Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Por.
Typ
Názov témy
Vedúci práce
Garantujúce pracovisko
Program
Určené prePodrobnostiObsadené/Max
Riešitelia
1.DP
Identifikácia efektu šalvie lekárskej na TM3 bunkovú líniu
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1--
2.
DP
Identifikácia efektu šalvie lekárskej na TM3 bunkovú líniu
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
3.DizP
Identifikácia markerov autenticity a duálnej kvality vybraných mliečnych a mäsových výrobkov
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)D-TEPFBPPodrobnosti témy0 / 1
--
4.
DP
Identifikácia živočíšnej zložky v sušených cestovinových výrobkoch použitím DNA Čipu.
Židek, R.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKI
SPU
Podrobnosti témy
0 / 1
--
5.DizPInovácia potravín s osobitným výživovým účelom na báze využitia vedľajších výrobných zvyškov zo spracovania jabĺk- externáFikselová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)D-TEP
FBP
Podrobnosti témy
0 / 2
--
6.DP
Interakčný vplyv obrábania pôdy a hnojenia na príjem zinku do zrna vybraných odrôd jačmeňa siateho
Katedra chémie (FBP)
I-BKI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--