Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Por.
Typ
Názov témyVedúci práce
Garantujúce pracovisko
Program
Určené pre
Podrobnosti
Obsadené/MaxRiešitelia
1.
DP
Tažké kovy a antinutričné látky vo vybraných druhoch rodu Allim
Katedra chémie (FBP)
I-BKI
FBP
Podrobnosti témy0 / 1--
2.DP
Technológia výroby a využitie sušených rajčiakov.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNIFBP
Podrobnosti témy
1 / 1
3.
DP
Technologická kvalita súčasne pestovaných odrôd jačmeňa sladovníckehoKatedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1
--
4.
BP
Technologická úprava pekárskych výrobkov mrazením a ich skladovanie (výhody, riziká)
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
B-BKBFBP
Podrobnosti témy
0 / 1--
5.
DP
Technologické využitie povojníka batatového v potravinárstve
Mareček, J.
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)
I-TNI
FBP
Podrobnosti témy0 / 1
--
6.BPTetracyklín protekčné proetínyHleba, L.
Katedra mikrobiológie (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy0 / 1
--
7.
BP
Transkriptomická analýza mikroorganizmovMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)
B-ABB
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
8.DP
Translokácia vybraných prvkov vo fruktifikačných orgánoch jedlých divorastúcich húb
Katedra chémie (FBP)
I-BKI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--