Summary of topics offered - Faculty of Biotechnology and Food Sciences

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Use the following filter to restrict the displayed records.

Type of thesis:
Faculty:
Programme:
Topic supervisor:
Supervising department:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Ord.TypeTopicThesis supervisorSupervising departmentProgrammeIntended forDetailsOccupied/Max.Project participants
1.DT- Využitie sekundárnych produktov mliekarenského priemyslu v procese výroby varených mäsových výrobkovKročko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)--SUADetails of topic0 / ----
2.DT- Zmeny fyzikálno-chemických vlastností fermentovaných mäsových výrobkov v procese ich zreniaKročko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)--SUADetails of topic0 / ----
3.BTAbruskulárne mykorízne hubyMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
4.BTAkceptácia potravín so zníženým obsahom soli zo strany spotrebiteľaČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBSUADetails of topic1 / 1 Uramová-Hricková, V.
5.BTAkrylamid v potravináchBobková, A.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / ----
6.BTAnalýza chemických komponentov v muštochTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)B-VINBSUADetails of topic1 / 1 Grolmusová, M.
7.DisTAnalýza kvalitatívnych a kvantitatívnych hygienicko-technologických kritérií vybraných druhov rýb a rybacích výrobkov - externáGolian, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
8.DTAnalýza kvality podzemných vôd na strednom SlovenskuStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
9.DTAnalýza mäsa diviakov v priebehu zreniaČuboň, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
10.BTAnalýza pocitu vnemu horkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
11.BTAnalýza pocitu vnemu chuti umami v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
12.BTAnalýza pocitu vnemu sladkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
13.BTAnalýza pocitu vnemu slanej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
14.BTAnalýza pocitu vnemu tukovej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
15.BTAnalýza podzemných vôd z hľadiska rizikových prvkovStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Harisová, K.
16.DisTAnalýza pôsobenia baktérií zo skupiny PGPB pri reakcii rastlín na stresové podmienkyMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)D-MBISUADetails of topic0 / 1--
17.BTAnalýza vplyvu glyfosátových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
18.BTAnalýza vplyvu triazínových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
19.DisTAnalýza zmien prenylovaných flavonoidov počas kvasného procesu výroby pivaUrminská, D.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)D-ABTFBFSDetails of topic0 / 1--
20.BTAnimálne modely pre výskum diabetes mellitusCapcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / 1 Šimková, P.
21.DTAntibiotická rezistencia baktérií izolavných z tepelne neošetrených rastlinných produktovHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCSUADetails of topic0 / 1--
22.BTAntibiotická rezistencia baktérií izolovaných zo zeleninyHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
23.DTANTIBIOTICKÁ REZISTENCIA ENTEROKOKOV IZOLOVANÝCH Z BRUŠNÝCH DUTÍN KURČIATKročko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)--SUADetails of topic0 / ----
24.BTAntifungálne prípravky využívané v potravinárstveTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBSUADetails of topic1 / 1 Mrvová, M.
25.DTAntimikrobiálna rezistencia baktérií izolovaných zo zeleninyHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
26.BTAntimikrobiálne požívateľné obaly pre uchovanie mäsa a mäsových výrobkovPavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Brachňáková, K.
27.BTAntinutričné látky strukovínTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
28.BTAntioxidačná aktivita vybraných druhov kávyBobková, A.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
29.BTAntioxidačná aktivita vybraných zložiek potravínBobková, A.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
30.BTBakteriálna diverzita v produkcii vínFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)B-VINBFBFSDetails of topic0 / 1--
31.BTBakteriálna enzymatická deštrukcia antibiotíkHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / 1 Grežo, D.
32.BTBaktérie všeobecne považované za bezpečné ako zdroje antibiotickej rezistencieHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
33.BTBataty ako zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Sulírová, K.
34.BTBezlepkové potraviny, ich dostupnosť a potenciál v gastronómii.Bojňanská, T.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 2--
35.BTBezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbívMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / -- Husarčíková, D.
36.BTBezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbívMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
37.BTBezpečnosť a kontrola vstupnej suroviny na výrobu pivaSolgajová, M.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Mátyusová, L.
38.DTBezpečnosť pšenice dvojzrnovej (Triticum dicoccum L.) z pohľadu obsahu ťažkých kovovVollmannová, A.Department of Chemistry (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
39.DTBezpečnosť mliečnych výrobkov a ich konzumácia žiakmiKozelová, D.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
40.DTBioaktívne látky ako zložky semenných extenderovSlanina, T.Department of Animal Physiology (FBFS)--SUADetails of topic0 / ----
41.BTBioaktívne látky ako zložky semenných extenderovSlanina, T.Department of Animal Physiology (FBFS)--SUADetails of topic0 / ----
42.BTBioaktívne látky v bylinných čajochŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Taliga, T.
43.BTBioaktívne látky vo vybraných surovinách a potravinách rastlinného pôvoduMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
44.BTBioaktívne metabolity aktinomycét a ich vplyv na rast rastlínJavoreková, S.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBSUADetails of topic0 / 1--
45.BTBiochemická a genetická charakteristika ovsa siateho (Avena sativa)Gálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTB
B-ABB
FBFSDetails of topic1 / 1 Cverenkárová, S.
46.BTBiologicky aktívne látky rastlín čeľade ApiaceaeTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Čubirková, J.
47.BTBiologicky aktívne látky rastlín čeľade LauraceaeTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBSUADetails of topic1 / -- Benková-Rybárová, S.
48.BTBioplasty a ich kompostovateľnosť a biodegradáciaJavoreková, S.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBSUADetails of topic1 / 1 Kureková, E.
