Přehled vypsaných témat - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikace zobrazuje seznam aktuálních a schválených témat, která jsou vypsána pod zvoleným pracovištěm nebo pod všemi jeho podřízenými pracovišti. Omezit výpis témat můžete podle následujících kritérií.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedoucí tématu:
Garantující pracoviště:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Poř.TypNázev tématuVedoucí práceGarantující pracovištěProgram
Určené pro
Podrobnosti
Obsazeno/Max
Řešitelé
1.
BP
Maskované mykotoxíny a deriváty mykotoxínov v potravinách
Mašková, Z.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKbFBPPodrobnosti tématu1 / 1
2.
DP
Mäsová úžitkvosť prepelíc po aplikácii Pergy v ich výžive
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
3.
DP
Metagenomická analýza mikroorganizmov asociovaných s rastlinami tekvice
Medo, J.
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Pajer, M.
4.
DP
Metagenomická analýza mikroorganizmov osídľujúcich plody broskýň počas dozrievania
Medo, J.
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-ABi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
5.
BP
Metodika detekcie mechanizmov rezistencie baktérií
Hleba, L.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
SPU
Podrobnosti tématu
1 / 1
6.BP
Metódy izolácie mliečnych proteínov
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1 Rešková, K.
7.
BP
Metódy používane na izoláciu a detekciu entomopatogénnych húb v rôznych prostrediachKatedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
FBPPodrobnosti tématu0 / 1
--
8.
BP
Mikrobiologická a toxikologická kvalita korenín a byliniekKatedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBPPodrobnosti tématu0 / 1
--
9.
BP
Mikrobiologickí škodcovia v skladoch
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
10.
BP
Mikrobióm rizosféry a jeho vplyv na rastlinuMaková, J.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1--
11.
DisPMikrocenóza vybraných tradičných a nových odrôd hrozna slovenského pôvoduFelšöciová, S.
Katedra mikrobiológie (FBP)
D-TEP
FBP
Podrobnosti tématu
0 / --
--
12.
DPMikroskopické analýzy spermií kohútovChrenek, P.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)--
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
13.
DP
Mikroskopické huby sposobujúce znehodnotenie jabĺkTančinová, D.
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKiFBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
14.
BP
Mikroskopické huby spôsobujúce znehodnocovanie jahôd
Tančinová, D.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
15.
BPMikrovlnný ohrev a jeho využitie v gastronómiiTkáčová, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-PTG
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 2
--
16.BP
Mliečne tuky
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-APbFBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
17.
BP
Moderné analytické metódy využívané na kontrolu zloženia mäsových výrobkov
Šnirc, M.
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
18.
BP
Moderné možnosti využitia srvátkyDucková, V.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--SPU
Podrobnosti tématu
1 / 1
Javorčeková, M.
19.
DisP
Modulation effects of phytonutrients in relation to reproductive health in vitro
Kolesárová, A.
Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
D-PZBA
FBP
Podrobnosti tématu
0 / ----
20.BP
Molekulárno-genetická charakteristika fazule
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
B-ABTB
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
21.
BP
Molekulárno-genetická charakteristika kukuriceBalážová, Ž.
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
B-ABTB
FBPPodrobnosti tématu1 / 1
22.
BP
Molekulárno-genetická charakteristika repky olejnejVivodík, M.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
B-ABTB
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
23.BPMolekulárno-genetická charakteristika slnečniceVivodík, M.
Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)
B-ABTB
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1--
24.DPMonitoring prchavých látok vo vybraných druhoch pravých ovocných destilátovKatedra chémie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
25.
BP
Možné zdroje mykotoxínov rodu Alternaria v potravovom reťazci
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Čajková, S.
26.
BP
Možné zdroje mykotoxínov rodu Fusarium v potravovom reťazciMašková, Z.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKbFBPPodrobnosti tématu1 / 1 Milotová, P.
27.
BPMožnosti aplikácie CO pri balení potravín.Pavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKbFBPPodrobnosti tématu1 / 1 Árvayová, V.
28.
BP
Možnosti ovplyvňovania rastu mikroskopických húb v potravináchKatedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1 Cerovská, A.
29.DPMožnosti využitia hmyzu pri výrobe potravín živočíšneho pôvoduPavelková, A.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
30.
BP
Možnosti využitia rastlinných silíc získaných z rastlín čeľade Lamiaceae v potravinárstve
Tančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)
B-BKb
SPU
Podrobnosti tématu1 / 1
31.
BP
Možnosti využitia rastlinných silíc získaných z rastlín čeľade Myrtaceae v potravinárstveTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKb
SPU
Podrobnosti tématu
1 / 1
32.
DP
Možnosti využitia rastlinných zdrojov pri zrážaní mliekaDucková, V.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1--
33.
DP
Možnosti využitia reologických metód na sledovanie vlastností cesta pripraveného z komponentných múk.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNi
FBPPodrobnosti tématu0 / 2--
34.
BP
Možnosti využitia syrov v gastronómii
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-PTG
SPU
Podrobnosti tématu1 / 1
35.BP
Možnosti využitia vláknitých mikroskopických húb v biotechnológiách
Mašková, Z.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABTBFBPPodrobnosti tématu1 / 1
36.
BPMožnosti zabezpečenia vysledovateľnosti čaju využitím analytických metódŠnirc, M.
Katedra chémie (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1
--
37.
BP
Možnosti zvyšovania oxidačnej stability mäsa a mäsových výrobkovKatedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
38.DP
Mykocenóza bobúľ hrozna dopestovaného vo vinohradníckej obci Vrbové
Felšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)
I-BKi
FBP
Podrobnosti tématu
1 / 1
Dundovičová, A.
39.BP
Mykocenóza včelích produktov
Barboráková, Z.
Katedra mikrobiológie (FBP)
B-SCH
FAPZ
Podrobnosti tématu
1 / 1
40.
DP
Mykocenóza vybraných bielych a modrých odrôd hrozna z Malokarpatskej vinohradníckej oblastiFelšöciová, S.
Katedra mikrobiológie (FBP)
--
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1 Vrábel, F.
41.DP
Mykotická diverzita v procese výroby červených vín
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu0 / 1--
42.DP
Mykotická diverzita v procese výroby bielych vín
Katedra mikrobiológie (FBP)
I-TNi
FBP
Podrobnosti tématu
0 / 1
--
43.
BP
Mýty a fakty o mlieku
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-BKb
FBP
Podrobnosti tématu1 / 1