Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Typ práce:
Študijný program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | L | Ľ | M | N | O | P | R | S | T | Ú | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoŠtudijný programZameranieUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.BPBatáty a možnosti ich kulinárneho využitiaMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / 1--
2.BPBataty ako zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Sulírová, K.
3.DPBezpečnosť mrlíka čílskeho (Chenopodium quinoa) z pohľadu obsahu rizikových kovovVollmannová, A.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Pobočková, P.
4.DPBioaktívne látky v zemiakochMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
5.BPBiofilmy v mliekarenskom priemysleDucková, V.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Brieniková, Z.
6.BPBiochemická a genetická charakteristika fazule záhradnejGálová, Z.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
7.BPBiochemická a genetická charakteristika pohánkyGálová, Z.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Jančov, M.
8.BPBiochemická a genetická charakteristika sóje fazuľovejGálová, Z.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
9.DPBiochemická a genetická charakteristika pohánkyGálová, Z.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ABI, I-ATIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
10.BPBiochemická charakteristika fazule záhradnejGálová, Z.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABB, B-ABTBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Čintalová, V.
11.BPBiochemická charakteristika sóje fazuľovejGálová, Z.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABB, B-ABTBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
12.BPBiologicky aktívne látky rastlín čeľade ApiaceaeTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Čubirková, J.
13.BPBiologicky aktívne látky rastlín čeľade LauraceaeTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBSPUPodrobnosti témy1 / -- Benková-Rybárová, S.
14.DPBiologicky cenné látky nápoja Rooibos a ich využitie vo výžive diabetických jedincovTvrdá, E.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Farkašová, I.