Summary of topics offered - Faculty of Biotechnology and Food Sciences

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Type of thesis:
Study programme:
Topic supervisor:
Supervising department:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | K | M | N | O | P | R | S | T | Ť | U | Ú | V | W | Z

Ord.TypeTopicThesis supervisorSupervising departmentStudy programmeIntended forDetailsOccupied/Max.Project participants
1.DT Monitoring obsahu rizikových prvkov v rôznych anatomických častiach vybraných druhov jedlých divorastúcich húbÁrvay, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
2.BTAbruskulárne mykorízne hubyMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
3.DTAnalýza kvality podzemných vôd na strednom SlovenskuStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
4.DTAnalýza mäsa diviakov v priebehu zreniaČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
5.BTAnalýza pocitu vnemu horkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
6.BTAnalýza pocitu vnemu chuti umami v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
7.BTAnalýza pocitu vnemu sladkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
8.BTAnalýza pocitu vnemu slanej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
9.BTAnalýza pocitu vnemu tukovej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
10.BTAnalýza podzemných vôd z hľadiska rizikových prvkovStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
11.BTAnalýza vplyvu glyfosátových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
12.BTAnalýza vplyvu triazínových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
13.DTANTIBIOTICKÁ REZISTENCIA ENTEROKOKOV IZOLOVANÝCH Z BRUŠNÝCH DUTÍN KURČIATKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
14.BTAntinutričné látky strukovínTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
15.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Dunaj a NitriaBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
16.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Dunaj a NitriaBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
17.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Dunaj a NitriaBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
18.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Dunaj a Nitria - pre FZKIBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
19.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a DevínBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
20.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a DevínBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
21.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a DevínBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
22.DTAntioxidačná aktivita a obsah fenolických látok v slovenských odrodových vínach Irsai Oliver a Devín - pre FZKIBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
23.BTBataty ako zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
24.DTBioaktívne látky v zemiakochMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
25.BTBiologicky aktívne látky rastlín čeľade ApiaceaeTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
26.BTBiologicky aktívne látky rastlín čeľade ApiaceaeTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
27.BTBiologicky aktívne látky rastlín čeľade LauraceaeTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
28.BTBiologicky aktívne látky rastlín čeľade LauraceaeTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBSUADetails of topic0 / ----
29.BTCelogenómové sekvenovanie mikroorganizmovMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
30.BTDetekcia entomopatogénnych húb v pôde pomocou PCRMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
31.BTDeterminácia účinkov humínových kyselín na zdravotný stav zajaca poľnéhoKováčik, A.Department of Animal Physiology (FBFS)B-ABB, B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 3--
32.DTDeterminácia účinku endokriných disruptorov (alkylfenoly) na celulárne procesy Leydigových buniekKováčik, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 3--
33.BTDeterminácia účinku endokriných disruptorov (bisfenoly) na funkciu Leydigových buniekKováčik, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 3--
34.BTEnvironmentálne faktory ovplyvňujúce kolonizáciu rastlín patogénnymi baktériamiMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABB, B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Štrbková, B.
35.BTEnvironmentálne polutanty ako indikátory oxidatívneho stresu u rýbKováčik, A.Department of Animal Physiology (FBFS)SUADetails of topic0 / 2--
36.BTEscherichia coli v rastlinách a priamo konzumovaných rastlinných potravináchMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
37.BTFaktory vplývajúce na technologickú a gastronomickú kvalitu mäsaČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
38.DTFenolické látky a antioxidačná aktivita bylinných likérovBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
39.DTFenolické látky a antioxidačná aktivita bylinných likérovBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
40.DTFyziologické a kultivačné rozdiely medzi druhmi a genotypmi v rámci rodu BeauveriaMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
41.BTGény súvisiace s vnímaním sladkej chutiŽidek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
42.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Banskobystrického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
43.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Košického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
44.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Prešovského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
45.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Trnavského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
46.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Žilinského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
47.DTHodnotenie kvality mäkkých mäsových výrobkovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
48.DTHodnotenie kvality mäsa jahniatČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
49.BTHodnotenie kvality parených syrovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
50.DTHodnotenie kvality tepelne opracovaných mäsových výrobkovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
51.DTHodnotenie kvality vybraných údených mäsových výrobkovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
52.DTHodnotenie kvality vybraných údených mäsových výrobkovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
53.BTHodnotenie obsahu beta karoténu počas spracovania karotky mrazenímMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-BKBSUADetails of topic1 / -- Ludrovanová, S.
