Summary of topics offered - Faculty of Biotechnology and Food Sciences

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Type of thesis:
Study programme:
Topic supervisor:
Supervising department:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | L | M | N | O | P | R | S | T | Ú | V | W | Z

Ord.TypeTopicThesis supervisorSupervising departmentStudy programmeTrackIntended forDetailsOccupied/Max.Project participants
1.DT- Využitie sekundárnych produktov mliekarenského priemyslu v procese výroby varených mäsových výrobkovKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
2.DT- Zmeny fyzikálno-chemických vlastností fermentovaných mäsových výrobkov v procese ich zreniaKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
3.BTAbruskulárne mykorízne hubyMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
4.DTAnalýza kvality podzemných vôd na strednom SlovenskuStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
5.DTAnalýza mäsa diviakov v priebehu zreniaČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
6.BTAnalýza pocitu vnemu horkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
7.BTAnalýza pocitu vnemu chuti umami v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
8.BTAnalýza pocitu vnemu sladkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
9.BTAnalýza pocitu vnemu slanej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
10.BTAnalýza pocitu vnemu tukovej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
11.BTAnalýza podzemných vôd z hľadiska rizikových prvkovStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Kovács, Š.
12.BTAnalýza vplyvu glyfosátových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
13.BTAnalýza vplyvu triazínových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
14.BTAnimálne modely pre výskum diabetes mellitusCapcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Šimková, P.
15.DTANTIBIOTICKÁ REZISTENCIA ENTEROKOKOV IZOLOVANÝCH Z BRUŠNÝCH DUTÍN KURČIATKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
16.BTAntinutričné látky strukovínTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Krivoňáková, I.
17.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Dunaj a NitriaBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
18.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Dunaj a NitriaBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
19.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Dunaj a NitriaBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
20.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Dunaj a Nitria - pre FZKIBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
21.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a DevínBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
22.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a DevínBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
23.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a DevínBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
24.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a Devín - pre FZKIBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
25.DTAplikácia extraktov z liečivých bylín do ovocných štiav s cieľom zvýšenia ich senzorickej a nutričnej kvalityMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
26.DTAplikácia extraktov z liečivých bylín do ovocných štiav s cieľom zvýšenia ich senzorickej a nutričnej kvalityMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
27.BTBatáty a možnosti ich kulinárneho využitiaMareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 1--
28.BTBataty ako zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Sulírová, K.
29.DTBioaktívne látky v zemiakochMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
30.BTBiofilmy v mliekarenskom priemysleDucková, V.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
31.BTBiochemická a genetická charakteristika fazule záhradnejGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
32.BTBiochemická a genetická charakteristika pohánkyGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic1 / 1 Jančov, M.
33.BTBiochemická a genetická charakteristika sóje fazuľovejGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
34.DTBiochemická a genetická charakteristika pohánkyGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI, I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
35.BTBiochemická charakteristika fazule záhradnejGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABB, B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
36.BTBiochemická charakteristika sóje fazuľovejGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABB, B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
37.BTBiologicky aktívne látky rastlín čeľade ApiaceaeTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Čubirková, J.
38.BTBiologicky aktívne látky rastlín čeľade LauraceaeTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBSUADetails of topic1 / -- Benková-Rybárová, S.
39.BTCelogenómové sekvenovanie mikroorganizmovMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
40.BTDetekcia entomopatogénnych húb v pôde pomocou PCRMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
41.DTDetekcia lunazínového génu pomocou digitálnej PCRTomka, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
42.BTDeterminácia účinkov humínových kyselín na zdravotný stav zajaca poľnéhoKováčik, A.Department of Animal Physiology (FBFS)B-ABB, B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 3--
43.DTDeterminácia účinku endokriných disruptorov (alkylfenoly) na celulárne procesy Leydigových buniekKováčik, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 3--
44.BTDeterminácia účinku endokriných disruptorov (bisfenoly) na funkciu Leydigových buniekKováčik, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 3--
45.DTDNA analýzy genotypov kukurice pomocou génovo špecifických markerovBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI, I-ATIFBFSDetails of topic1 / 1 Červeňáková, V.
