Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Typ práce:
Študijný program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | L | Ľ | M | N | O | P | R | S | T | Ú | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoŠtudijný programZameranieUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.DPHodnotenie genotypov fazule pomocou SCoT markerov.Vivodík, M.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ABI, I-ATISPUPodrobnosti témy1 / 1 Magura, P.
2.DPHodnotenie genotypov pohánky pomocou génovo špecifických markerovBalážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ABI, I-ATIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Ráceková, Z.
3.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Banskobystrického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
4.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Košického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
5.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Prešovského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
6.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Trnavského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
7.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Žilinského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
8.DPHodnotenie kvality bryndze vyrábanej v malých a stredných podnikochDucková, V.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-BKI, I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Špiláková, L.
9.DPHodnotenie kvality mäkkých mäsových výrobkovČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
10.DPHodnotenie kvality mäsa jahniatČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
11.DizPHodnotenie kvality mäsa kurčiat po aplikácii hroznových výliskov vo výživeHaščík, P.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)D-TEPSPUPodrobnosti témy0 / 1--
12.DPHodnotenie kvality nealkoholických nápojov po aplikácii rôznych spôsobov antioxidačného ošetrenia počas výrobyMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Poláková, J.
13.DPHodnotenie kvality tepelne opracovaných mäsových výrobkovČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Varšányiová, K.
14.DPHodnotenie kvality vybraných druhov mäkkých mäsových výrobkovBobko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
15.DPHodnotenie kvality vybraných údených mäsových výrobkovČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
16.DPHodnotenie kvality vybraných údených mäsových výrobkovČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
17.BPHodnotenie obsahu beta karoténu počas spracovania karotky mrazenímMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKBSPUPodrobnosti témy1 / -- Ludrovanová, S.
18.BPHodnotenie obsahu ťažkých kovov v potravináchTóth, T.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti témy0 / 1--
19.DPHodnotenie technologickej kvality pšeničných ciest a chleba s prídavkom červenej ryže.Tokár, M.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Kubíková, S.
20.DPHodnotenie technologickej kvality vybraného druhu kôstkového ovocia z Genofondu SRMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNISPUPodrobnosti témy0 / 1--
21.BPHodnotenie welfare brojlerových kurčiat z aspektu EFSAAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--