Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Typ práce:
Študijný program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | T | U | Ú | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoŠtudijný programZameranieUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Banskobystrického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
2.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Košického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
3.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Prešovského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
4.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Trnavského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
5.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Žilinského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
6.DPHodnotenie kvality mäsa jahniatČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--