49.BTCelogenómové sekvenovanie mikroorganizmovMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
50.DTCibuľa (Allium cepa L.) zdroj zdraviu prospešných látokLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
51.DTDetekcia antibiotickej rezistencie u karbapeném-rezistentnej Klebsiella pneumoniaeHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
52.BTDetekcia entomopatogénnych húb v pôde pomocou PCRMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
53.DTDetekcia lunazínového génu pomocou digitálnej PCRTomka, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic1 / 1 Farkasová, S.
54.DTDetekcia mechanizmov antibiotickej rezistencie baktérií mliečneho kvaseniaHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
55.BTDetekcia mliečnych proteínovZajác, P.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Bolgárová, N.
56.DTDetekcia zložiek C. arabica súvisiacich s kvalitou nápojaBobková, A.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
57.DTDetekcia zložiek C. canephora súvisiacich s kvalitou nápojaBobková, A.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
58.DisTDeterminácia biologickej aktivity rastlinných silíc vo zvolených bunkových modeloch - externá formaTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)D-MBIFBFSDetails of topic0 / 1--
59.DisTDeterminácia markerov zrenia živočíšnych produktovČuboň, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)D-TEPSUADetails of topic0 / 1--
60.DisTDeterminácia účinkov environmentálnych polutantov na biochemické a RedOx markery živočíchovKováčik, A.Department of Animal Physiology (FBFS)D-MBIFBFSDetails of topic0 / ----
61.BTDioxíny a polychlorované bifenyly v produktoch živočišneho povoduTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)--SUADetails of topic0 / ----
62.DTDiverzita zástupcov rodu Fusarium na jačmeni a pšenici slovenského pôvoduMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCSUADetails of topic1 / 1 Magdolen, G.
63.DTDrobné ovocie ako zdroj antibioticky rezistentných baktériíHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
64.BTDrobné ovocie ako zdroj mikroorganizmov patogénych pre človekaMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Maňová, M.
65.DisTEfektívne prístupy v autentifikácii a detekcii medzidruhového falšovania mlieka a syrovZeleňáková, L.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
66.BTEfluxné systémy ako mechanizmy antibiotickej rezistencieHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic1 / 1 Poláková, S.
67.DTEndogénna mykocenóza pšenice slovenského pôvoduMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
68.BTEnzymatické mechanizmy rezistencie baktériíHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
69.BTEscherichia coli v rastlinách a priamo konzumovaných rastlinných potravináchMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Baumgartnerová, J.
70.BTExpresia génu GPX1 u bovinných kryoprezervovaných spermiíTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
71.BTExpresia génu SOD1 u bovinných kryoprezervovaných spermiíTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
72.BTFaktory vplývajúce na technologickú a gastronomickú kvalitu mäsaČuboň, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
73.BTFalšovanie a autentifikácia alkoholických nápojov.Bobková, A.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
74.BTFalšovanie a autentifikácia alkoholických nápojov.Bobková, A.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
75.BTFytohormóny v obilnináchTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
76.BTGastronomické podujatia vo vybranom regióneKozelová, D.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 2--
77.BTGastronomické podujatia vo vybranom regióneKozelová, D.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 2--
78.DTGenetická biodiverzita fazule záhradnejGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI
I-ATI
FBFSDetails of topic0 / 1--
79.DTGenetická biodiverzita pohánky jedlejGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATI
I-ABI
FBFSDetails of topic1 / 1 Jančov, M.
80.DTGenetická diverzita kukurice determinovaná génovo špecifickými DNA markermiBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATI
I-ABI
FBFSDetails of topic0 / 1--
81.DTGenetická diverzita ovsa determinovaná génovo špecifickými DNA markermiBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATI
I-ABI
FBFSDetails of topic1 / 1 Šebök, E.
82.DTGenetická diverzita pohánky determinovaná génovo špecifickými DNA markermiBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATI
I-ABI
FBFSDetails of topic1 / 1 Kučka, M.
83.DisTGenomická a proteomická variabilita pohánky siatej (Fagopyrum esculentum Moench) a tatárskej (Fagopyrum tataricum Gaertn.)Balážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)D-ABTSUADetails of topic0 / 1--
84.DisTGenomicko - proteomický polymorfizmus fazule záhradnej (Phaseolus vulgaris L.)Gálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)D-ABTSUADetails of topic0 / 1--
85.BTGény súvisiace s vnímaním sladkej chutiŽidek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
86.BTHodnotenie vplyvu obrábania na biologické indikátory kvality a zdravia pôdyMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
87.DTHodnotenie genotypov fazule pomocou génovo špecifických markerovVivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATI
I-ABI
FBFSDetails of topic0 / 1--
88.DTHodnotenie genotypov sóje pomocou génovo špecifických markerovVivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI
I-ATI
FBFSDetails of topic0 / 1--
89.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Banskobystrického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)--SUADetails of topic0 / 1--
90.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Košického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)--SUADetails of topic1 / 1 Scholc, R.
91.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Prešovského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)--SUADetails of topic0 / 1--
92.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Trnavského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)--SUADetails of topic0 / 1--
93.DTHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Žilinského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)--SUADetails of topic0 / 1--
94.DisTHodnotenie kvality baraních spermií slovenských národných plemien využitím špecifických fluorescenčných markerovChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)D-ABTSUADetails of topic0 / ----
95.DTHodnotenie kvality mäsa jahniatČuboň, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
96.DTHodnotenie kvality mäsových výrobkov u vybraného producentaBobko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-TNISUADetails of topic1 / 1 Szedlár, M.
97.DTHodnotenie kvality vybraných mäsových výrobkovTkáčová, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-FSC
I-TNI
FBFSDetails of topic0 / 2--
98.BTHODNOTENIE MEDU A MOŽNOSTI VYUŽITIA VČELÍCH PRODUKTOVČuboň, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic1 / 1 Králiková, M.
