Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Typ práce:
Študijný program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | T | U | Ú | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoŠtudijný programZameranieUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.BPKokosový olej – uplatnenie a využitie v gastronómiiKolesárová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / ----
2.BPKomunita mikroorganizmov v komposte a metódy jej analýzyMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
3.BPKontaminácia vodných tokov na SlovenskuStanovič, R.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
4.DPKontrola a obsah bioaktívnych látok v najviac pestovaných zeleninách na SlovenskuBystrická, J.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
5.DPKontrola a obsah chemoprotektívnych látok v jahode obyčajnej (Fragaria vesca L.)Bystrická, J.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Zelisková, L.
6.DPKontrola a obsah chemoprotektívnych látok v paprike ročnej (Capsicum annum L.)Bystrická, J.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Porhajaš, J.
7.DPKontrola dusičnanov a dusitanov v rôznych zdrojoch pitnej vody na severnom svahu Levočských vrchovAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
8.DPKontrola kvality fyzikálnych vlastností vajec z domáceho a farmového chovuAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
9.DPKontrola kvality fyzikálnych vlastností vajec z rôznych domácich chovovAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
10.DPKontrola kvality pitnej vody na farme chovu hovädzieho dobytka z aspektu obsahu dusičnanov a dusitanovAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
11.DPKontrola minerálneho zloženia komerčne dostupných medovŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
12.DPKontrola minerálneho zloženia medov od lokálnych producentovŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
13.BPKontrola obsahu rizikových prvkov v produktoch rybolovuŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
14.DPKontrola vplyvu obrábania pôdy a hnojenia na príjem mangánu do zrna odrôd jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
15.BPKultúra stravovania ako forma modernej kultúry (moderné trendy)Kolesárová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / ----
16.DPKumulácia niklu do zrna vybraných odrôd jačmeňa siateho vo vzťahu k vybraným biotickým a abiotickým faktoromTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
17.DPKvalita studničných vôd vo vybranom regióne SlovenskaStanovič, R.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--