Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Por.
Typ
Názov témy
Vedúci práce
Garantujúce pracoviskoProgram
Určené pre
Podrobnosti
Obsadené/Max
Riešitelia
1.
BP
Bakteriálna diverzita v produkcii vínFelšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)
B-VINB
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1--
2.
BPBakteriálna enzymatická deštrukcia antibiotíkKatedra mikrobiológie (FBP)--
FBP
Podrobnosti témy
1 / 1
Grežo, D.
3.
BP
Baktérie všeobecne považované za bezpečné ako zdroje antibiotickej rezistencieHleba, L.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKB
FBPPodrobnosti témy
0 / 1
--
4.
BPBataty ako zdroj nutričných a bioaktívnych látok v strave
Katedra chémie (FBP)
B-BKB
FBP
Podrobnosti témy
1 / 1
Sulírová, K.
5.BPBezlepkové potraviny, ich dostupnosť a potenciál v gastronómii.Bojňanská, T.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBP
Podrobnosti témy
0 / 2--
6.BP
Bezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbív
Musilová, J.Katedra chémie (FBP)
B-BKB
FBP
Podrobnosti témy1 / -- Husarčíková, D.
7.
BP
Bezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbív
Katedra chémie (FBP)
B-VLU
FAPZ
Podrobnosti témy
0 / 1--
8.
BP
Bezpečnosť a kontrola vstupnej suroviny na výrobu piva
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-BKB
FBP
Podrobnosti témy
1 / 1
Mátyusová, L.
9.DP
Bezpečnosť mliečnych výrobkov a ich konzumácia žiakmi
Kozelová, D.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1--
10.
BPBioaktívne látky ako zložky semenných extenderovSlanina, T.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
SPU
Podrobnosti témy
0 / --
--
11.
DPBioaktívne látky ako zložky semenných extenderov
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
SPU
Podrobnosti témy0 / ----
12.
BP
Bioaktívne látky v bylinných čajoch
Katedra chémie (FBP)
B-BKB
FBP
Podrobnosti témy
1 / 1
13.
BP
Bioaktívne látky vo vybraných surovinách a potravinách rastlinného pôvodu
Katedra chémie (FBP)
B-VLU
FAPZ
Podrobnosti témy
0 / 1
--
14.BPBioaktívne metabolity aktinomycét a ich vplyv na rast rastlín
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABBSPU
Podrobnosti témy
0 / 1
--
15.
BP
Biochemická a genetická charakteristika ovsa siateho (Avena sativa)
Gálová, Z.
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
B-ABTB
B-ABB
FBP
Podrobnosti témy1 / 1
16.
BP
Biologicky aktívne látky rastlín čeľade Apiaceae
Tančinová, D.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKB
FBP
Podrobnosti témy
1 / 1 Čubirková, J.
17.BPBiologicky aktívne látky rastlín čeľade LauraceaeKatedra mikrobiológie (FBP)
B-BKB
SPU
Podrobnosti témy
1 / --
18.
BP
Bioplasty a ich kompostovateľnosť a biodegradácia
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABBSPUPodrobnosti témy1 / 1 Kureková, E.