99.BTHODNOTENIE MEDU A MOŽNOSTI VYUŽITIA VČELÍCH PRODUKTOVČuboň, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
100.BTHodnotenie účinku aditiv inseminačných dávok CASA technológiou - maca peruánskaMassanyi, P.Department of Animal Physiology (FBFS)--SUADetails of topic0 / 1--
101.BTHodnotenie účinku aditiv inseminačných dávok CASA technológiou - maca peruánskaMassanyi, P.Department of Animal Physiology (FBFS)--SUADetails of topic1 / 1 Breja, K.
102.DTHodnotenie vplyvu herbicídu s účinnou látkou glyfosát na respiráciu mikroorganizmov a pôdnu mikrobálnu biomasuMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
103.DTHodnotenie vplyvu herbicídu s účinnou látkou MCPA na enzymatickú aktivitu pôdnych mikroorganizmovMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
104.BTCharakteristika biologických preparátov na báze baktérií fixujúcich atmosferický dusíkMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
105.BTCharakteristika biotransformačných reakcií (oxidácia, redukcia, hydrolýza, hydratácia, izomerizácia) v ľudskom organizmeLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)B-VLUFAaFRDetails of topic1 / 1 Szabó, A.
106.DTCharakteristika fazule pomocou DNA analýz.Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI
I-ATI
FBFSDetails of topic1 / 1 Bédiová, N.
107.BTCharakteristika korenín a riziká ich používania pri produkcii masových výrobkovBobko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Riečanová, R.
108.BTCharakteristika kukurice z molekulárno-genetického hľadiskaBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABB
B-ABTB
FBFSDetails of topic0 / 1--
109.BTCharakteristika ovsa z molekulárno-genetického hľadiskaBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTB
B-ABB
FBFSDetails of topic0 / 1--
110.BTCharakteristika pohánky tatárskej z molekulárno-genetického hľadiskaBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTB
B-ABB
FBFSDetails of topic0 / 1--
111.BTCharakteristika proteínov kravského mliekaZajác, P.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKPFBFSDetails of topic0 / 1--
112.DTCharakteristika vybraných druhov bylinných čajov z pohľadu minerálneho zloženiaŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Balážová, D.
113.DTCharakterizácia vybraných bioaktívnych látok v komerčne dostupných bylinných čajochŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
114.BTChemická kontaminácia hydinového mäsa a vajecPavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Šimková, L.
115.BTChemické a fyzikálne riziká v pekárskych a cukrárskych výrobkochFikselová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
116.BTChemické komponenty vznikajúce počas tepelnej úpravy obilných produktovTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
117.BTChemické zmeny potravín počas tepelnej úpravyTkáčová, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-FTG
B-BKB
SUADetails of topic0 / 2--
118.DisTChitinázy mäsožravých rastlín a ich využitie z hľadiska ochrany rastlín voči biotickému stresuLibantová, J.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)D-ABTFBFSDetails of topic0 / 1--
119.DTIdentifikácia efektu šalvie lekárskej na TM3 bunkovú líniuLukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / 1 Škultéty, M.
120.DTIdentifikácia efektu šalvie lekárskej na TM3 bunkovú líniuLukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
121.DisTIdentifikácia markerov autenticity a duálnej kvality vybraných mliečnych a mäsových výrobkovGolian, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
122.DisTInovácia potravín s osobitným výživovým účelom na báze využitia vedľajších výrobných zvyškov zo spracovania jabĺk- externáFikselová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 2--
123.DTInterakčný vplyv obrábania pôdy a hnojenia na príjem zinku do zrna vybraných odrôd jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
124.DTKomparatívna analýza efektivity moderných mikrobiologických metód pre identifikáciu prirodzenej bakteriocenózy ejakulátov moriakovTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Lenický, M.
125.BTKompostovanie ako ekologický spôsob znehodnocovania odpadov činnosťou mikroorganizmovMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Balaž, E.
126.BTKomunita mikroorganizmov v komposte a metódy jej analýzyMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
127.DTKomunita vláknitých mikroskopických húb na bobuliach hrozna dopestovaného vo Vrbovskom vinohradníckom regióne s dôrazom na rod AlternariaMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Martišková, L.
128.DTKontrola a obsah bioaktívnych látok v najviac pestovaných zeleninách na SlovenskuLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
129.DTKontrola dusičnanov a dusitanov v rôznych zdrojoch pitnej vody na severnom svahu Levočských vrchovAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
130.DTKontrola kvality fyzikálnych vlastností vajec z domáceho a farmového chovuAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
131.DTKontrola kvality fyzikálnych vlastností vajec z rôznych domácich chovovAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
132.DTKontrola kvality pitnej vody na farme chovu hovädzieho dobytka z aspektu obsahu dusičnanov a dusitanovAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
133.DTKontrola kvality skladovaných mrazených pekárskych výrobkovMareček, J.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
134.DTKontrola minerálneho zloženia komerčne dostupných medovŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
135.DTKontrola minerálneho zloženia medov od lokálnych producentovŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Klobušická, L.
136.BTKontrola obsahu rizikových prvkov v produktoch rybolovuŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
137.DTKontrola základných fyzikálno-chemických a senzorických vlastností mäsových výrobkov určených pre detiTkáčová, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-TNI
I-FSC
I-FSCE
FBFSDetails of topic0 / 1--
138.BTKontroly kvality výrobkov vo vybranej konzervárniMendelová, A.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Halászová, A.
139.DTKryouchovávanie ovarialneho tkaniva hovädzieho odbytkaChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / 1 Duchajová, A.
