Summary of topics offered - Faculty of Biotechnology and Food Sciences

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Type of thesis:
Study programme:
Topic supervisor:
Supervising department:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | U | Ú | V | W | Z

Ord.TypeTopicThesis supervisorSupervising departmentStudy programmeIntended forDetailsOccupied/Max.Project participants
1.BTAbruskulárne mykorízne hubyMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
2.BTAkrylamid v potravináchBobková, A.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / ----
3.BTAktuálny stav slovenských plemien králikovChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Macháč, M.
4.DTAminokyselinový profil cenných častí jatočne opracovaného tela kurčiat po aplikácii peľu v ich výživeHaščík, P.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Štadler, P.
5.DTAnalýza chemického zloženia a ftalátov v hydinových párkochČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Horanská, M.
6.DTAnalýza mäsa diviakov v priebehu zreniaČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Hlavinová, L.
7.BTAnalýza pocitu vnemu horkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
8.BTAnalýza pocitu vnemu chuti umami v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
9.BTAnalýza pocitu vnemu sladkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
10.BTAnalýza pocitu vnemu slanej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
11.BTAnalýza pocitu vnemu tukovej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
12.BTAnalýza vplyvu glyfosátových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
13.BTAnalýza vplyvu triazínových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
14.DTANTIBIOTICKÁ REZISTENCIA ENTEROKOKOV IZOLOVANÝCH Z BRUŠNÝCH DUTÍN KURČIATKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
15.DTAntifungálna aktivita vybraných kmeňov baktérií schopných podporovať rast rastlínMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
16.BTBataty ako zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Piškaninová, M.
17.DTBioaktívne látky, beta-glukány, v pečiarke dvojvýtrusnejSzabová, E.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
18.BTBioaktívne látky v škrupinovom ovocíMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Války, M.
19.DTBioaktívne látky v zemiakochMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Hrončeková, D.
20.DTBiogénne a rizikové prvky v cottage cheeseMassanyi, P.Department of Animal Physiology (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Bieliková, M.
21.BTBiochemická a genetická charakteristika diploidných, tetraploidných a hexaploidných pšenícGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Landl, R.
22.DisTBiologická účinnosť bakteriálnych bioaktívnych metabolitov na živú bunkuJavoreková, S.Department of Microbiology (FBFS)D-MBIFBFSDetails of topic0 / 1--
23.BTBiologicky aktívne látky rastlín čeľade ApiaceaeTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
24.BTBiologicky aktívne látky rastlín čeľade ApiaceaeTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
25.BTBiologicky aktívne látky rastlín čeľade LauraceaeTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBSUADetails of topic0 / ----
26.BTBiologicky aktívne látky rastlín čeľade LauraceaeTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
27.DTBlockchain technológia a jej využitie v senzorickej analýze.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 2 Macková, P.
28.BTCelogenómové sekvenovanie mikroorganizmovMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
29.DTCytogenetická analýza králičích kmeňových buniek izolovaných z amniotickej vodyChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic1 / 1 Szarková, M.
30.DTCytogenetická analýza králičích kmeňových buniek izolovaných z kostenej dreneChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Benko, F.
31.DTCytogenetická analýza králičích kmeňových buniek izolovaných z tukuChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Jánošíková, V.
32.DTDecentralizovaná databáza a jej využitie v senzorickej analýze.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic2 / 2 Sekanová, L.
Ferencová, K.
33.BTDetekcia celiakálne aktívnych bielkovín v cereáliách a pseudocereáliachGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
34.DTDetekcia celiakálne aktívnych bielkovín v cereáliách a pseudocereáliachGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
35.BTDetekcia entomopatogénnych húb v pôde pomocou PCRMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
36.BTDetekcia rias zo vzoriek medovicových medovTkáčová, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Budayová, M.
37.DisTDeterminácia účinkov endokrinných disruptorov a oxidatívneho stresu v celulárnom modelovom systéme in vitroLukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)D-MBIFBFSDetails of topic0 / 1--
38.DTDeterminácia účinku kombinácie rias a polyfenolov na kvalitu ejakulátu králikovMassanyi, P.Department of Animal Physiology (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Knížatová, N.
39.DTDNA analýzy genetickej variability kukurice s využitím SSR markerov.Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI, I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
40.DTDNA analýzy genetickej variability ricínu s využitím SCoT markerov.Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI, I-ATIFBFSDetails of topic1 / 1 Pauko, V.
