Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | T | U | Ú | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoProgramUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.DPIdentifikácia efektu šalvie lekárskej na TM3 bunkovú líniuLukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
2.BPImerzné techniky senzorického posudzovania vybraných potravinárskych produktov.Vietoris, V.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)--SPUPodrobnosti témy1 / 1 Gašparovski, A.
3.DPInterakčný vplyv obrábania pôdy a hnojenia na príjem zinku do zrna vybraných odrôd jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--