Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Typ práce:
Študijný program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | L | Ľ | M | N | O | P | R | S | T | Ú | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoŠtudijný programZameranieUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.BPImerzné techniky senzorického posudzovania vybraných potravinárskych produktov.Vietoris, V.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Gašparovski, A.
2.DPIzolácia génu pre glyceraldehyd-3-fosfát dehydrogenázu (GADPH) z Drosera binataBalážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ABI, I-ATIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Detková, J.