46.DTDNA analýzy genotypov ovsa pomocou génovo špecifických markerovBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI, I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
47.DTDNA analýzy identifikácie potravinových zdrojov sóje (Glycine).Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-FSC, I-FSCESUADetails of topic0 / 1--
48.DTDynamika technologických parametrov skladovaného sladuMareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
49.BTEnvironmentálne faktory ovplyvňujúce kolonizáciu rastlín patogénnymi baktériamiMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABB, B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Štrbková, B.
50.BTEnvironmentálne polutanty ako indikátory oxidatívneho stresu u rýbKováčik, A.Department of Animal Physiology (FBFS)SUADetails of topic0 / 2--
51.BTEscherichia coli v rastlinách a priamo konzumovaných rastlinných potravináchMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
52.BTFaktory vplývajúce na technologickú a gastronomickú kvalitu mäsaČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
53.DTFenolické látky a antioxidačná aktivita bylinných likérovBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
54.DTFenolické látky a antioxidačná aktivita bylinných likérovBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
55.DTFlourescenčné analýzy králičích kmeňvých buniek izolovaných z tukuChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
56.BTFODMAP - fermentovateľné oligo, di a polysacharidy a ich význam v potravinárstveUrminská, D.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
57.DTFyziologické a kultivačné rozdiely medzi druhmi a genotypmi v rámci rodu BeauveriaMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
58.DTGenetická diverzita fazule záhradnejGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
59.DTGenetická diverzita kukurice siatejGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Hromadová, Z.
60.DTGenetická diverzita sóje fazuľovejGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
61.BTGény súvisiace s vnímaním sladkej chutiŽidek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
62.DTHodnotenie genotypov fazule pomocou SCoT markerov.Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI, I-ATISUADetails of topic0 / 1--
63.DTHodnotenie genotypov pohánky pomocou génovo špecifických markerovBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI, I-ATIFBFSDetails of topic1 / 1 Ráceková, Z.
64.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Banskobystrického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
65.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Košického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
66.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Prešovského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
67.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Trnavského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
68.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Žilinského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
69.DTHodnotenie kvality bryndze vyrábanej v malých a stredných podnikochDucková, V.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-FSC, I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
70.DTHodnotenie kvality mäkkých mäsových výrobkovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
71.DTHodnotenie kvality mäsa jahniatČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
72.DTHodnotenie kvality nealkoholických nápojov po aplikácii rôznych spôsobov antioxidačného ošetrenia počas výrobyMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
73.BTHodnotenie kvality parených syrovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
74.DTHodnotenie kvality tepelne opracovaných mäsových výrobkovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Varšányiová, K.
75.DTHodnotenie kvality vybraných druhov mäkkých mäsových výrobkovBobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
76.DTHodnotenie kvality vybraných údených mäsových výrobkovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
77.DTHodnotenie kvality vybraných údených mäsových výrobkovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
78.BTHodnotenie obsahu beta karoténu počas spracovania karotky mrazenímMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-BKBSUADetails of topic1 / -- Ludrovanová, S.
79.BTHodnotenie obsahu ťažkých kovov v potravináchTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)B-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
80.DTHodnotenie technologickej kvality pšeničných ciest a chleba s prídavkom červenej ryže.Tokár, M.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Kubíková, S.
81.DTHodnotenie technologickej kvality vybraného druhu kôstkového ovocia z Genofondu SRMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNISUADetails of topic0 / 1--
82.BTHodnotenie technologických ukazovateľov kvality medovo-bylinných cukríkovIvanišová, E.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 1--
83.BTCharakteristika biotransformačných reakcií (oxidácia, redukcia, hydrolýza, hydratácia, izomerizácia) v ľudskom organizmeBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
84.DTCharakteristika fazule pomocou DNA analýz.Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI, I-ATISUADetails of topic0 / 1--
85.DTCharakteristika izolátov rodu Alternaria získaných z rôznych potravinárskych komodítMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Ballová, M.