41.DTDNA analýzy identifikácie potravinových zdrojov kukurice.Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-FSC, I-FSCEFBFSDetails of topic1 / 1 Červienková, K.
42.DisTDrieň obyčajný (Cornus mas) v prevencii diabetických komplikáciíCapcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)D-ABTFBFSDetails of topic0 / 1--
43.DTDruhotné využitie hroznových výliskov pri výrobe ochuteného pivaDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Podušelová, A.
44.DTDynamika zmien kvality skladovaných rastlinných potravín (podľa výberu študenta)Mareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-FSC, I-FSCE, I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
45.BTEndofytické aktinomycéty a ich biologická aktivitaJavoreková, S.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
46.BTEndofytické mikroorganizmy a ich metabolityMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic1 / 1 Lučaj, M.
47.BTEnvironmentálne faktory ovplyvňujúce kolonizáciu rastlín patogénnymi baktériamiMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABB, B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Štrbková, B.
48.BTEscherichia coli v rastlinách a priamo konzumovaných rastlinných potravináchMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
49.BTFaktory vplývajúce na technologickú a gastronomickú kvalitu mäsaČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
50.BTFarba mäsa.Pavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Šmídová, D.
51.BTFarbivá ako potravinárske prídavné látky a výskyt porúch pozornosti s hyperaktivitou u detíAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
52.DTFluorescenčná analýza králičích kmeňových buniekChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Buša, D.
53.DTFyziologické a kultivačné rozdiely medzi druhmi a genotypmi v rámci rodu BeauveriaMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
54.DTGenetická diverzita kukuriceGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
55.BTGenetické markery pšenice letnejGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
56.DisTGenomicko - proteomický polymorfizmus ovsa siateho (Avena sativa L.)Gálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)D-ABTFBFSDetails of topic0 / 1--
57.BTGény súvisiace s vnímaním sladkej chutiŽidek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Mezeyová, D.
58.DTHistologická charakteristika vaječníkov Kapra rybničnéhoLukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Kyzeková, D.
59.DTHodnotenie amylolytickej aktivity počas procesu výroby sladuDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Popovičová, S.
60.DTHodnotenie hygieny prevádzky a kvality mäsových výrobkov vo vybranom podniku.Pavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Rybanská, A.
61.DTHodnotenie kvality mäsa jahniatČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
62.DTHodnotenie kvality mäsových výrobkov u vybraného producntaBobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FAaFRDetails of topic1 / 1 Gavaľa, R.
63.DTHodnotenie kvality neúdených parených syrovDucková, V.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Valachová, A.
64.BTHodnotenie kvality parených syrovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
65.DTHodnotenie kvality potravinárskej pšenice (Triticum aestivum L.) a mlynských produktovTokár, M.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-FSC, I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Chromá, V.
66.DTHodnotenie kvality údených parených syrovDucková, V.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Gerhátová, P.
67.DTHodnotenie mäsoýych výrobkov vo vybraných štátoch EurópyPavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Grznárová, M.
68.BTHodnotenie obsahu beta karoténu počas spracovania karotky mrazenímMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-BKBSUADetails of topic1 / -- Ludrovanová, S.
69.DisTHodnotenie personalizovanej miery rizika príjmu makronutrientov a mikronutrientov na základe nutrigenomických dát.Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)D-MBIFBFSDetails of topic0 / 1--
70.DisTHodnotenie personalizovanej miery rizika vzniku potravinových alergií a intolerancií na základe nutrigenomických dát (externa)Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)D-MBIFBFSDetails of topic0 / 1--
71.DTHodnotenie vybraného typu potravín pomocou senzorickej analýzy a metód spotrebitelskej neurovedy.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic4 / 2 Benkovičová, Z.
Gulánová, M.
Jurkovská, V.
Mizeráková, Z.
72.BTHodnotenie vybraných kvalitatívnych parametrov sladovníckych odrôd jačmeňaDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Pivodová, D.
73.DTCharakteristika izolátov rodu Alternaria získaných z rôznych potravinárskych komodítMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Ballová, M.
74.BTCharakteristika mikroorganizmov využiteľných v poľnohospodárstve vo forme biohnojívMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Horvat, M.
75.BTCharakteristika mliečnych bielkovín a možnosti ich využitiaDucková, V.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Makovic, M.
76.BTCharakteristika surovín vhodných na výrobu bezlepkových pekárskych výrobkovTokár, M.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-APB, B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Esseová, I.
77.BTCharakteristika toxických látok rastlinného pôvoduBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Ňorbová, M.