140.DTKumulácia niklu do zrna vybraných odrôd jačmeňa siateho vo vzťahu k vybraným biotickým a abiotickým faktoromTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
141.DTKvalita a bezpečnosť mäkkého mäsového výrobku po aplikácii fytonutrientovBobko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-FSCSUADetails of topic0 / 1--
142.DTKvalita mäsa zveriny ulovenej vo vybranej poľovnej oblasti.Tkáčová, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-FSCSUADetails of topic0 / 2--
143.DTKvalita studničných vôd vo vybranom regióne SlovenskaStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Dúžeková, M.
144.BTMaskované mykotoxíny a deriváty mykotoxínov v potravináchMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Palenčárová, L.
145.DTMäsová úžitkvosť prepelíc po aplikácii Pergy v ich výživeHaščík, P.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
146.DTMetagenomická analýza mikroorganizmov asociovaných s rastlinami tekviceMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Pajer, M.
147.DTMetagenomická analýza mikroorganizmov osídľujúcich plody broskýň počas dozrievaniaMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Medvecká, F.
148.BTMetodika detekcie mechanizmov rezistencie baktériíHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBSUADetails of topic1 / 1 Cvanciger, D.
149.BTMetódy izolácie mliečnych proteínovZajác, P.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Rešková, K.
150.BTMetódy používane na izoláciu a detekciu entomopatogénnych húb v rôznych prostrediachMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
151.BTMikrobiologická a toxikologická kvalita korenín a byliniekFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
152.BTMikrobiologickí škodcovia v skladochFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
153.BTMikrobióm rizosféry a jeho vplyv na rastlinuMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
154.DisTMikrocenóza vybraných tradičných a nových odrôd hrozna slovenského pôvoduFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / ----
155.DTMikroskopické analýzy spermií kohútovChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / 1 Babečková, B.
156.DTMikroskopické huby sposobujúce znehodnotenie jabĺkTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
157.BTMikroskopické huby spôsobujúce znehodnocovanie jahôdTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Dičerová, K.
158.BTMikrovlnný ohrev a jeho využitie v gastronómiiTkáčová, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 2--
159.BTMliečne tukyČuboň, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
160.BTModerné analytické metódy využívané na kontrolu zloženia mäsových výrobkovŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
161.BTModerné možnosti využitia srvátkyDucková, V.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)--SUADetails of topic1 / 1 Javorčeková, M.
162.DisTModulačné účinky xenobiotík a bioaktívnych látok v bunkových modeloch in vitroMassanyi, P.Department of Animal Physiology (FBFS)D-MBIFBFSDetails of topic0 / 1--
163.DisTModulation effects of phytonutrients in relation to reproductive health in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)D-FRBEFBFSDetails of topic0 / ----
164.BTMolekulárno-genetická charakteristika fazuleVivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
165.BTMolekulárno-genetická charakteristika kukuriceBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Fedorenko, D.
166.BTMolekulárno-genetická charakteristika repky olejnejVivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
167.BTMolekulárno-genetická charakteristika slnečniceVivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic0 / 1--
168.DTMonitoring prchavých látok vo vybraných druhoch pravých ovocných destilátovŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
169.BTMožné zdroje mykotoxínov rodu Alternaria v potravovom reťazciMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Čajková, S.
170.BTMožné zdroje mykotoxínov rodu Fusarium v potravovom reťazciMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Milotová, P.
171.BTMožnosti aplikácie CO pri balení potravín.Pavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Árvayová, V.
172.BTMožnosti ovplyvňovania rastu mikroskopických húb v potravináchMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Cerovská, A.
173.DTMožnosti využitia hmyzu pri výrobe potravín živočíšneho pôvoduPavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
174.BTMožnosti využitia nanotechnológií pri výrobe obalových materiálov v potravinárstveČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Molnárová, A.
175.BTMožnosti využitia rastlinných silíc získaných z rastlín čeľade Lamiaceae v potravinárstveTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBSUADetails of topic1 / 1 Valková, V.
176.BTMožnosti využitia rastlinných silíc získaných z rastlín čeľade Myrtaceae v potravinárstveTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBSUADetails of topic1 / 1 Vallová, V.
177.DTMožnosti využitia rastlinných zdrojov pri zrážaní mliekaDucková, V.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
178.DTMožnosti využitia reologických metód na sledovanie vlastností cesta pripraveného z komponentných múk.Bojňanská, T.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 2--
179.BTMožnosti využitia syrov v gastronómiiDucková, V.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-FTGSUADetails of topic1 / 1 Danová, N.
180.BTMožnosti využitia vláknitých mikroskopických húb v biotechnológiáchMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Mikúš, L.
181.BTMožnosti zabezpečenia vysledovateľnosti čaju využitím analytických metódŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
182.BTMožnosti zvyšovania oxidačnej stability mäsa a mäsových výrobkovBobko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
183.DTMykocenóza bobúľ hrozna dopestovaného vo vinohradníckej obci VrbovéFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
184.BTMykocenóza včelích produktovBarboráková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-SCHFAaFRDetails of topic1 / 1 Jánošíková, L.
185.DTMykocenóza vybraných bielych a modrých odrôd hrozna z Malokarpatskej vinohradníckej oblastiFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / 1 Vrábel, F.
186.DTMykotická diverzita v procese výroby červených vínFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
187.DTMykotická diverzita v procese výroby bielych vínFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
188.BTMýty a fakty o mliekuDucková, V.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Bučková, M.
