Summary of topics offered - Faculty of Biotechnology and Food Sciences

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Use the following filter to restrict the displayed records.

Type of thesis:
Faculty:
Programme:
Topic supervisor:
Supervising department:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | T | U | Ú | V | Z | Ž

Ord.TypeTopicThesis supervisorSupervising departmentProgrammeIntended forDetailsOccupied/Max.Project participants
1.BTKokosový olej – uplatnenie a využitie v gastronómiiKolesárová, A.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / ----
2.BTKomunita mikroorganizmov v komposte a metódy jej analýzyMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
3.BTKontaminácia vodných tokov na SlovenskuStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
4.DTKontrola a obsah bioaktívnych látok v najviac pestovaných zeleninách na SlovenskuLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
5.DTKontrola a obsah chemoprotektívnych látok v jahode obyčajnej (Fragaria vesca L.)Lidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Zelisková, L.
6.DTKontrola a obsah chemoprotektívnych látok v paprike ročnej (Capsicum annum L.)Lidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Porhajaš, J.
7.DTKontrola dusičnanov a dusitanov v rôznych zdrojoch pitnej vody na severnom svahu Levočských vrchovAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
8.DTKontrola kvality fyzikálnych vlastností vajec z domáceho a farmového chovuAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
9.DTKontrola kvality fyzikálnych vlastností vajec z rôznych domácich chovovAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
10.DTKontrola kvality pitnej vody na farme chovu hovädzieho dobytka z aspektu obsahu dusičnanov a dusitanovAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
11.DTKontrola minerálneho zloženia komerčne dostupných medovŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
12.DTKontrola minerálneho zloženia medov od lokálnych producentovŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Klobušická, L.
13.BTKontrola obsahu rizikových prvkov v produktoch rybolovuŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
14.DTKryouchovávanie ovarialneho tkaniva hovädzieho dobytkaChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
15.DTKryouchovávanie ovarialneho tkaniva hovädzieho odbytkaChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
16.BTKultúra stravovania ako forma modernej kultúry (moderné trendy)Kolesárová, A.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / ----
17.DTKumulácia niklu do zrna vybraných odrôd jačmeňa siateho vo vzťahu k vybraným biotickým a abiotickým faktoromTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
18.DTKvalita studničných vôd vo vybranom regióne SlovenskaStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Dúžeková, M.