Prehľad vypísaných tém - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | D | E | F | G | H | Ch | I | K | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ť | Ú | V | Z | Ž

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoProgramUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.DP- Využitie sekundárnych produktov mliekarenského priemyslu v procese výroby varených mäsových výrobkovKročko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
2.DP- Zmeny fyzikálno-chemických vlastností fermentovaných mäsových výrobkov v procese ich zreniaKročko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
3.BPAbruskulárne mykorízne hubyMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
4.BPAkceptácia potravín so zníženým obsahom soli zo strany spotrebiteľaČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBSPUPodrobnosti témy1 / 1 Uramová-Hricková, V.
5.BPAkrylamid v potravináchBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / ----
6.BPAnalýza chemických komponentov v muštochTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)B-VINBSPUPodrobnosti témy1 / 1 Grolmusová, M.
7.DizPAnalýza kvalitatívnych a kvantitatívnych hygienicko-technologických kritérií vybraných druhov rýb a rybacích výrobkov - externáGolian, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)D-TEPFBPPodrobnosti témy0 / 1--
8.DPAnalýza kvality podzemných vôd na strednom SlovenskuStanovič, R.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
9.DPAnalýza mäsa diviakov v priebehu zreniaČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
10.BPAnalýza pocitu vnemu horkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
11.BPAnalýza pocitu vnemu chuti umami v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
12.BPAnalýza pocitu vnemu sladkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
13.BPAnalýza pocitu vnemu slanej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
14.BPAnalýza pocitu vnemu tukovej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
15.BPAnalýza podzemných vôd z hľadiska rizikových prvkovStanovič, R.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Harisová, K.
16.DizPAnalýza pôsobenia baktérií zo skupiny PGPB pri reakcii rastlín na stresové podmienkyMaková, J.Katedra mikrobiológie (FBP)D-MBISPUPodrobnosti témy0 / 1--
17.BPAnalýza vplyvu glyfosátových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
18.BPAnalýza vplyvu triazínových herbicídov na komunitu mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
19.DizPAnalýza zmien prenylovaných flavonoidov počas kvasného procesu výroby pivaUrminská, D.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)D-ABTFBPPodrobnosti témy0 / 1--
20.BPAnimálne modely pre výskum diabetes mellitusCapcarová, M.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / 1 Šimková, P.
21.DPAntibiotická rezistencia baktérií izolavných z tepelne neošetrených rastlinných produktovHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKISPUPodrobnosti témy0 / 1--
22.BPAntibiotická rezistencia baktérií izolovaných zo zeleninyHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
23.DPANTIBIOTICKÁ REZISTENCIA ENTEROKOKOV IZOLOVANÝCH Z BRUŠNÝCH DUTÍN KURČIATKročko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
24.BPAntifungálne prípravky využívané v potravinárstveTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBSPUPodrobnosti témy1 / 1 Mrvová, M.
25.DPAntimikrobiálna rezistencia baktérií izolovaných zo zeleninyHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
26.BPAntimikrobiálne požívateľné obaly pre uchovanie mäsa a mäsových výrobkovPavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Brachňáková, K.
27.BPAntinutričné látky strukovínTimoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
28.BPAntioxidačná aktivita vybraných druhov kávyBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
29.BPAntioxidačná aktivita vybraných zložiek potravínBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
30.BPBakteriálna diverzita v produkcii vínFelšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)B-VINBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
31.BPBakteriálna enzymatická deštrukcia antibiotíkHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / 1 Grežo, D.
32.BPBaktérie všeobecne považované za bezpečné ako zdroje antibiotickej rezistencieHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
33.BPBataty ako zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Sulírová, K.
34.BPBezlepkové potraviny, ich dostupnosť a potenciál v gastronómii.Bojňanská, T.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / 2--
35.BPBezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbívMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / -- Husarčíková, D.
36.BPBezpečnosť verzus riziká potravinárskych farbívMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti témy0 / 1--
37.BPBezpečnosť a kontrola vstupnej suroviny na výrobu pivaSolgajová, M.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Mátyusová, L.