78.BTChemické riziká z pitnej vody a spotrebiteľ potravínAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
79.DTChemické zloženie mäsa divých kačícHaščík, P.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Graus, J.
80.DTChemické zloženie mäsa kurčiat po aplikácii propolisového extraktu v ich výživeHaščík, P.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Bohunský, Ľ.
81.BTChuť mäsa a mäsových výrobkov.Pavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Tancik, A.
82.DTIdentifikácia vybraných druhov mäsožravých rastlín pomocou DNA markerovGálová, Z.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
83.DTInovatívne možnosti využitia surovín na bezlepkové pekárske výrobkyMareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-FSC, I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Kapuczová, E.
84.DTInterakcie medzi príjmom pergy a aktivitou pečeňových enzýmov prepelice japonskej (Coturnix japonica)Kalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Šuchaňová, S.
85.BTInterakcie OBAL - POTRAVINAPavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Reptová, L.
86.BTInzulín a jeho úloha v organizmeCapcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Melušová, Z.
87.DTIzolácia génu pre glyceraldehyd-3-fosfát dehydrogenázu (GADPH) z Drosera binataBalážová, Ž.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI, I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
88.BTKmeňové bunky pre produkciu mäsa v podmienkach in vitroChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Hanudeľ, L.
89.BTKomunita mikroorganizmov v komposte a metódy jej analýzyMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
90.DisTKonštitutívna expresia génu dehydrínu z Quercus robur v transgénnych rastlinách a jej vplyv na toleranciu voči rôznych typov abiotického stresuMoravčíková, J.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)D-ABTFBFSDetails of topic0 / 1--
91.BTKvalita a bezpečnosť kávy vo vzťahu ku konzumentoviBobková, A.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Barančová, P.
92.DisTKvalita baraních spermií slovenských plemienChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)D-ABTFBFSDetails of topic0 / 1--
93.BTKVALITA MÄSA A FORMY KULINÁRSKEJ ÚPRAVYČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic1 / 1 Fekete, L.
94.BTKvalita rastlinných potravín (podľa výberu študenta)Mareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-APB, B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
95.DTKvalitatívna analýza slovenských kvetových a medovicových medovHaščík, P.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Barnová, V.
96.BTMäso a mlieko z klonovaných zvieratChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Kapitáňová, I.
97.BTMetabolity vláknitých mikroskopických húb s bioaktívnym účinkomMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Sodivarová, E.
98.BTMetabolizmus sacharidov a jeho poruchyCapcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Lukáčová, J.
99.DTMetagenomická analýza mikroorganizmov asociovaných s rastlinami kukuriceMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
100.DTMetagenomická analýza mikroorganizmov asociovaných s rastlinami slnečniceMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
101.DTMetagenomická analýza pôdnych vzoriek po pridaní kompostov a dusíkatého hnojivaMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
102.BTMetagenomické analýzy komunity mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
103.BTMetódy hodnotenia texturálnych parametrov u čerstvých a spracovaných potravínČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Citara, Š.
104.BTMetódy používane na izoláciu a detekciu entomopatogénnych húb v rôznych prostrediachMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
105.BTMikrobiálny profil kohútich ejakulátovTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)B-ABB, B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Lenický, M.
106.DisTMikrobiologická, technologická a nutričná charakteristika vybraných druhov jedlých olejov (externa)Kačániová, M.Department of Microbiology (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
107.BTMikrobiologický profil ejakulátu hospodárskych zvieratMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic1 / 1 Tummová, S.
108.BTMikrobióm rizosféry poľnohospodársky významných plodínJavoreková, S.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
109.BTMikroenkapsulácia v potravinárskom priemysle.Pavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Mihňáková, M.
110.BTMikroorganizmy v biohnojiváchJavoreková, S.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
111.BTMikroorganizmy v biopesticídochJavoreková, S.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
112.BTMikroskopické huby a mykotoxíny v procese výroby pivaFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
113.BTMikroskopické huby v atypických biotopochFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
114.BTMikroskopické huby z primárnych a sekundárnych zdrojov a ich vplyv na kvlitu vínaFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Vrábel, F.
115.BTMliečne tukyČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic1 / 1 Pavlíková, M.
116.BTModerné možnosti využitia srvátkyDucková, V.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Javorčeková, M.
