Summary of topics offered - Faculty of Biotechnology and Food Sciences

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Type of thesis:
Study programme:
Topic supervisor:
Supervising department:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | L | Ľ | M | N | O | P | R | S | T | Ú | V | Z

Ord.TypeTopicThesis supervisorSupervising departmentStudy programmeTrackIntended forDetailsOccupied/Max.Project participants
1.BTFaktory vplývajúce na technologickú a gastronomickú kvalitu mäsaČuboň, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
2.DTFenolické látky a antioxidačná aktivita bylinných likérovBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
3.DTFenolické látky a antioxidačná aktivita bylinných likérovBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
4.DTFlourescenčné analýzy králičích kmeňových buniek izolovaných z tukuChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
5.DTFlourescenčné analýzy králičích kmeňvých buniek izolovaných z tukuChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
6.DTFlourescenčné analýzy králičích kmeňvých buniek izolovaných z tukuChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Henželová, M.
7.DTFlourescenčné analýzy králičích kmeňvých buniek izolovaných z tukuChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
8.BTFODMAP - fermentovateľné oligo, di a polysacharidy a ich význam v potravinárstveUrminská, D.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Fábry, V.
9.BTFunkcie prírodných toxických látok v rastlináchBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
10.DTFyziologické a kultivačné rozdiely medzi druhmi a genotypmi v rámci rodu BeauveriaMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--