54.BTHodnotenie obsahu ťažkých kovov v potravináchTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)B-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
55.BTCharakteristika biotransformačných reakcií (oxidácia, redukcia, hydrolýza, hydratácia, izomerizácia) v ľudskom organizmeBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
56.DTCharakteristika izolátov rodu Alternaria získaných z rôznych potravinárskych komodítMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Ballová, M.
57.DTCharakteristika minerálneho zloženia syru oštiepokŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
58.DTCharakteristika vybraných bioaktívnych látok v komerčne dostupných kávachŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
59.DTCharakteristika vybraných druhov káv z pohľadu minerálneho zloženiaŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
60.BTKomunita mikroorganizmov v komposte a metódy jej analýzyMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
61.BTKoncentrácie environmentálnych polutantov a ich vplyv na zdravotný stav u zajaca poľnéhoKováčik, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 3--
62.BTKontaminácia vodných tokov na SlovenskuStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
63.DTKontrola a obsah bioaktívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
64.DTKontrola obsahu rizikových prvkov v svalovine a vnútorných orgánoch sladkovodných rýb z vybranej lokalityŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
65.DTKontrola obsahu vybraných rizikových prvkov v produktoch z morských rýbŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
66.DTKvalita klobás na báze zverinyČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
67.DTKvalita studničných vôd vo vybranom regióne SlovenskaStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
68.BTMetabolity vláknitých mikroskopických húb s bioaktívnym účinkomMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Sodivarová, E.
69.DTMetagenomická analýza mikroorganizmov asociovaných s rastlinami kukuriceMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
70.DTMetagenomická analýza mikroorganizmov asociovaných s rastlinami slnečniceMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
71.DTMetagenomická analýza pôdnych vzoriek po pridaní kompostov a dusíkatého hnojivaMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
72.BTMetagenomické analýzy komunity mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
73.BTMetódy hodnotenia texturálnych parametrov u čerstvých a spracovaných potravínČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
74.BTMetódy používane na izoláciu a detekciu entomopatogénnych húb v rôznych prostrediachMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
75.BTMikrobiologický profil ejakulátu hospodárskych zvieratMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
76.BTMliečne tukyČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
77.BTModerné spektrálne metódy využívané pri kontrole kvality a pôvodu alkoholických nápojovBajčan, D.Department of Chemistry (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
78.DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v surovinách rastlinného pôvoduTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)I-MRVFAaFRDetails of topic0 / 1--
79.DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v surovinách rastlinného pôvoduTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
80.DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v surovinách živočíšneho pôvoduTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
81.DTMonitoring obsahu rizikových prvkov v surovinách živočíšneho pôvoduTóth, T.Department of Chemistry (FBFS)I-MRVFAaFRDetails of topic0 / 1--
82.DTMožnosti vstupu rezíduí chlórovaných pesticídov do potravového reťazcaMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
83.BTMožnosti využitia surogácie pri výrobe pivaFrančáková, H.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
84.BTMožnosti využitia vláknitých mikroskopických húb v biotechnológiáchMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Mikúš, L.
