátových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôde
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABB
FBPPodrobnosti témy0 / 1--
12.
BP
Analýza vplyvu triazínových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôde
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABB
FBPPodrobnosti témy
0 / 1
--
13.
DP
Analýza zápalových markerov v krvi vysokoprodukčných dojnícKatedra fyziológie živočíchov (FBP)--
SPU
Podrobnosti témy
0 / 1
--
14.
BP
Animálne modely pre výskum diabetes mellitusKatedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1--
15.
DPAntibiotická rezistencia baktérií izolavných z tepelne neošetrených rastlinných produktov
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKISPU
Podrobnosti témy
0 / 1
--
16.
BP
Antibiotická rezistencia baktérií izolovaných zo zeleninyKatedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
17.
DP
ANTIBIOTICKÁ REZISTENCIA ENTEROKOKOV IZOLOVANÝCH Z BRUŠNÝCH DUTÍN KURČIATKatedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--
SPU
Podrobnosti témy
0 / --
--
18.
BP
Antibiotická rezistencia u baktérií všeobecne považovaných za bezpečnéHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABTB
FBP
Podrobnosti témy
1 / 1
Heldesová, K.
19.
BP
Antifungálne prípravky využívané v potravinárstveTančinová, D.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKB
SPU
Podrobnosti témy
0 / 1
--
20.
DP
Antimikrobiálna rezistencia baktérií izolovaných zo zeleniny
Hleba, L.
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
21.
BP
Aplikácia 2D elektroforézy pri analýze proteómu cereálii
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
B-ABB
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
22.
BP
Autentifikácia biopotravín
Bobková, A.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKB
FBPPodrobnosti témy0 / 1
--