117.DisTModulačné účinky xenobiotík a bioaktívnych látok v bunkových modeloch in vitroMassanyi, P.Department of Animal Physiology (FBFS)D-MBIFBFSDetails of topic0 / 1--
118.DTMolekulárne analýzy diferenciácie potravinových zdrojov kukurice siatej.Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-FSC, I-FSCEFBFSDetails of topic1 / 1 Fľaková, M.
119.DTMolekulárno-genetická charakteristika Tuniských genotypov ricínu pomocou RAPD markerov.Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI, I-ATIFBFSDetails of topic1 / 1 Spodniaková, M.
120.DTMolekulárno-genetická charakteristika Tuniských genotypov ricínu pomocou TRAP markerov.Vivodík, M.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABI, I-ATIFBFSDetails of topic1 / 1 Kovalčíková, P.
121.DTMonitoring výskytu ochorení hovädzieho dobytka vo vybranom regióne SlovenskaSLOVENSKAPavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Horvátová, A.
122.BTMožnosti balenia rýb.Pavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Škrhová, A.
123.DTMožnosti využitia rastlinných extraktov pri sýrení mliekaDucková, V.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
124.BTMožnosti využitia vláknitých mikroskopických húb v biotechnológiáchMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Mikúš, L.
125.DTMožnosti zvyšovanie oxidačnej stability mäsových výrobkov aplikáciou prírodných antioxidantov.Bobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Belás, P.
126.DTMykocenóza bobúľ hrozna dopestovaného vo Vrbovskom vinohradníckom rajóneFelšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
127.DTMykologická analýza hrozna, muštu a vína odrody Dornfelder s dôrazom na Penicillium sp.Felšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Smolárová, D.
128.DTMykologická analýza hrozna, muštu a vína odrody Pálava s dôrazom na Penicillium sp.Felšöciová, S.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Raslavská, K.
129.BTMýty a fakty o mliekuDucková, V.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Bučková, M.
130.BTNetermické ošetrovanie potravín.Pavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Orendáč, K.
131.DTNové druhy bezlepkových pekárskych výrobkovTokár, M.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Mečiarová, S.
132.DisTNutraceutiká - biotechnologické aspekty zvyšovania kvality zdravia a reprodukcie živočíchovKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)D-ABTFBFSDetails of topic0 / 1--
133.DisTNutraceutiká - molekulárne aspekty zvyšovania kvality zdravia a reprodukcie živočíchovKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)D-MBIFBFSDetails of topic0 / 1--
134.DTNutričné a antinutričné látky zemiakovMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Chudá, M.
135.DTNutričné zloženie mäsa farmových králikovHaščík, P.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Čičmanec, A.
136.DisTObjektivizácia spoľahlivosti vybraných metód vysledovateľnosti a autentifikácie mäsa rýbGolian, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
137.DTObohatenie krmiva doplnkom jódu pre brojlerové kurčatá a kvalita ich mäsaAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
138.DTObsah dusičnanov v rôznych zdrojoch pitnej vody v okolí mesta Trenčín v závislosti od ročného obdobiaAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
139.BTOptimalizácia doby pečenia pšeničných a pšenično-ražných výrobkovBojňanská, T.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Hudečeková, L.
140.DisTOptimalizácia imuno a DNA techník na autentifikáciu tradičných výrobkov z ovčieho mlieka.Zeleňáková, L.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)D-TEPSUADetails of topic0 / ----
141.BTOptimalizácia prídavku vody vo vzťahu k lepivosti cesta a vlhkosti hotových výrobkovBojňanská, T.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
142.BTOverovanie prídavku varených zemiakov a sušenej zemiakovej múky pri výrobe chlebaBojňanská, T.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Mészáros, J.
143.DTOvplyvnenie lipidového profilu krvi ZDF potkanov s vysoko energetickým krmivom dlhodobým podávaním pergyKalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Beregházyová, M.
144.BTOxidačný status endotelových buniek.Lukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 2--
145.BTPapier ako obalový prostriedok a možnosti jeho využitia pri balení potravín.Pavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Vlasáková, M.
146.BTPárové porovnania a klasifikácia vybraných produktov pomocou turnajových dizajnov.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Troppová, Z.
147.DTPCR detekcia Entomopatogénnej huby Entomophaga maimaiga v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
148.DTPCR detekcia mikroskopických húb v potravináchDepartment of Microbiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
149.BTPerspektívy zlepšenia atribútov kvality a bezpečnosti potravín ich ošetrením metódou vysokého tlakuČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
150.BTPigmenty produkované mikroorganizmami z rodu StreptomycesDepartment of Microbiology (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
151.BTPitná voda, riziká a spotrebiteľ potravínAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / -- Plavnická, T.
