Summary of topics offered - Faculty of Biotechnology and Food Sciences

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Type of thesis:
Study programme:
Topic supervisor:
Supervising department:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | L | Ľ | M | N | O | P | R | S | T | Ú | V | Z

Ord.TypeTopicThesis supervisorSupervising departmentStudy programmeTrackIntended forDetailsOccupied/Max.Project participants
1.DisTReprodukčné parametre zajačej zveri (Lepus europaeus) vo voľnej prírode a vo farmovom chove Slamečka, J.Faculty of Biotechnology and Food SciencesD-BIOFBFSDetails of topic0 / 1--
2.BTRezíduá pestícidov ako riziká v potravináchAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
3.BTRiziká interakcie obal - potravinaPavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
4.BTRiziká z nadmerného používanie náhradných necukorných sladidiel pri výrobe nealkoholických nápojovMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Horváthová, D.
5.BTRiziko kontaminácie lesných plodov ťažkými kovmi z oblasti HorehroniaMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Fedorková, S.
6.DTRizikové kovy vo vlašských orechochHarangozo, Ľ.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Fedorová, N.
7.BTRizikové prvky vo vodáchStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Masič, J.
8.DTRozpúšťanie anorganických fosfátov baktériami izolovanými z rizosféry vybraných plodínMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Rovný, P.
9.BTRybie mäso ako potencionálny zdroj aktívnych látokHaščík, P.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBSUADetails of topic0 / 1--