Summary of topics offered - Faculty of Biotechnology and Food Sciences

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Use the following filter to restrict the displayed records.

Type of thesis:
Faculty:
Programme:
Topic supervisor:
Supervising department:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Ord.
Type
TopicThesis supervisor
Supervising department
Programme
Intended forDetails
Occupied/Max.
Project participants
1.
DT
Základné chemické ukazovatele studničných vôd v Nitrianskom regióne
Stanovič, R.
Department of Chemistry (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
2.DTZdravotné riziká vplyvu chemického zloženia kuracieho mäsa po aplikácii humínových kyselín a fytobiotík v ich výživeHaščík, P.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
1 / 1
Šár, K.
3.
DT
Zdravotné riziko zmien aminokyselinového zloženia mäsa kurčiat po aplikácii humínových kyselín a fytobiotík v ich výžive
Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
1 / 1 Petrus, P.
4.
BT
Zdroje a možnosti obsahu fytoestogénov v mliekuGolian, J.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic0 / ----
5.
DT
Zmeny fyzikálno-chemických vlastností tukov vplyvom ich skladovaniaTkáčová, J.
Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)
I-TNISUA
Details of topic
0 / 2
--
6.BT
Zmeny vitamínov počas skladovania a spracovania potravín.
Pavelková, A.
Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)
B-FTG
FBFS
Details of topic
1 / 1
7.
BT
Zmeny v obsahu polyfenolických látok v potravinách v priebehu skladovania a spracovania
Department of Chemistry (FBFS)
B-APB
FBFS
Details of topic
0 / 1--
8.
DT
Zmrazovanie oocytov hovädzieho dobytkaDepartment of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)--
FBFS
Details of topic
1 / 1