38.DPBezpečnosť pšenice dvojzrnovej (Triticum dicoccum L.) z pohľadu obsahu ťažkých kovovVollmannová, A.Katedra chémie (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
39.DPBezpečnosť mliečnych výrobkov a ich konzumácia žiakmiKozelová, D.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
40.DPBioaktívne látky ako zložky semenných extenderovSlanina, T.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
41.BPBioaktívne látky ako zložky semenných extenderovSlanina, T.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
42.BPBioaktívne látky v bylinných čajochŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Taliga, T.
43.BPBioaktívne látky vo vybraných surovinách a potravinách rastlinného pôvoduMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti témy0 / 1--
44.BPBioaktívne metabolity aktinomycét a ich vplyv na rast rastlínJavoreková, S.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBSPUPodrobnosti témy0 / 1--
45.BPBiochemická a genetická charakteristika ovsa siateho (Avena sativa)Gálová, Z.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTB
B-ABB
FBPPodrobnosti témy1 / 1 Cverenkárová, S.
46.BPBiologicky aktívne látky rastlín čeľade ApiaceaeTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Čubirková, J.
47.BPBiologicky aktívne látky rastlín čeľade LauraceaeTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBSPUPodrobnosti témy1 / -- Benková-Rybárová, S.
48.BPBioplasty a ich kompostovateľnosť a biodegradáciaJavoreková, S.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBSPUPodrobnosti témy1 / 1 Kureková, E.
49.BPCelogenómové sekvenovanie mikroorganizmovMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
50.DPCibuľa (Allium cepa L.) zdroj zdraviu prospešných látokLidiková, J.Katedra chémie (FBP)I-VLUFAPZPodrobnosti témy0 / 1--
51.DPDetekcia antibiotickej rezistencie u karbapeném-rezistentnej Klebsiella pneumoniaeHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
52.BPDetekcia entomopatogénnych húb v pôde pomocou PCRMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
53.DPDetekcia lunazínového génu pomocou digitálnej PCRTomka, M.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ATIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Farkasová, S.
54.DPDetekcia mechanizmov antibiotickej rezistencie baktérií mliečneho kvaseniaHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
55.BPDetekcia mliečnych proteínovZajác, P.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Bolgárová, N.
56.DPDetekcia zložiek C. arabica súvisiacich s kvalitou nápojaBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
57.DPDetekcia zložiek C. canephora súvisiacich s kvalitou nápojaBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
58.DizPDeterminácia biologickej aktivity rastlinných silíc vo zvolených bunkových modeloch - externá formaTvrdá, E.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)D-MBIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
59.DizPDeterminácia markerov zrenia živočíšnych produktovČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)D-TEPSPUPodrobnosti témy0 / 1--
60.DizPDeterminácia účinkov environmentálnych polutantov na biochemické a RedOx markery živočíchovKováčik, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)D-MBIFBPPodrobnosti témy0 / ----
61.BPDioxíny a polychlorované bifenyly v produktoch živočišneho povoduTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
62.DPDiverzita zástupcov rodu Fusarium na jačmeni a pšenici slovenského pôvoduMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKISPUPodrobnosti témy1 / 1 Magdolen, G.
63.DPDrobné ovocie ako zdroj antibioticky rezistentných baktériíHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
64.BPDrobné ovocie ako zdroj mikroorganizmov patogénych pre človekaMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Maňová, M.
65.DizPEfektívne prístupy v autentifikácii a detekcii medzidruhového falšovania mlieka a syrovZeleňáková, L.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)D-TEPFBPPodrobnosti témy0 / 1--
66.BPEfluxné systémy ako mechanizmy antibiotickej rezistencieHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Poláková, S.
67.DPEndogénna mykocenóza pšenice slovenského pôvoduMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIAFBPPodrobnosti témy0 / 1--
68.BPEnzymatické mechanizmy rezistencie baktériíHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
69.BPEscherichia coli v rastlinách a priamo konzumovaných rastlinných potravináchMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Baumgartnerová, J.