85.DTMôže konzervovanie jedlých divorastúcich húb eliminovať koncentrácie rizikových prvkov?Árvay, J.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
86.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota sójeTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
87.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Phaseolus L.Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
88.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Lupinus L.Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
89.DTNutričné a antinutričné látky zemiakovMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
90.DTObsah medi v zrne jačmeňa ozimného v závislosti od racionalizačných systémov hospodáreniaTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
91.BTObsah ortuti vo vybraných druhoch orechovHarangozo, Ľ.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
92.BTObsah stopových prvkov v jedlých divorastúcich hubách z rôzne environmentálne zaťažených oblastí SlovenskaÁrvay, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 2--
93.BTOxidačný status endotelových buniek.Lukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 2--
94.BTPárové porovnania a klasifikácia vybraných produktov pomocou turnajových dizajnov.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
95.DTPCR detekcia Entomopatogénnej huby Entomophaga maimaiga v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
96.DTPCR detekcia mikroskopických húb v potravináchDepartment of Microbiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
97.BTPerspektívy zlepšenia atribútov kvality a bezpečnosti potravín ich ošetrením metódou vysokého tlakuČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
98.BTPigmenty produkované mikroorganizmami z rodu StreptomycesDepartment of Microbiology (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
99.BTPitná voda, riziká a spotrebiteľ potravínAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / ----
100.DTPorovnanie studničných vôd a analýza ich ukazovateľovStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
101.BTPrehľad a charakteristika referenčných metód aplikovaných v laboratóriách úradnej kontroly pri skúšaní vzoriek mlieka a mliečnych výrobkovZajác, P.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKB, B-BKPFBFSDetails of topic0 / 1--
102.BTPrestup ťažkých kovov v biosystéme pôda-obilninaTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
103.BTPrežívateľnosť probiotických kultúr v potravinách počas výroby a skladovaniaČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
104.BTPsychometrika ako nástroj zmyslového hodnotenia potravín.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
105.DisTReprodukčné parametre zajačej zveri (Lepus europaeus) vo voľnej prírode a vo farmovom chove Slamečka, J.Faculty of Biotechnology and Food SciencesD-BIOFBFSDetails of topic0 / 1--
106.BTRiziká z nadmerného používanie náhradných necukorných sladidiel pri výrobe nealkoholických nápojovMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Horváthová, D.
107.BTRizikové prvky v jedlých divorastúcich hubách z vybranej lokality SlovenskaÁrvay, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 2--
108.BTRizikové prvky vo vodáchStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
109.BTSalmonela v rastlinách a priamo konzumovaných rastlinných potravináchMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
110.DTSledovanie rizikových prvkov vo vodných zdrojochStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
111.DTSledovanie zmien textúry parených syrov počas skladovaniaČanigová, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-FSC, I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
112.DTSTANOVENIE ANTIBIOTICKEJ REZSITENCIE ENTEROKOKOV IZOLOVANýCH ZO SUROVíN žIVOčíšNEHO PôVODUKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
113.DTSúčasné stanovenie viacerých prvkov v plodniciach volne rastúcich húbMiššík, J.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
114.BTŤažké kovy a ich negatívny účinok na zdravie človekaStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
115.BTTranskriptomická analýza mikroorganizmovMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
116.DTTranslokácia vybraných rizikových prvkov v jedlých divorastúcich hubách z vybraných lokalít SlovenskaÁrvay, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
117.BTÚčinok endokrinných disruptorov na endotelové bunkyLukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 2--
118.BTUplatňovanie princípov welfare pri preprave hovädzieho dobytka a kvalita mäsaAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
119.BTVoda v potravinách a vo výžive človekaBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)B-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
120.DTVplyv a kontrola environmentálnych faktorov na obsah a chemickú skladbu bioaktívnych zložiek cesnaku medvediehoBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
121.DTVplyv aplikácie kompostov a minerálneho hnojenia na komunitu mikroskopických húb v pôde a na koreňoch kukuriceMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
122.DisTVplyv extraktov bylín a korenín na potravinársky významné vláknité mikromycétyTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)D-TEPSUADetails of topic1 / 1 Foltinová, D.