86.DTCharakteristika minerálneho zloženia syru oštiepokŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
87.DTCharakteristika vybraných bioaktívnych látok v komerčne dostupných kávachŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
88.DTCharakteristika vybraných druhov káv z pohľadu minerálneho zloženiaŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
89.DTIzolácia génu pre glyceraldehyd-3-fosfát dehydrogenázu (GADPH) z Drosera binataBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI, I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
90.BTKomunita mikroorganizmov v komposte a metódy jej analýzyMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
91.BTKoncentrácie environmentálnych polutantov a ich vplyv na zdravotný stav u zajaca poľnéhoKováčik, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 3--
92.BTKontaminácia vodných tokov na SlovenskuStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic2 / 1 Duchonová, A.
Ďurfinová, M.
93.DTKontrola a obsah bioaktívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
94.DTKontrola kvality skladovaných múk rôznej typológie a pôvoduMareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
95.BTKontrola kvality skladovaných rastlinných potravín (podľa výberu študenta)Mareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 2--
96.DTKontrola obsahu rizikových prvkov v svalovine a vnútorných orgánoch sladkovodných rýb z vybranej lokalityŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
97.DTKontrola obsahu vybraných rizikových prvkov v produktoch z morských rýbŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
98.DTKvalita jatočného tela a mäsa králikovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-MZVFAaFRDetails of topic1 / 1 Baláž, M.
99.DTKvalita klobás na báze zverinyČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Barna, R.
100.DTKvalita klobás z divinyČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
101.DTKvalita spermií baranov pôvodnej valaškyChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
102.DTKvalita spermií baranov zošľachtenej valaškyChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
103.DTKvalita studničných vôd vo vybranom regióne SlovenskaStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
104.DTKvality mäsa ťažkých výkrmových ošípanýchČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FAaFRDetails of topic1 / 1 Murcina, V.
105.DTLiečivé rastliny ako funkčné zložky v potravinárstveIvanišová, E.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
106.BTMetabolity vláknitých mikroskopických húb s bioaktívnym účinkomMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Sodivarová, E.
107.DTMetagenomická analýza mikroorganizmov asociovaných s rastlinami kukuriceMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
108.DTMetagenomická analýza mikroorganizmov asociovaných s rastlinami slnečniceMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
109.DTMetagenomická analýza pôdnych vzoriek po pridaní kompostov a dusíkatého hnojivaMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
110.BTMetagenomické analýzy komunity mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
111.BTMetódy hodnotenia texturálnych parametrov u čerstvých a spracovaných potravínČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
112.BTMetódy používane na izoláciu a detekciu entomopatogénnych húb v rôznych prostrediachMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
113.BTMikrobiologický profil ejakulátu hospodárskych zvieratMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
114.BTMikrobióm rizosféry a jeho vplyv na rastlinuMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
115.DTMikroskopické analýzy spermií kohútovChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
116.DTMikroskopické huby spôsobujúce zaplesnivenie syrovTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
117.BTMliečne tukyČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
118.BTModerné spektrálne metódy využívané pri kontrole kvality a pôvodu alkoholických nápojovBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Šlosiarová, Š.
119.DTMolekulárne analýzy diferenciácie potravinových zdrojov sóje (Glycine).Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-FSC, I-FSCESUADetails of topic0 / 1--
120.DTMolekulárno-genetická analýza génu KERA v 4 rodinách s ochorením cornea planaMassanyi, P.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Chylová, M.
121.BTMolekulárno-genetická charakteristika fazule.Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABB, B-ABTBSUADetails of topic0 / 1--
122.BTMolekulárno-genetická charakteristika ovsaBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABB, B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Mravik, M.
123.BTMolekulárno-genetická charakteristika pohánkyBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABB, B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
124.BTMolekulárno-genetická charakteristika repky olejnej.Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABB, B-ABTBSUADetails of topic0 / 1--
125.BTMolekulárno-genetická charakteristika slnečnice.Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABB, B-ABTBSUADetails of topic0 / 1--
126.BTMolekulárno-genetická charakteristika sóje (Glycine).Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABB, B-ABTBSUADetails of topic1 / 1 Slobodová, L.
