Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Por.Typ
Názov témy
Vedúci práceGarantujúce pracovisko
Program
Určené pre
Podrobnosti
Obsadené/Max
Riešitelia
1.
DPZákladné chemické ukazovatele studničných vôd v Nitrianskom regióneStanovič, R.
Katedra chémie (FBP)
I-BKI
FBP
Podrobnosti témy
1 / 1
2.
BPZdroje a možnosti obsahu fytoestogénov v mlieku
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
B-BKBFBP
Podrobnosti témy
0 / --
--
3.
BP
Zmeny vitamínov počas skladovania a spracovania potravín.
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)
B-PTG
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
4.BP
Zmeny v obsahu polyfenolických látok v potravinách v priebehu skladovania a spracovania
Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-BKB
FBP
Podrobnosti témy
1 / 1
Vajda, O.