189.DTNávrh vhodných genetických markerov na autentifikáciu mlieka a mliečnych výrobkov na úrovni druhu a plemenaČapla, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCSUADetails of topic0 / 1--
190.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota sójeTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
191.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Lupinus L.Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
192.BTNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Phaseolus L.Timoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
193.BTNutričné a antinutričné zložky múkyTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)B-FTGSUADetails of topic0 / ----
194.BTObsah stopových prvkov v jedlých divorastúcich hubách z rôzne environmentálne zaťažených oblastí SlovenskaÁrvay, J.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
195.BTOperačné taxonomické jednotky v ekológii mikroorganizmovMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
196.DTOptimalizácia doby pečenia pšeničných a pšenično-ražných výrobkov z hľadiska ich bezpečnostiBojňanská, T.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
197.DTOptimalizácia technológií výroby chleba a pečiva z netradičných surovín.Bojňanská, T.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 2--
198.DisTOptimization of cryopreservation methods for sample storage of animal genetic resourcesChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)D-FRBESUADetails of topic0 / ----
199.BTOvocie ako potenciálny zdroj antibioticky rezistentných baktériíHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / ----
200.DTOvplyvnenie aktivity pečeňových enzýmov ZDF potkanov aplikáciou drieňa obyčajného (Cornus mas L.)Kalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)--SUADetails of topic1 / 1 Kopecká, A.
201.DisTOvplyvňovanie rastu pozberových patogénov ovocia a zeleniny z rodov Botrytis a Rhizopus rastlinnými silicamiTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)D-TEPSUADetails of topic0 / 1--
202.DTOxidačná stabilita kurčacieho mäsa vplyvom biologicky účinnej látky v závislosti od doby skladovaniaAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
203.BT(Oxidatívny status endotelových buniekLukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / 1 Mikuš, M.
204.DTPCR detekcia Entomopatogénnej huby Entomophaga maimaiga v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
205.BTPeľ a včelí chlieb - atraktívne produkty v ľudskej výživeKalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
206.BTPerspektívy zlepšenia atribútov kvality a bezpečnosti potravín ich ošetrením metódou vysokého tlakuČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Štefaňák, M.
207.BTPigmenty produkované mikroorganizmami z rodu StreptomycesDepartment of Microbiology (FBFS)--SUADetails of topic0 / ----
208.DTPorovnanie kvality medov rôzneho pôvodu z pohľadu fyzikálno-chemických vlastnostíTkáčová, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-TNISUADetails of topic0 / 2--
209.DTPorovnanie obsahu chemoprotektívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Tomášiková, L.
210.DTPorovnanie rozdielnych systémov chovu na fyzikálne vlastnosti vajecAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
211.DTPorovnanie studničných vôd a analýza ich ukazovateľovStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
212.DTPorovnanie texturálnych atribútov vybraných produktov bez a s prideleným špecifickým označenímČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
213.DTPosúdenie texturálnych parametrov vybraných druhov salám pri stanovených podmienkach skladovaniaČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / 1 Vojtek, M.
214.DTPosudzovanie kvality kávy pripravovanej rôznymi spôsobmi na základe obsahu prchavých látokBobková, A.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
215.DisTPotenciál hydrolytických enzýmov mäsožravých rastlín pre bielo-zelené biotechnológieLibantová, J.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)D-ABTFBFSDetails of topic0 / 1--
216.BTPotenciálni producenti mykotoxínov v obilnináchBarboráková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Sova, J.
217.DTPotravinárske spracovanie semien tekvice a výliskov z tekvice pri výrobe cereálnych výrobkov.Bojňanská, T.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 2--
218.DisTPotravinové Neofóbie ako faktor pre vytvorenie a optimalizáciu potraviny na báze jedlého gélu.Vietoris, V.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)D-TEPSUADetails of topic0 / 1--
219.BTPovojník batátový - zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
220.BTPozberové kazenie ovocia a zeleniny s dôrazom na vláknité mikroskopické hubyMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Turčáková, M.
221.DisTPredikcia sladovníckej kvality vybraných odrôd sladovníckeho jačmeňa v období skladovaniaMareček, J.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)D-TEPSUADetails of topic0 / ----
222.BTPrestup ťažkých kovov v systéme pôda-vinič hroznorodý (Vitis vinifera)Lidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Csere, F.
223.BTProbiotiká a ich možnosti využitia pri balení potravínPavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Kohutová, D.
224.DTProfil mastných kyselín v mäse kurčiat po aplikácii humínových kyselín a fytobiotík v ich výživeHaščík, P.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic1 / 1 Bodnárová, A.
225.DTPsychrotrofné baktérie z mliečnych výrobkov a ich schopnosť formovať biofilm in vitroDucková, V.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Makovic, M.
226.DisTRakytník rešetliakový v prevencii diabetických komplikácií ZDF potkanov - externaCapcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)D-ABTFBFSDetails of topic0 / 1--
227.DisTReprodukčné parametre zajačej zveri (Lepus europaeus) vo voľnej prírode a vo farmovom chove Slamečka, J.Faculty of Biotechnology and Food SciencesD-BIOFBFSDetails of topic0 / 1--
228.BTRiziká interakcie obal - potravinaPavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Pilarčíková, K.
229.BTRiziká mikrovlnného ohrevu a jeho využitie pri úprave potravínTkáčová, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 2--
230.BTRiziká tepelnej úpravy potavínTkáčová, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-FTG
B-BKB
SUADetails of topic0 / 2--
231.BTRiziká z dovážaných potravínAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
232.BTRiziká z extra spracovaných potravínAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
233.BTRiziko kontaminácie lesných plodov ťažkými kovmi z oblasti HorehroniaMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Fedorková, S.
234.BTRizikové prvky a ich negatívny účinok na zdravie človekaStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Szőkeová, V.
235.BTRizikové prvky vo vodáchStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Javorský, J.
236.DTRizikové prvky v orechochHarangozo, Ľ.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Ferencová, K.
237.BTSalmonela v rastlinách a priamo konzumovaných rastlinných potravináchMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Pavlov, T.