127.DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v surovinách rastlinného pôvoduTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)I-MRVFAaFRDetails of topic0 / 1--
128.DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v surovinách rastlinného pôvoduTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
129.DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v surovinách živočíšneho pôvoduTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)I-MRVFAaFRDetails of topic0 / 1--
130.DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v surovinách živočíšneho pôvoduTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
131.BTMožné zdroje mykotoxínov rodu Alternaria v potravovom reťazciMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
132.BTMožné zdroje mykotoxínov rodu Fusarium v potravovom reťazciMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Milotová, P.
133.BTMožnosti aplikácie CO pri balení potravín.Pavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Árvayová, V.
134.BTMožnosti ovplyvňovania rastu mikroskopických húb v potravináchMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
135.DTMožnosti vstupu rezíduí chlórovaných pesticídov do potravového reťazcaMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Vidová, J.
136.BTMožnosti využitia fytonutrientov pri produkcii mäsových výrobkovBobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
137.BTMožnosti využitia surogácie pri výrobe pivaFrančáková, H.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
138.BTMožnosti využitia vláknitých mikroskopických húb v biotechnológiáchMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Mikúš, L.
139.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota sójeTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
140.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Phaseolus L.Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
141.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Lupinus L.Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
142.DTNutričná hodnota bravčového mäsaČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FAaFRDetails of topic1 / 1 Šipkovský, A.
143.DTNutričné a antinutričné látky zemiakovMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
144.DTObsah medi v zrne jačmeňa ozimného v závislosti od racionalizačných systémov hospodáreniaTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
145.DTOšetrenie jabĺk pred sušením ako nástroj zvyšovania kvality výsledného produktuMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNISUADetails of topic0 / 1--
146.BTOxidačný status endotelových buniek.Lukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 2--
147.BTPárové porovnania a klasifikácia vybraných produktov pomocou turnajových dizajnov.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
148.DTPCR detekcia Entomopatogénnej huby Entomophaga maimaiga v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
149.DTPCR detekcia mikroskopických húb v potravináchDepartment of Microbiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
150.BTPerspektívy zlepšenia atribútov kvality a bezpečnosti potravín ich ošetrením metódou vysokého tlakuČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
151.BTPigmenty produkované mikroorganizmami z rodu StreptomycesDepartment of Microbiology (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
152.DTPorovnanie studničných vôd a analýza ich ukazovateľovStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
153.BTPrehľad a charakteristika referenčných metód aplikovaných v laboratóriách úradnej kontroly pri skúšaní vzoriek mlieka a mliečnych výrobkovZajác, P.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKB, B-BKPFBFSDetails of topic0 / 1--
154.BTPreventívny význam konzumácie drobného bobuľového ovociaKalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
155.BTPrídavné látky využívané pri produkcii mäsových výrobkovBobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
156.BTPrírodné farbivá - využitie v potravinárstveIvanišová, E.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
157.BTProbiotiká a ich možnosti využitia pri balení potravínPavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Beňušová, L.
158.BTPsychometrika ako nástroj zmyslového hodnotenia potravín.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
159.DisTReprodukčné parametre zajačej zveri (Lepus europaeus) vo voľnej prírode a vo farmovom chove Slamečka, J.Faculty of Biotechnology and Food SciencesD-BIOFBFSDetails of topic0 / 1--
160.BTRiziká z nadmerného používanie náhradných necukorných sladidiel pri výrobe nealkoholických nápojovMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Horváthová, D.
161.DTRizikové kovy vo vlašských orechochHarangozo, Ľ.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Fedorová, N.
162.BTRizikové prvky vo vodáchStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Masič, J.
163.DTRozpúšťanie anorganických fosfátov baktériami izolovanými z rizosféry vybraných plodínMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Rovný, P.
164.BTSalmonela v rastlinách a priamo konzumovaných rastlinných potravináchMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
165.DTSledovanie aktivity baktérií pri produkcií rastových látok prospešných pre rast rastlínMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Krempaská, K.