152.DTPolyfenoly – bioaktívne látky povojníka batátovéhoMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Kopányi, E.
153.DTPorovnanie fyzikálnych vlastnosti konzumných vajec z rôznych chovov sliepokAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
154.DTPorovnanie chuťových a aromatických charakteristík výrobkov pripravených priamym a nepriamym vedením cestaBojňanská, T.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
155.DTPosudzovanie kvality vajec po prídavku červenej repy do krmiva.Pavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Hrušková, R.
156.DTPotenciálne účinky amygdalínu na ovariálny karcinóm in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Vaněková, O.
157.BTPovojník batátový - zdroj antioxidantov vo výžive ľudíMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Juritková, J.
158.DTPôsobenie zinku na spermie králikov in vitroMassanyi, P.Department of Animal Physiology (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Daňo, A.
159.DTPredikcia pekárskej kvality vybraných typov múkMareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-FSC, I-FSCE, I-TNIFBFSDetails of topic0 / 1--
160.BTPrehľad a charakteristika referenčných metód aplikovaných v laboratóriách úradnej kontroly pri skúšaní vzoriek mlieka a mliečnych výrobkovZajác, P.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKB, B-BKPFBFSDetails of topic0 / 1--
161.BTPrežívateľnosť probiotických kultúr v potravinách počas výroby a skladovaniaČurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Sekuciová, V.
162.BTPrídavné látky využívané pri výrobe mäsových výrobkovBobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Vadkertiová, L.
163.BTPrírodné látky ako potenciálne toxikantyBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Ráczová, P.
164.BTPrírodné toxické látky v potravináchBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Kluková, A.
165.DisTProtektívne biologické účinky pergy na metabolizmus a kvalitu mäsa japonských prepelíc (Coturnix japonica)Kalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)D-TEPSUADetails of topic0 / ----
166.BTPsychometrika ako nástroj zmyslového hodnotenia potravín.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Pečarková, T.
167.BTPštrosie mäso ako doplnkový zdroj vo výžive človekaHaščík, P.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Šár, K.
168.DisTReprodukčné parametre zajačej zveri (Lepus europaeus) vo voľnej prírode a vo farmovom chove Slamečka, J.Faculty of Biotechnology and Food SciencesD-BIOFBFSDetails of topic0 / 1--
169.BTRezíduá pesticídov v potravináchBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Jureňová, A.
170.DisTRiziká vyplývajúce z konzumácie jedlých divorastúcich húb z rôzne environmentálne zaťažených oblastí SlovenskaTomáš, J.Department of Chemistry (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
171.BTRiziká z nadmerného používania glukózovo-fruktózového sirupu pri výrobe potravínMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Koláriková, V.
172.BTRiziká z nadmerného používanie náhradných necukorných sladidiel pri výrobe nealkoholických nápojovMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Horváthová, D.
173.BTRiziko z chemických konzervačných látok potravínAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
174.BTRizikové faktory a spotrebiteľ konzumných vajecAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
175.BTSalmonela v rastlinách a priamo konzumovaných rastlinných potravináchMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
176.BTSenzorické a fyzikálno-chemické odchýlky v kvalite medovTkáčová, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Vytouchová, N.
177.BTSenzorický profil vybranej potravinyVietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic2 / 1 Janotiková, B.
Trstenská, A.
178.BTSkladovanie potravín ako významný faktor zachovania ich kvalityMareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-APB, B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Panák, P.
179.DTSledovanie kvality vybraných mäkkých mäsových výrobkov počas rokaBobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Tirpáková, D.
180.DTSledovanie vybraných fizikálno-chemických a senzorických ukazovateľov medu počas jeho skladovaniaHaščík, P.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Boška, A.
181.BTSoftware pre potreby senzorických laboratórií a ich porovnanie v priebehu hodnotenia.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Gičová, A.
182.DTSTANOVENIE ANTIBIOTICKEJ REZSITENCIE ENTEROKOKOV IZOLOVANýCH ZO SUROVíN žIVOčíšNEHO PôVODUKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
183.BTStanovenie kvality tukov pomocou rôznych analytických metódTkáčová, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
184.DTSúčasné stanovenie viacerých prvkov v plodniciach volne rastúcich húbMiššík, J.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
185.DisTŠtrukturálna a funkčná charakterizácia samčích reprodukčných buniek plazovTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)D-MBIFBFSDetails of topic0 / 1--
186.DTŠtúdium 3D bunkových systémov integrujúcich viaceré zložky nádorového mikroprostredia Kolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ATIFBFSDetails of topic0 / 1--
187.BTTechnoloógia výroby trvanlivého pečivaTokár, M.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic1 / 1 Valachovič, D.
