Summary of topics offered - Faculty of Biotechnology and Food Sciences

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Type of thesis:
Study programme:
Topic supervisor:
Supervising department:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | U | Ú | V | W | Z

Ord.TypeTopicThesis supervisorSupervising departmentStudy programmeIntended forDetailsOccupied/Max.Project participants
1.DisTReprodukčné parametre zajačej zveri (Lepus europaeus) vo voľnej prírode a vo farmovom chove Slamečka, J.Faculty of Biotechnology and Food SciencesD-BIOFBFSDetails of topic0 / 1--
2.BTRezíduá pesticídov v potravináchBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Jureňová, A.
3.DisTRiziká vyplývajúce z konzumácie jedlých divorastúcich húb z rôzne environmentálne zaťažených oblastí SlovenskaTomáš, J.Department of Chemistry (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
4.BTRiziká z nadmerného používania glukózovo-fruktózového sirupu pri výrobe potravínMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Koláriková, V.
5.BTRiziká z nadmerného používanie náhradných necukorných sladidiel pri výrobe nealkoholických nápojovMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Horváthová, D.
6.BTRiziko z chemických konzervačných látok potravínAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
7.BTRizikové faktory a spotrebiteľ konzumných vajecAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--