70.BPExpresia génu GPX1 u bovinných kryoprezervovaných spermiíTvrdá, E.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
71.BPExpresia génu SOD1 u bovinných kryoprezervovaných spermiíTvrdá, E.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
72.BPFaktory vplývajúce na technologickú a gastronomickú kvalitu mäsaČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
73.BPFalšovanie a autentifikácia alkoholických nápojov.Bobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
74.BPFalšovanie a autentifikácia alkoholických nápojov.Bobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
75.BPFytohormóny v obilnináchTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
76.BPGastronomické podujatia vo vybranom regióneKozelová, D.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / 2--
77.BPGastronomické podujatia vo vybranom regióneKozelová, D.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / 2--
78.DPGenetická biodiverzita fazule záhradnejGálová, Z.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ABI
I-ATI
FBPPodrobnosti témy0 / 1--
79.DPGenetická biodiverzita pohánky jedlejGálová, Z.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ATI
I-ABI
FBPPodrobnosti témy1 / 1 Jančov, M.
80.DPGenetická diverzita kukurice determinovaná génovo špecifickými DNA markermiBalážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ATI
I-ABI
FBPPodrobnosti témy0 / 1--
81.DPGenetická diverzita ovsa determinovaná génovo špecifickými DNA markermiBalážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ATI
I-ABI
FBPPodrobnosti témy1 / 1 Šebök, E.
82.DPGenetická diverzita pohánky determinovaná génovo špecifickými DNA markermiBalážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ATI
I-ABI
FBPPodrobnosti témy1 / 1 Kučka, M.
83.DizPGenomická a proteomická variabilita pohánky siatej (Fagopyrum esculentum Moench) a tatárskej (Fagopyrum tataricum Gaertn.)Balážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)D-ABTSPUPodrobnosti témy0 / 1--
84.DizPGenomicko - proteomický polymorfizmus fazule záhradnej (Phaseolus vulgaris L.)Gálová, Z.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)D-ABTSPUPodrobnosti témy0 / 1--
85.BPGény súvisiace s vnímaním sladkej chutiŽidek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
86.BPHodnotenie vplyvu obrábania na biologické indikátory kvality a zdravia pôdyMaková, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
87.DPHodnotenie genotypov fazule pomocou génovo špecifických markerovVivodík, M.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ATI
I-ABI
FBPPodrobnosti témy0 / 1--
88.DPHodnotenie genotypov sóje pomocou génovo špecifických markerovVivodík, M.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ABI
I-ATI
FBPPodrobnosti témy0 / 1--
89.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Banskobystrického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
90.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Košického kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)--SPUPodrobnosti témy1 / 1 Scholc, R.
91.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Prešovského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
92.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Trnavského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
93.DPHodnotenie konzumácie strukovín u školákov Žilinského kraja (pre FAPZ, VLU)Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
94.DizPHodnotenie kvality baraních spermií slovenských národných plemien využitím špecifických fluorescenčných markerovChrenek, P.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)D-ABTSPUPodrobnosti témy0 / ----
95.DPHodnotenie kvality mäsa jahniatČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
96.DPHodnotenie kvality mäsových výrobkov u vybraného producentaBobko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNISPUPodrobnosti témy1 / 1 Szedlár, M.
97.DPHodnotenie kvality vybraných mäsových výrobkovTkáčová, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-BKI
I-TNI
FBPPodrobnosti témy0 / 2--
98.BPHODNOTENIE MEDU A MOŽNOSTI VYUŽITIA VČELÍCH PRODUKTOVČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Králiková, M.
99.BPHODNOTENIE MEDU A MOŽNOSTI VYUŽITIA VČELÍCH PRODUKTOVČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
100.BPHodnotenie účinku aditiv inseminačných dávok CASA technológiou - maca peruánskaMassanyi, P.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
101.BPHodnotenie účinku aditiv inseminačných dávok CASA technológiou - maca peruánskaMassanyi, P.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--SPUPodrobnosti témy1 / 1 Breja, K.
102.DPHodnotenie vplyvu herbicídu s účinnou látkou glyfosát na respiráciu mikroorganizmov a pôdnu mikrobálnu biomasuMaková, J.Katedra mikrobiológie (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
103.DPHodnotenie vplyvu herbicídu s účinnou látkou MCPA na enzymatickú aktivitu pôdnych mikroorganizmovMaková, J.Katedra mikrobiológie (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
104.BPCharakteristika biologických preparátov na báze baktérií fixujúcich atmosferický dusíkMaková, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
105.BPCharakteristika biotransformačných reakcií (oxidácia, redukcia, hydrolýza, hydratácia, izomerizácia) v ľudskom organizmeLidiková, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti témy1 / 1 Szabó, A.