238.BTSkladovanie potravín v gastronomických prevádzkachMareček, J.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 1--
239.BTSkladovanie údržných potravín z hľadiska zachovania ich bezpečnosti a kvalityMareček, J.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
240.DTSkúmanie účinku drieňa obyčajného (Cornus mas L.) na hematologické ukazovatele krvi ZDF potkanovKalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)--SUADetails of topic1 / 1 Šimonová, N.
241.BTSladové nápoje v gastronómiiSolgajová, M.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic1 / 1 Bodnárová, E.
242.DTSledovanie rizikových prvkov vo vodných zdrojochStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
243.DTSledovanie zmien v textúre vybraných druhov ovocia podľa stupňa zrelostiČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
244.BTSous vide príprava zeleniny.Mendelová, A.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 1--
245.BTSpôsoby odhaľovania nedeklarovaných prímesí do mäsových výrobkovBelej, Ľ.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / ----
246.DTSTANOVENIE ANTIBIOTICKEJ REZSITENCIE ENTEROKOKOV IZOLOVANýCH ZO SUROVíN žIVOčíšNEHO PôVODUKročko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)--SUADetails of topic0 / ----
247.DTStanovenie textúry, obsahu soli a pH u vybraných tukov živočíšneho pôvoduČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
248.DTSúčasné stanovenie viacerých prvkov v plodniciach volne rastúcich húbMiššík, J.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
249.DTSúčasný trend výskytu vybraných alimentárnych ochorení na SlovenskuMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)--SUADetails of topic1 / 1 Sojáková, B.
250.BTŠaláty z čerstvej listovej zeleniny ako zdroj mikroorganizmov patogénych pre človekaMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Játiová, M.
251.DTTažké kovy a antinutričné látky vo vybraných druhoch rodu AllimLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
252.BTŤažké kovy vo vinárskych produktochTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)B-VINBSUADetails of topic0 / 1--
253.DTTechnológia výroby a využitie sušených rajčiakov.Mendelová, A.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Draškovičová, D.
254.DTTechnologická kvalita súčasne pestovaných odrôd jačmeňa sladovníckehoSolgajová, M.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
255.BTTechnologická úprava pekárskych výrobkov mrazením a ich skladovanie (výhody, riziká)Mareček, J.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
256.DTTechnologické využitie povojníka batatového v potravinárstveMareček, J.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
257.BTTetracyklín protekčné proetínyHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
258.BTTranskriptomická analýza mikroorganizmovMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
259.DTTranslokácia vybraných prvkov vo fruktifikačných orgánoch jedlých divorastúcich húbÁrvay, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
260.DTÚčinky drieňa obyčajného (Cornus mas L.) na lipidový profil krvi ZDF potkanovKalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)--SUADetails of topic1 / 1 Bertová, L.
261.BTÚčinok CMTI na mikroskopickú štruktúru vybraných orgánov Zucker diabetic fatty (ZDF) potkanovMassanyi, P.Department of Animal Physiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 3--
262.DTÚčinok CMTI na mikroskopickú štruktúru vybraných orgánov Zucker diabetic fatty (ZDF) potkanovMassanyi, P.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 3--
263.BTÚčinok endokrinných disruptorov na endotelové bunkyLukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 2--
264.BTÚprava mäsa pôsobením nízkych teplôt z hľadiska kvality a bezpečnostiČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Szvorák, L.
265.DTVláknité mikroskopické huby v zrnách jačmeňaMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Boldišová, D.
266.BTVoda v potravinách a vo výžive človekaLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)B-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
267.DTVplyv aplikácie drieňa obyčajného (Cornus mas L.) na ukazovatele lipidového profilu v sére ZDF potkanovKalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)--SUADetails of topic1 / -- Bertová, A.
268.DTVplyv aplikácie drieňa obyčajného (Cornus mas L.) na pečeňový profil krvi ZDF potkanovKalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)--SUADetails of topic1 / 1 Fuzyová, E.
269.DTVplyv aplikácie glyfosátu na zloženie komunity mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
270.BTVplyv aplikácie kompostov na biologické ukazovatele kvality a zdravia v pôdeJavoreková, S.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
271.BTVplyv aplikácie kvercetínu na antioxidačný profil reprodukčného tkaniva ZDF potkanovTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
272.BTVplyv aplikácie kvercetínu na oxidatívne charakteristiky reprodukčného tkaniva ZDF potkanovTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
273.DTVplyv aplikácie MCPA na zloženie komunity mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
274.DTVplyv aplikácie rôznych druhov syrov na kvalitu párkovKročko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)--SUADetails of topic0 / ----
275.DTVplyv endokrinných disruptorov na steroidogenézu modelových systémov.Lukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / ----
276.DTVplyv endokrinných disruptorov na steroidogenézu modelových systémov.Lukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / -- Lončar, K.
277.DTVPLYV EXTRAKTOV Z TYMIANU A PAMAJORÁNU NA KVALITU BRATISLAVSKÝCH PÁRKOVKročko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)--SUADetails of topic0 / ----
278.DTVplyv extraktu z kôry Terminalia bellerica Roxb. na ovariálne funkcie ošípaných in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)I-BII
I-ABI
FBFSDetails of topic0 / 1--
279.DisTVplyv inovatívnych spôsobov spracovania zeleniny na kvalitatívne parametre hotových produktov (externá téma)Bobková, A.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
280.BTVplyv kadmia, olova a zinku na ľudský organizmusStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Lóžiová, K.
