Přehled vypsaných témat - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikace zobrazuje seznam aktuálních a schválených témat, která jsou vypsána pod zvoleným pracovištěm nebo pod všemi jeho podřízenými pracovišti. Omezit výpis témat můžete podle následujících kritérií.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedoucí tématu:
Garantující pracoviště:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Poř.
Typ
Název tématu
Vedoucí práce
Garantující pracoviště
Program
Určené pro
PodrobnostiObsazeno/Max
Řešitelé
1.
BP
Bakteriálna diverzita v produkcii vínFelšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)B-VINB
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
2.
BP
Bakteriálna enzymatická deštrukcia antibiotík
Katedra mikrobiológie (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
3.
BP
Baktérie všeobecne považované za bezpečné ako zdroje antibiotickej rezistencie
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
4.
BP
Bataty ako zdroj nutričných a bioaktívnych látok v strave
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1 Sulírová, K.
5.
BP
Bezlepkové potraviny, ich dostupnosť a potenciál v gastronómii.Bojňanská, T.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-PTGFBP
Podrobnosti tématu
0 / 2
--
6.
BP
Bezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbív
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / --
7.
BP
Bezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbív
Musilová, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti tématu0 / 1
--
8.
BP
Bezpečnosť a kontrola vstupnej suroviny na výrobu piva
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
9.
DP
Bezpečnosť mliečnych výrobkov a ich konzumácia žiakmi
Kozelová, D.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKiFBPPodrobnosti tématu0 / 1--
10.
DP
Bioaktívne látky ako zložky semenných extenderov
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
SPU
Podrobnosti tématu
0 / --
--
11.BP
Bioaktívne látky ako zložky semenných extenderov
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--
SPU
Podrobnosti tématu
0 / --
--
12.BP
Bioaktívne látky v bylinných čajoch
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBPPodrobnosti tématu1 / 1
13.
BP
Bioaktívne látky vo vybraných surovinách a potravinách rastlinného pôvodu
Katedra chémie (FBP)
B-VLU
FAPZ
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
14.BP
Bioaktívne metabolity aktinomycét a ich vplyv na rast rastlín
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
SPUPodrobnosti tématu
0 / 1
--
15.BPBiochemická a genetická charakteristika ovsa siateho (Avena sativa)Gálová, Z.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTB
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1 Cverenkárová, S.
16.
BP
Biologicky aktívne látky rastlín čeľade Apiaceae
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKbFBPPodrobnosti tématu
1 / 1
17.BPBiologicky aktívne látky rastlín čeľade Lauraceae
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
SPU
Podrobnosti tématu
1 / --
18.
BP
Bioplasty a ich kompostovateľnosť a biodegradácia
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
SPU
Podrobnosti tématu
1 / 1
Kureková, E.