Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Por.
Typ
Názov témy
Vedúci práce
Garantujúce pracovisko
Program
Určené pre
Podrobnosti
Obsadené/Max
Riešitelia
1.
DP
Návrh vhodných genetických markerov na autentifikáciu mlieka a mliečnych výrobkov na úrovni druhu a plemena
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
I-BKISPUPodrobnosti témy0 / 1
--
2.
BPNutričná a chemoprotektívna hodnota sójeKatedra chémie (FBP)B-APB
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1--
3.
BP
Nutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Lupinus L.Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-APBFBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
4.
BP
Nutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Phaseolus L.Timoracká, M.
Katedra chémie (FBP)
B-APB
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
5.
BP
Nutričné a antinutričné zložky múky
Trebichalský, P.
Katedra chémie (FBP)
B-PTG
SPU
Podrobnosti témy
0 / --
--
6.
DP
Nutričné ukazovatele, biogénne prvky a rizikové prvky v technologickom procese spracovania klobásMassanyi, P.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)I-TNI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
7.DPNutričné ukazovatele, biogénne prvky a rizikové prvky v technologickom procese spracovania klobásMassanyi, P.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--