281.BTVplyv klimatických zmien na výskyt a toxinogenitu vláknitých mikroskopických húb v potravinárskych komoditáchMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKB
B-APB
FBFSDetails of topic0 / 1--
282.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
283.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovovMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
284.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakochMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
285.DTVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakochMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
286.DTVplyv kotvičníka zemného (Tribulus terrestris) na aktivitu Leydigových buniekLukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / 1 Gašparíková, R.
287.BTVplyv kvasenia muštu s využitím aktívnych suchých vínnych kvasiniek na senzorický profil vínaCzako, P.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-VINBFBFSDetails of topic0 / 1--
288.DTVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Piškaninová, M.
289.DTVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-VLUFAaFRDetails of topic0 / 1--
290.DTVplyv odrody, obrábania pôdy a hnojenia na kumuláciu kobaltu do zrna jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCSUADetails of topic0 / 1--
291.BTVplyv oxidatívneho stresu na viabilitu karcinómových buniekLukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / -- Kocifajová, K.
292.DisTVplyv pergy na kvalitatívne parametre mäsa a vajec hydinyKalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
293.BTVplyv pesticídov a hnojív na aktivitu mikroorganizmovJavoreková, S.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBSUADetails of topic0 / 1--
294.BTVplyv pesticídov na variabilitu spoločenstva mikroorganizmov v pôde.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / ----
295.DTVplyv polyfenolických biomolekúl na parametre kvality spermiíTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Dianová, L.
296.DTVplyv polyfenolických biomolekúl na antioxidačný profil ejakulátovTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
297.DTVplyv polyfenolických biomolekúl na antioxidačný profil krviTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Bažány, D.
298.DTVplyv polyfenolických biomolekúl na biochemický a endokrinný profil krviTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
299.DTVplyv pozberového dozrievania na technologickú kvalitu vybraných odrôd jačmeňa sladovníckehoSolgajová, M.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNISUADetails of topic0 / 1--
300.DTVplyv prídavku bezlepkovej múky na kvalitu medovníkaSolgajová, M.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Valachovič, D.
301.DTVplyv prídavku extraktu granátového jablka na ukazovatele kvality mäsového výrobkuBobko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-TNISUADetails of topic0 / 1--
302.DTVPLYV PRÍDAVKU KOMERČNEJ KORENIACEJ ZMESI NA KVALITU TTNMVKročko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)--SUADetails of topic0 / ----
303.DTVplyv prídavku sušených zemiakov na kvalitu pekárskych výrobkovMareček, J.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
304.BTVplyv redukcie hrozna na kvalitu vínaCzako, P.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-VINBFBFSDetails of topic0 / 1--
305.DTVplyv rôznej doby skladovania na fyzikálno-chemické vlastnosti mäsaTkáčová, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-TNI
I-FSC
SUADetails of topic0 / 2--
306.DTVplyv Sambucus nigra na ovariálne funkcie ošípaných in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
307.DTVplyv síry a draslíka pri výžive cibuľovej zeleniny FZKI (záhradníctvo) DPLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)--SUADetails of topic0 / 1--
308.DTVplyv skladovania na technologickú kvalitu obilnín (potravinárska pšenica, sladovnícky jačmeň...)Mareček, J.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
309.BTVplyv spracovania na nutričné a fyzikálno-chemické vlastnosti rýbPavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 1--
310.BTVplyv štartovacích kultúr baktérií na priebeh kvasenia zeleninyHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)B-ABTBSUADetails of topic0 / 1--
311.BTVplyv ťažkých kovov na kvalitu cibuľovínLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Pecníková, M.
312.DTVplyv teploty na antibiotickú rezistenciu a citlivosť u vybraných druhov baktériíHleba, L.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
313.BTVplyv utlačenia pôdy agrotechnikou na aktivitu a početné zastúpenie mikroorganizmovJavoreková, S.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBSUADetails of topic0 / 1--
314.DTVplyv vybraných rastlinných silíc na potravinársky významných zástupcov rodu RhizopusTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Volčková, V.
315.DTVplyv vybraných rastlinných silíc na rast Botrytis cinereaTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 2--
316.DTVplyv vybraných technologických parametrov na fyziologické vlastnosti zrna jačmeňa sladovníckehoDráb, Š.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Pivodová, D.
317.DTVybrané pestovateľské faktory vo vzťahu k obsahom železa v zrne v odrodách jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCSUADetails of topic0 / ----
318.BTVýroba a hodnotenie masti a vedľajších produktovČuboň, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)--FBFSDetails of topic2 / 1 Štefáneková, M.
Répássyová, I.
319.BTVýroba a význam smoothie nápojov vo výžive a v gastronómiiMendelová, A.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic1 / 1 Miková, S.
320.BTVýroba ekologických mliečnych výrobkovČuboň, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
321.DisTVýskum variability chemoprotektívnych látok v cesnaku medveďom (Allium ursinum L.) indukovanej agroenvironmentálnymi a technologickými faktormiLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / ----
322.BTVýskyt a aktivita mikroorganizmov v pôde po aplikácii kompostovJavoreková, S.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBSUADetails of topic0 / 1--
323.BTVýskyt a detekcia falšovania potravinárskych výrobkov na Slovensku a v EÚBobková, A.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
324.DTVýskyt mikromycét v peľoch slovenského a ukrajinského pôvoduFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
325.BTVýskyt potenciálnych producentov mykotoxínov na obilninách slovenského pôvoduMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Martincová, M.
326.DTVýskyt potenciálnych producentov mykotoxínov na obilninách slovenského pôvodu so zameraním na poľné mikroskopické hubyMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCESUADetails of topic0 / 1--
327.DTVýskyt vláknitých mikroskopických húb vo vybraných včelích produktoch a výrobkochMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Mančíková, V.
328.DTVýskyt zástupcov rodu Alternaria vo vybraných obilninách slovenského pôvoduMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Virágová, K.
