Summary of topics offered - Faculty of Biotechnology and Food Sciences

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Use the following filter to restrict the displayed records.

Type of thesis:
Programme:
Topic supervisor:
Supervising department:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Ord.
Type
Topic
Thesis supervisor
Supervising department
Programme
Intended for
Details
Occupied/Max.
Project participants
1.
BTCelogenómové sekvenovanie mikroorganizmov
Department of Microbiology (FBFS)
B-ABB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
2.
BT
Charakteristika bioaktívnych látok v rode Allium a ich vplyv na zdravie človeka
Lidiková, J.
Department of Chemistry (FBFS)
--
FBFSDetails of topic0 / --
--
3.
BT
Charakteristika sírnych zlúčenín vo vybraných druhoch Allium a ich potenciálny vplyv na zdravie človekaLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)
--
SUA
Details of topic
0 / 1--
4.DT
Charakteristika vybraných druhov bylinných čajov z pohľadu minerálneho zloženia
Department of Chemistry (FBFS)I-FSC
FBFS
Details of topic0 / 1
--
5.DTCharakterizácia vybraných bioaktívnych látok v komerčne dostupných bylinných čajochŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
6.BTChemická kontaminácia hydinového mäsa a vajecPavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)
B-BKB
FBFSDetails of topic0 / 1
--
7.
DT
Cholesterol v kurčacom mäse po aplikácii rozličných druhov a kombinácie rastlinných silíc
Angelovičová, M.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--FBFS
Details of topic
0 / 1
--