188.BTToxické látky v životnom prostredíBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Jančov, M.
189.BTToxické ťažké kovy a životné prostredieBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Lukáčová, Z.
190.BTTranskriptomická analýza mikroorganizmovMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
191.DTTuková chuť a jej percepcia na vybranej skupine probandov.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Karkušová, P.
192.BTÚčinok endokrinných disruptorov na endotelové bunkyLukáč, N.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 2--
193.DTÚčinok pergy na antioxidačné parametre krvi ZDF potkanovCapcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Lauková, K.
194.DTÚčinok pergy na organizmus diabetických potkanovCapcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)FAaFRDetails of topic0 / 1--
195.BTUplatňovanie princípov welfare pri preprave hovädzieho dobytka a kvalita mäsaAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
196.DisTVariabilita chemoprotektívnych látok v cesnaku medveďom (Allium ursinum L.) indukovanej agroenvironmentálnymi a technologickými faktormiBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)D-TEPSUADetails of topic0 / 1--
197.DisTVplyv aplikácie inokulantov na obsah bioaktívnych látok a antioxidačnú aktivitu semien vybraných strukovín (externá forma)Vollmannová, A.Department of Chemistry (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
198.DTVplyv aplikácie kompostov a minerálneho hnojenia na komunitu mikroskopických húb v pôde a na koreňoch kukuriceMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
199.DTVplyv aplikácie pergy na lipidový profil krvi ZDF potkanovKalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Miklošová, A.
200.DTVplyv drienky na vnútorné prostredie diabetických potkanovCapcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Pristášová, M.
201.DisTVplyv extraktov bylín a korenín na potravinársky významné vláknité mikromycétyTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)D-TEPSUADetails of topic1 / 1 Foltinová, D.
202.DTVPLYV EXTRAKTOV Z TYMIANU A PAMAJORÁNU NA KVALITU BRATISLAVSKÝCH PÁRKOVKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
203.BTVplyv extraktu Kôpru voňavého (Anethum graveolens) na aktivitu Leydigových buniekTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)B-ABB, B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Brenkus, T.
204.BTVplyv extraktu Pamajoránu obyčajného (Origanum vulgare L.) na vitalitu Leydigových buniekTvrdá, E.Department of Animal Physiology (FBFS)B-ABB, B-ABTBFBFSDetails of topic1 / 1 Babečková, B.
205.DTVplyv extraktu z kôry Terminalia bellerica Roxb. na ovariálne funkcie ošípaných in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ABI, I-BIIFBFSDetails of topic0 / 1--
206.DTVplyv filtračného materiálu na biologickú a technologickú kvalitu pivaDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Štuberová, D.
207.DisTVplyv hroznových výliskov na úžitkovosť a kvalitu mäsa kurčiatHaščík, P.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)D-TEPSUADetails of topic0 / 1--
208.BTVplyv lokality na technologicke parametre jačmena sladovníckehoFrančáková, H.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
209.DTVplyv marhuľových semien na mikroskopickú štruktúru obličiek králikovKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Bebjaková, M.
210.DTVplyv mykotoxínov a stilbénov na bunkovú líniu HT-29Capcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Dupák, R.
211.DTVplyv odrody chmeľu na studené chmelenie pivaDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Kudláková, D.
212.DTVplyv otvorenej a uzavretej nádoby na kvasenie a technologické parametre pivaDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Krajčíková, Z.
213.DTVplyv pergy na hematologické parametre ZDF potkanovCapcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Škvareninová, S.
214.DTVplyv pergy na lipidový profil krvi prepelice japonskej (Coturnix japonica)Kalafová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Sojaková, B.
215.DTVplyv pergy na vybrané parametre bunkovej línie HT-29Capcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Košíková, V.
216.BTVplyv pesticídov na variabilitu spoločenstva mikroorganizmov v pôde.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / ----
217.DTVPLYV PRÍDAVKU KOMERČNEJ KORENIACEJ ZMESI NA KVALITU TTNMVKročko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)SUADetails of topic0 / ----
218.DTVplyv prídavku vybraných druhov sladidiel na kvalitatívne parametre pivaDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Vabecová, D.
