Summary of topics offered - Faculty of Biotechnology and Food Sciences

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Use the following filter to restrict the displayed records.

Type of thesis:
Programme:
Topic supervisor:
Supervising department:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Ord.
Type
Topic
Thesis supervisor
Supervising department
Programme
Intended forDetailsOccupied/Max.Project participants
1.
BT
Maskované mykotoxíny a deriváty mykotoxínov v potravináchMašková, Z.
Department of Microbiology (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic1 / 1 Palenčárová, L.
2.
DTMetagenomická analýza mikroorganizmov asociovaných s rastlinami tekviceMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Pajer, M.
3.
DT
Metagenomická analýza mikroorganizmov osídľujúcich plody broskýň počas dozrievaniaDepartment of Microbiology (FBFS)
I-ABI
FBFS
Details of topic
1 / 1
Medvecká, F.
4.
BT
Metodika detekcie mechanizmov rezistencie baktériíDepartment of Microbiology (FBFS)
B-ABB
SUA
Details of topic
0 / 1
--
5.
BT
Metódy používane na izoláciu a detekciu entomopatogénnych húb v rôznych prostrediach
Medo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABB
FBFS
Details of topic0 / 1
--
6.
BT
Mikro a makro elementy v tkanivách zvierat a ich vzťah ku redox markerom
Department of Animal Physiology (FBFS)
B-ABB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
7.
BT
Mikrobiologická a toxikologická kvalita korenín a byliniek
Department of Microbiology (FBFS)
B-BKBFBFS
Details of topic
0 / 1
--
8.
BT
Mikrobiologickí škodcovia v skladoch
Department of Microbiology (FBFS)
B-BKB
FBFSDetails of topic0 / 1
--
9.
BT
Mikroskopické huby spôsobujúce znehodnocovanie jahôd
Tančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)
B-BKB
FBFSDetails of topic
0 / 1
--
10.BTMliečne tuky
Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)
B-APB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
11.BTModerné analytické metódy využívané na kontrolu zloženia mäsových výrobkovŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFS
Details of topic
0 / 1
--
12.
BT
Moderné analytické metódy využívané na kontrolu zloženia mäsových výrobkov
Šnirc, M.
Department of Chemistry (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
13.
BT
Modulačné účinky alkaloidov na živočíšne bunky in vitro
Department of Animal Physiology (FBFS)
B-ABTB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
14.
DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v rôznych anatomických častiach vybraných druhov jedlých divorastúcich húbÁrvay, J.Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
15.
BT
Možnosti aplikácie CO pri balení potravín.
Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
16.DT
Možnosti využitia hmyzu pri výrobe potravín živočíšneho pôvodu
Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)
--FBFSDetails of topic0 / 1--
17.BT
Možnosti využitia vláknitých mikroskopických húb v biotechnológiách
Department of Microbiology (FBFS)B-ABTB
FBFS
Details of topic
1 / 1
Mikúš, L.
18.
DT
Mykotická diverzita v procese výroby červených vín
Felšöciová, S.
Department of Microbiology (FBFS)
I-TNI
FBFSDetails of topic
0 / 1
--
19.
DTMykotická diverzita v procese výroby bielych vínDepartment of Microbiology (FBFS)I-TNIFBFS
Details of topic
0 / 1
--