123.DTVPLYV EXTRAKTOV Z TYMIANU A PAMAJORÁNU NA KVALITU BRATISLAVSKÝCH PÁRKOVKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
124.DTVplyv extraktu z kôry Terminalia bellerica Roxb. na ovariálne funkcie ošípaných in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ABI, I-BIIFBFSDetails of topic0 / 1--
125.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
126.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovovMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
127.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakochMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
128.BTVplyv lokality na technologicke parametre jačmena sladovníckehoFrančáková, H.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
129.DTVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
130.DTVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
131.BTVplyv pesticídov na variabilitu spoločenstva mikroorganizmov v pôde.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / ----
132.DTVPLYV PRÍDAVKU KOMERČNEJ KORENIACEJ ZMESI NA KVALITU TTNMVKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
133.BTVplyv rizikových prvkov na ľudský organizmusStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
134.DTVplyv Sambucus nigra na ovariálne funkcie ošípaných in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
135.DTVplyv síry a draslíka pri výžive cibuľovej zeleniny FZKI (záhradníctvo) DPBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
136.DTVplyv sulfonylmočovinových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
137.DTVplyv sulfonylmočovinových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
138.DTVplyv teploty a času extrakcie na obsah a frakcionáciu flaván-3-olov v pravých zelených čajochÁrvay, J.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
139.DTVplyv vybraných rastlinných silíc na rast Botrytis cinereaTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic2 / 2 Roobová, V.
Tlčiková, F.
140.BTVplyv výživových faktorov na mikroorganizmy v ústnej dutine človekaDepartment of Microbiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
141.BTVýroba a hodnotenie masti a vedľajších produktovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
142.DTVýroba a vlastnosti sladov z pšenice a ovsaFrančáková, H.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
143.BTVýroba ekologických mliečnych výrobkovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
144.DTVýskyt a zastúpenie mikroskopických húb v procese výroby a skladovania peľových konzervMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Panáková, S.
145.DTVýskyt dsRNA vírusových častíc u húb z rodu BeauveriaDepartment of Microbiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Šebeňa, M.
146.DTVýskyt mikroskopických húb v hrozne a medziproduktoch výroby vína so zameraním na rod AlternariaMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Vavreková, S.
147.DTVýskyt potenciálnych producentov deoxynivalenolu v jačmeni určenom na výrobu sladuMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Csillag, V.
148.DTVýskyt zástupcov rodu Fusarium vo vybraných obilninách slovenského pôvoduMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Sýkorová, S.
149.DTVyužitie chloroplast exkludujúcich primérov na analýzu rastlinného mikrobiómuMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
150.DTVýznam a obsah bioaktívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Slivková, B.
151.BTVýznam a využitie kokosového orecha pre FAPZ výživa ľudíHarangozo, Ľ.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
152.BTVýznam dusíkato-sírnej výživy pri pestovaní cibuľovín - FZKI (záhradníctvo, BP)Bystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
153.BTVýznam hydinového mäsa vo výžive obyvateľstvaBobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBSUADetails of topic1 / 1 Mihaliková, D.
154.BTVýznam remízok a prírodných koridorov ako rezervoárov entomopatogénnych húbDepartment of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / ----
155.BTVýznam rodu Rhizopus v potravinárstveTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / ----
156.BTWaldova sekvenčná analýza a jej aplikácie v senzorickom hodnotení.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
157.DTZákladné chemické ukazovatele studničných vôd v Nitrianskom regióneStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
158.BTZákladné nutričné charakteristiky králičieho mäsaDepartment of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
159.BTZdroje a možnosti obsahu fytoestogénov v mliekuGolian, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / ----
160.DTZmeny komunity baktérií v pôde po aplikácie herbicídov Linurex a TeridoxMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
161.BTZmeny v obsahu polyfenolických látok v potravinách v priebehu skladovania a spracovaniaTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--