219.DTVplyv probiotík a tymianovej silice na textúrne vlastnosti a oxidačnú stabilitu kurčacej prsnej svalovinyAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
220.DTVplyv probiotík na báze Bacillus subtilis na chemické zloženie kurčacieho mäsaAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Bilčíková, Z.
221.DTVplyv Sambucus nigra na ovariálne funkcie ošípaných in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
222.DTVplyv skladovania na vývoj celkovej mikrocenózy stolového hroznaKántor, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-FSC, I-TNISUADetails of topic1 / 1 Michňák, M.
223.DTVplyv sulfonylmočovinových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
224.DTVplyv sulfonylmočovinových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Jacková, Z.
225.DTVplyv teploty na sladovanie jačmeňa a technologické parametre sladuDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Jamrichová, R.
226.DTVplyv vybraných rastlinných silíc na rast Botrytis cinereaTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic2 / 2 Tlčiková, F.
Roobová, V.
227.BTVplyv výživových faktorov na mikroorganizmy v ústnej dutine človekaDepartment of Microbiology (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
228.DTVplyv zeolitu na vnútorné prostredie kurčiatCapcarová, M.Department of Animal Physiology (FBFS)FAaFRDetails of topic1 / -- Belák, M.
229.DTVpylv Alchemilla xanthochlora na ovariálne funkcie in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Kapecová, L.
230.DTVpylv Anethum graveolens na ovariálne funkcie in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Gajdošová, M.
231.DTVpylv Apium graveolens na ovariálne funkcie in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Farkasová, S.
232.DTVpylv Calendula officinalis na ovariálne funkcie in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Švedová, D.
233.DTVpylv Salvia officinalis na ovariálne funkcie in vitroKolesárová, A.Department of Animal Physiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Sviatkovská, D.
234.BTVýroba a hodnotenie masti a vedľajších produktovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic0 / 1--
235.BTVýroba ekologických mliečnych výrobkovČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
236.BTVÝROBA, HODNOTENIE A ZRENIE SYRAČuboň, J.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / 1 Malická, M.
237.DTVýroba nápojových koncentrátov a nealko nápojov v spoločnosti Nealko OravanMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / -- Majerčík, D.
238.DTVýroba nealko nápojov v spoločnosti Mc Carter Dunajská StredaMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / -- Domonkosová, M.
239.BTVýroba účelového piva z nízkym obsahom alkoholuDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Pilka, B.
240.DTVýskyt a zastúpenie mikroskopických húb v procese výroby a skladovania peľových konzervMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Panáková, S.
241.DTVýskyt dsRNA vírusových častíc u húb z rodu BeauveriaDepartment of Microbiology (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Šebeňa, M.
242.DTVýskyt mikroskopických húb v hrozne a medziproduktoch výroby vína so zameraním na rod AlternariaMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Vavreková, S.
243.DTVýskyt potenciálnych producentov deoxynivalenolu v jačmeni určenom na výrobu sladuMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Csillag, V.
244.DTVýskyt zástupcov rodu Fusarium vo vybraných obilninách slovenského pôvoduMašková, Z.Department of Microbiology (FBFS)I-FSCFBFSDetails of topic1 / 1 Sýkorová, S.
245.DisTVysledovateľnosti produktov z národných plemien hydiny na úroveň jedinca, ako platforma pre ich chránené označenieŽidek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
246.BTVyužitie alternatívnych surovín pri výrobe chleba a pečivaBojňanská, T.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Ištvan, J.
247.DTVyužitie batátov (sladkých zemiakov) ako suroviny do pekárskych výrobkovMareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-FSC, I-FSCE, I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Hranka, M.
248.BTvyužitie esenciálnych olejov pri balení potravín.Pavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Pauková, L.
249.DTVyužitie extrudovaných obilnín a strukovín v pekárskej a cukrárskej výrobe.Bojňanská, T.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
250.BTVyužitie fermentačných procesov pri výrobe pekárskych výrobkovTokár, M.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-ABTB, B-APBFBFSDetails of topic1 / 1 Brunclíková, B.
251.DTVyužitie chloroplast exkludujúcich primérov na analýzu rastlinného mikrobiómuMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
252.BTVyužitie kmeňových buniek na produkciu mäsaChrenek, P.Department of Biochemistry and Biotechnology (FBFS)SUADetails of topic1 / 1 Vontorčík, J.
253.DTVyužitie konopných semien ako surogátu pri výrobe sladinyDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Šovčík, D.