329.DTVytvorenie genetického nástroja na identifikáciu danielieho mäsa na úrovni jedincaŽidek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)--SUADetails of topic0 / 2--
330.DTVytvorenie genetického nástroja na identifikáciu muflónieho mäsa na úrovni jedincaŽidek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)--SUADetails of topic0 / 2--
331.DTVytvorenie genetického nástroja na identikáciu rýb na úrovni línieŽidek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)--SUADetails of topic0 / 2--
332.BTVyužitie a význam chmeľu a chmeľových preparátov pri výrobe nápojovSolgajová, M.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 1--
333.BTVyužitie absorbérov oxidu uhličitého pre balenie potravínPavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Haško, M.
334.DTVyužitie alternatívnych surovín pri výrobe bezlepkových produktovBojňanská, T.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)--FBFSDetails of topic0 / 1--
335.BTVyužitie alternatívnych surovín pri výrobe potravín rastlinného pôvoduBojňanská, T.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 2--
336.BTVyužitie bakteriocínov pri balení poravínPavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / 1 Miková, M.
337.BTVyužitie fytonutrientov pri výrobe mäsových výrobkov s cieľom zvyšovania ich kvality a bezpečnostiBobko, M.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Dzurjovčin, S.
338.DisTVyužitie konsenzuálneho modelu posudzovania produktov a AI prístupy pre selekciu hodnotiteľovVietoris, V.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)D-TEPSUADetails of topic0 / 1--
339.BTVyužitie menej známych druhov zeleniny vo výžive a gastronómii.Mendelová, A.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic0 / 1--
340.BTVyužitie mikroorganizmov zo skupiny PGPB na prípravu biopreparátovMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
341.BTVyužitie mikroskopických húb v produkcii potravínMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic1 / 1 Dubjaková, T.
342.BTVyužitie moderných analytických metód na určenie zloženia pravých ovocných destilátovŠnirc, M.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
343.DisTVyužitie modularity endotelových buniek v obranných mechanizmochLukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)D-MBIFBFSDetails of topic0 / 1--
344.BTVyužitie nanotechnológií pri produkcií potravínBelej, Ľ.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
345.DTVyužitie necukorných sladidiel pri výrobe ovocných džemov z pohľadu kvality a zdravotnej bezpečnosti.ojov.Mendelová, A.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
346.BTVyužitie netradičných surovín v pekárskych technológiách vo vzťahu k potenciálnym rizikám ich aplikácie.Bojňanská, T.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 2--
347.BTVyužitie potenciálu digitálnej PCR v biotechnológiách.Tomka, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Čerteková, S.
348.BTVyužitie požívateľných obalov na báze lipidov pre balenie potravínPavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Farbjaková, M.
349.DTVyužitie rôznych druhov ovocia a zeleniny pri výrobe funkčných nápojov.Mendelová, A.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Koláriková, V.
350.BTVyužitie tradičných mliečnych výrobkov v regionálnej gastronómii SrbskaDucková, V.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic1 / 1 Privizer, A.
351.DTVyužitie vybraných druhov zeleniny pri výrobe sladených nátierokMendelová, A.Department of Technology and Quality of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Michálková, T.
352.BTVyužitie živočíšnych bielkovín pri balení potravínPavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / 1 Beňušová, L.
353.DTVýznam a obsah bioaktívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)--SUADetails of topic1 / -- Slivková, B.
354.BTVýznam a nutričné zloženie kozieho mäsaHaščík, P.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-MZV
B-VLU
FAaFRDetails of topic0 / 1--
355.BTVýznam a nutričné zloženie mäsa vysokej raticovej zveriHaščík, P.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-VLU
B-MZV
FAaFRDetails of topic0 / 1--
356.BTVýznam bielkovín vo výžive človekaLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)B-VLUFAaFRDetails of topic1 / 1 Strempeková, S.
357.BTVýznam dusíkato-sírnej výživy pri pestovaní cibuľovín - FZKI (záhradníctvo, BP)Lidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)--SUADetails of topic0 / 1--
358.BTVýznam remízok a prírodných koridorov ako rezervoárov entomopatogénnych húbDepartment of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / ----
359.BTVýznam tukov vo výžive človekaLidiková, J.Department of Chemistry (FBFS)B-VLUFAaFRDetails of topic1 / 1 Lehotská, Z.
360.DTZákladné chemické ukazovatele studničných vôd v Nitrianskom regióneStanovič, R.Department of Chemistry (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
361.DTZdravotné riziká vplyvu chemického zloženia kuracieho mäsa po aplikácii humínových kyselín a fytobiotík v ich výživeHaščík, P.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Šár, K.
362.DTZdravotné riziko zmien aminokyselinového zloženia mäsa kurčiat po aplikácii humínových kyselín a fytobiotík v ich výživeHaščík, P.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Petrus, P.
363.BTZdroje a možnosti obsahu fytoestogénov v mliekuGolian, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / ----
364.DTZmeny fyzikálno-chemických vlastností tukov vplyvom ich skladovaniaTkáčová, J.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)I-TNISUADetails of topic0 / 2--
365.BTZmeny vitamínov počas skladovania a spracovania potravín.Pavelková, A.Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)B-FTGFBFSDetails of topic1 / 1 Kačmár, M.
366.BTZmeny v obsahu polyfenolických látok v potravinách v priebehu skladovania a spracovaniaTimoracká, M.Department of Chemistry (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
367.DTZmrazovanie oocytov hovädzieho dobytkaChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)--FBFSDetails of topic1 / 1 Frohnová, V.
368.DTŽerucha peruánska a jej vplyv na samčí reprodukčný systém králikovSlanina, T.Department of Animal Physiology (FBFS)--SUADetails of topic0 / ----