Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Por.
Typ
Názov témy
Vedúci práce
Garantujúce pracovisko
ProgramUrčené pre
Podrobnosti
Obsadené/Max
Riešitelia
1.
DP
Hodnotenie kvality mäsa jahniat
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
2.
DP
Hodnotenie oxidačnej stability chladených kurčacích stehien po aplikácii pamajoránovej silice
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
3.
DP
Hodnotenie vybraných technologických parametrov piva pripraveného rôznymi spôsobmi chmelenia v prevádzkových podmienkach
Dráb, Š.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy
1 / -- Kováčová, Z.
4.DPHodnotenie vybraných zložiek kávy s antioxidačným potenciálomKatedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKI
FBPPodrobnosti témy
0 / 1
--