166.DTSledovanie rizikových prvkov vo vodných zdrojochStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
167.DTSledovanie zmien textúry parených syrov počas skladovaniaČanigová, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-FSC, I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
168.DTSTANOVENIE ANTIBIOTICKEJ REZSITENCIE ENTEROKOKOV IZOLOVANýCH ZO SUROVíN žIVOčíšNEHO PôVODUKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
169.BTStanovenie kvality tukov pomocou rôznych analytických metódTkáčová, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
170.DTSúčasné stanovenie viacerých prvkov v plodniciach volne rastúcich húbMiššík, J.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
171.DTSúčasný trend výskytu vybraných alimentárnych ochorení na SlovenskuMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
172.DTTechnologické a nutričné ukazovatele kvality vybraných druhov kávIvanišová, E.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
173.DTTechnologické aspekty skladovaného zrna sladovníckeho jačmeňaMareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
174.DTTechnologické využitie sladkých zemiakov (Povojník batátový)Mareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
175.DTTestovanie výroby a skladovania medu s prídavkom čerstvých jahôdKňazovická, V.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
176.DTTopinambur a jeho využitie v pekárskom priemysleIvanišová, E.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
177.BTTranskriptomická analýza mikroorganizmovMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
178.BTÚčinok CMTI na mikroskopickú štruktúru vybraných orgánov Zucker diabetic fatty (ZDF) potkanovMassanyi, P.Department of Animal Physiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 3--
179.DTÚčinok CMTI na mikroskopickú štruktúru vybraných orgánov Zucker diabetic fatty (ZDF) potkanovMassanyi, P.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 3--
180.BTÚčinok endokrinných disruptorov na endotelové bunkyLukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 2--
181.BTVčelí jed - možnosti využitia, prínosy a rizikáKňazovická, V.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
182.BTVčelí vosk - možnosti využitia, prínosy a rizikáKňazovická, V.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Troppová, V.
183.DTVláknité mikroskopické huby v zrnách jačmeňaMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
184.DTVláknité mikroskopické huby v zrnách pšeniceMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
185.BTVoda v potravinách a vo výžive človekaBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)B-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
186.DTVplyv a kontrola environmentálnych faktorov na obsah a chemickú skladbu bioaktívnych zložiek cesnaku medvediehoBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Sekerešová, M.
187.DTVplyv aplikácie kompostov a minerálneho hnojenia na komunitu mikroskopických húb v pôde a na koreňoch kukuriceMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
188.DTVplyv aplikácie rôznych druhov syrov na kvalitu párkovKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
189.DisTVplyv extraktov bylín a korenín na potravinársky významné vláknité mikromycétyTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)D-TEPSUADetails of topic1 / 1 Foltinová, D.
190.DTVPLYV EXTRAKTOV Z TYMIANU A PAMAJORÁNU NA KVALITU BRATISLAVSKÝCH PÁRKOVKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
191.DTVplyv extraktu z kôry Terminalia bellerica Roxb. na ovariálne funkcie ošípaných in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ABI, I-BIIFBFSDetails of topic0 / 1--
192.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
193.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovovMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
194.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakochMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
195.BTVplyv lokality na technologicke parametre jačmena sladovníckehoFrančáková, H.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
196.DTVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
197.DTVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
198.BTVplyv pesticídov na variabilitu spoločenstva mikroorganizmov v pôde.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / ----
199.DTVplyv prídavku farebných odrôd zemiakov na technologickú kvalitu pšeničného cesta a chleba.Tokár, M.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Orendáč, K.
200.DTVplyv prídavku fytonutrientov na ukazovatele kvality mäsových výrobkovBobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
201.DTVPLYV PRÍDAVKU KOMERČNEJ KORENIACEJ ZMESI NA KVALITU TTNMVKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
202.DTVplyv prídavku rôznych druhov olejov na technologickú kvalitu pšeničného cesta a chleba.Tokár, M.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Mikolášová, L.
203.BTVplyv rizikových prvkov na ľudský organizmusStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Mozola, A.
204.DTVplyv Sambucus nigra na ovariálne funkcie ošípaných in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
205.DTVplyv síry a draslíka pri výžive cibuľovej zeleniny FZKI (záhradníctvo) DPBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
206.BTVplyv spôsobu chmelenia na vybrané kvalitatívne parametre pivaDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Kováčová, Z.