254.BTVyužitie konzumných zemiakov a sladkých zemiakov (batátov) v potravinárstveMareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-APB, B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
255.BTVyužitie membránových separačných procesov pri spracovaní potravínPavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Kostúr, M.
256.BTVyužitie polysacharidov z morských rias v potravinárstvePavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Harkotová, G.
257.BTVyužitie poživateľných obalov na báze bielkovín pri balení potravínPavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Velická, N.
258.BTVyužitie poživateľných obalov na báze polysacharidov pri balení potravínPavelková, A.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Buricová, A.
259.DTVyužitie propolisu pri výrobe sladových nápojov a pivaDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Baloga, P.
260.DTVyužitie sladovej múky ako zlepšujúceho prípravku v pekárskej výrobeTokár, M.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Ďurmeková, P.
261.DTVyužitie sušenej tekvicovej dužiny pri výrobe pekárskych produktovMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / -- Repiská, R.
262.BTVyužitie vedľajších jatočných produktov v mäsovýrobeBobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-APBFBFSDetails of topic0 / 1--
263.BTVyužitie zemiakov pri produkcii pekárskych výrobkovMareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)B-APB, B-BKBFBFSDetails of topic0 / 1--
264.DTVyužívanie progresívnych technológií pri výrobe potravín s pridanou hodnotouBojňanská, T.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)SUADetails of topic0 / 1--
265.DTVýznam a obsah bioaktívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Slivková, B.
266.BTVýznam baktérií rodu Pseudomonas ako potenciálnych antagonistov s biokontrolnými účinkamiMaková, J.Department of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / 1--
267.BTVýznam hydinového mäsa vo výžive obyvateľstvaBobko, M.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)B-BKBSUADetails of topic2 / 1 Dian, M.
Mihaliková, D.
268.BTVýznam ovčieho mäsa v potravinovom reťazci človekaHaščík, P.Department of Evaluation and Processing of Animal Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / 1 Petrus, P.
269.BTVýznam prírodných toxických látok v potravinárstveBystrická, J.Department of Chemistry (FBFS)SUADetails of topic1 / -- Horanová, A.
270.BTVýznam remízok a prírodných koridorov ako rezervoárov entomopatogénnych húbDepartment of Microbiology (FBFS)B-ABBFBFSDetails of topic0 / ----
271.BTVýznam rodu Rhizopus v potravinárstveTančinová, D.Department of Microbiology (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic1 / -- Volčková, V.
272.BTWaldova sekvenčná analýza a jej aplikácie v senzorickom hodnotení.Vietoris, V.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Chachaľáková, P.
273.BTZákladné nutričné charakteristiky králičieho mäsaDepartment of Food Hygiene and Safety (FBFS)FBFSDetails of topic0 / ----
274.BTZdroje a možnosti obsahu fytoestogénov v mliekuGolian, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-BKBFBFSDetails of topic0 / ----
275.DTZhodnotenie podmienok chovu oviec na farme a výživová kvalita mäsa mliečneho výkrmu jahniatAngelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCEFBFSDetails of topic0 / 1--
276.DTZhodnotenie sortimentu cherry rajčiakov pestovaných v spoločnosti Farma BabindolMendelová, A.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)I-TNIFBFSDetails of topic1 / 1 Balážová, K.
277.DisTZmena kvality nových typov konzumných zemiakov významná z hľadiska skladovania a potravinárskeho spracovaniaMareček, J.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)D-TEPSUADetails of topic0 / ----
278.DTZmeny komunity baktérií v pôde po aplikácie herbicídov Linurex a TeridoxMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
279.DTZmeny komunity mikroskopických húb v pôde po aplikácie herbicídov Linurex a TeridoxMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic0 / 1--
280.DTZmeny komunity mikroskopických húb v pôde po aplikácie herbicídov Linurex a TeridoxMedo, J.Department of Microbiology (FBFS)I-ABIFBFSDetails of topic1 / 1 Špániková, S.
281.DisTZmeny obsahu vybraných bioaktívnych látok v sladkých zemiakoch (Ipomoea batatas L.) v závislosti od agroenvironmentálnych faktorov a technologických postupov spracovaniaMusilová, J.Department of Chemistry (FBFS)D-TEPFBFSDetails of topic0 / 1--
282.DTZmeny v obsahu antioxidačne účinných látok v procese výroby pivaDráb, Š.Department of Storing and Processing of Plant Products (FBFS)FBFSDetails of topic1 / -- Treťjaková, M.