207.DTVplyv sulfonylmočovinových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
208.DTVplyv sulfonylmočovinových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
209.DTVplyv vybraných rastlinných silíc na potenciálnych producentov aflatoxínovTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Dobrovodská, E.
210.DTVplyv vybraných rastlinných silíc na rast Botrytis cinereaTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic2 / 2 Tlčiková, F.
Roobová, V.
211.BTVplyv výživových faktorov na mikroorganizmy v ústnej dutine človekaDepartment of Microbiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
212.BTVýroba a hodnotenie masti a vedľajších produktovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic2 / 1 Répássyová, I.
Štefáneková, M.
213.DTVýroba a vlastnosti sladov z pšenice a ovsaFrančáková, H.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
214.BTVýroba ekologických mliečnych výrobkovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
215.DTVýskyt a zastúpenie mikroskopických húb v procese výroby a skladovania peľových konzervMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Panáková, S.
216.DTVýskyt dsRNA vírusových častíc u húb z rodu BeauveriaDepartment of Microbiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Šebeňa, M.
217.DTVýskyt mikroskopických húb v hrozne a medziproduktoch výroby vína so zameraním na rod AlternariaMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Vavreková, S.
218.DTVýskyt potenciálnych producentov deoxynivalenolu v jačmeni určenom na výrobu sladuMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Csillag, V.
219.DTVýskyt vláknitých mikroskopických húb vo vybraných včelích produktoch a výrobkochMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
220.DTVýskyt zástupcov rodu Alternaria vo vybraných obilninách slovenského pôvoduMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
221.DTVýskyt zástupcov rodu Fusarium vo vybraných obilninách slovenského pôvoduMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Sýkorová, S.
222.BTVyužitie drobného ovocia pri výrobe ovocných dezertovMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 1--
223.DTVyužitie chloroplast exkludujúcich primérov na analýzu rastlinného mikrobiómuMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
224.BTVyužitie jedlých kvetov v gastronómiiMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
225.BTVyužitie menej známych druhov zeleniny v gastronómiiMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 1--
226.BTVyužitie mikroskopických húb v produkcii potravínMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
227.BTVyužitie potenciálu digitálnej PCR v biotechnológiách.Tomka, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
228.BTVyužitie tekvice mošusovej v gastronómiiMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 1--
229.DTVýznam a obsah bioaktívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Slivková, B.
230.BTVýznam baktérií rodu Pseudomonas ako potenciálnych antagonistov s bioregulačnými účinkamiMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
231.BTVýznam dusíkato-sírnej výživy pri pestovaní cibuľovín - FZKI (záhradníctvo, BP)Bystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
232.BTVýznam hydinového mäsa vo výžive obyvateľstvaBobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBSUADetails of topic1 / 1 Mihaliková, D.
233.BTVýznam remízok a prírodných koridorov ako rezervoárov entomopatogénnych húbDepartment of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / ----
234.BTVýznam rodu Dipodascus v potravinárstveTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBSUADetails of topic1 / 1 Čížová, J.
235.BTWaldova sekvenčná analýza a jej aplikácie v senzorickom hodnotení.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
236.DTZákladné chemické ukazovatele studničných vôd v Nitrianskom regióneStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
237.BTZákladné nutričné charakteristiky králičieho mäsaDepartment of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
238.BTZdravotné riziká nadmerného používania syntetických farbív pri výrobe nápojovMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
239.BTZdroje a možnosti obsahu fytoestogénov v mliekuGolian, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / -- Balkóová, B.
240.DTZmeny komunity baktérií v pôde po aplikácie herbicídov Linurex a TeridoxMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
241.DTZmeny kvality bryndze počas skladovaniaDucková, V.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-FSC, I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
242.DTZmeny oxidačnej stability vybraných mäkkých mäsových výrobkov počas chladiarenského skladovaniaBobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
243.BTZmeny v obsahu polyfenolických látok v potravinách v priebehu skladovania a spracovaniaTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
244.DTZmrazovanie oocytov hovädzieho dobytkaChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--