106.DPCharakteristika fazule pomocou DNA analýz.Vivodík, M.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ABI
I-ATI
FBPPodrobnosti témy1 / 1 Bédiová, N.
107.BPCharakteristika korenín a riziká ich používania pri produkcii masových výrobkovBobko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Riečanová, R.
108.BPCharakteristika kukurice z molekulárno-genetického hľadiskaBalážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABB
B-ABTB
FBPPodrobnosti témy0 / 1--
109.BPCharakteristika ovsa z molekulárno-genetického hľadiskaBalážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTB
B-ABB
FBPPodrobnosti témy0 / 1--
110.BPCharakteristika pohánky tatárskej z molekulárno-genetického hľadiskaBalážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTB
B-ABB
FBPPodrobnosti témy0 / 1--
111.BPCharakteristika proteínov kravského mliekaZajác, P.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKPFBPPodrobnosti témy0 / 1--
112.DPCharakteristika vybraných druhov bylinných čajov z pohľadu minerálneho zloženiaŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Balážová, D.
113.DPCharakterizácia vybraných bioaktívnych látok v komerčne dostupných bylinných čajochŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
114.BPChemická kontaminácia hydinového mäsa a vajecPavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Šimková, L.
115.BPChemické a fyzikálne riziká v pekárskych a cukrárskych výrobkochFikselová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
116.BPChemické komponenty vznikajúce počas tepelnej úpravy obilných produktovTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
117.BPChemické zmeny potravín počas tepelnej úpravyTkáčová, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-PTG
B-BKB
SPUPodrobnosti témy0 / 2--
118.DizPChitinázy mäsožravých rastlín a ich využitie z hľadiska ochrany rastlín voči biotickému stresuLibantová, J.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)D-ABTFBPPodrobnosti témy0 / 1--
119.DPIdentifikácia efektu šalvie lekárskej na TM3 bunkovú líniuLukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / 1 Škultéty, M.
120.DPIdentifikácia efektu šalvie lekárskej na TM3 bunkovú líniuLukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
121.DizPIdentifikácia markerov autenticity a duálnej kvality vybraných mliečnych a mäsových výrobkovGolian, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)D-TEPFBPPodrobnosti témy0 / 1--
122.DizPInovácia potravín s osobitným výživovým účelom na báze využitia vedľajších výrobných zvyškov zo spracovania jabĺk- externáFikselová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)D-TEPFBPPodrobnosti témy0 / 2--
123.DPInterakčný vplyv obrábania pôdy a hnojenia na príjem zinku do zrna vybraných odrôd jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
124.DPKomparatívna analýza efektivity moderných mikrobiologických metód pre identifikáciu prirodzenej bakteriocenózy ejakulátov moriakovTvrdá, E.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Lenický, M.
125.BPKompostovanie ako ekologický spôsob znehodnocovania odpadov činnosťou mikroorganizmovMaková, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Balaž, E.
126.BPKomunita mikroorganizmov v komposte a metódy jej analýzyMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
127.DPKomunita vláknitých mikroskopických húb na bobuliach hrozna dopestovaného vo Vrbovskom vinohradníckom regióne s dôrazom na rod AlternariaMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Martišková, L.
128.DPKontrola a obsah bioaktívnych látok v najviac pestovaných zeleninách na SlovenskuLidiková, J.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
129.DPKontrola dusičnanov a dusitanov v rôznych zdrojoch pitnej vody na severnom svahu Levočských vrchovAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
130.DPKontrola kvality fyzikálnych vlastností vajec z domáceho a farmového chovuAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
131.DPKontrola kvality fyzikálnych vlastností vajec z rôznych domácich chovovAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
132.DPKontrola kvality pitnej vody na farme chovu hovädzieho dobytka z aspektu obsahu dusičnanov a dusitanovAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
133.DPKontrola kvality skladovaných mrazených pekárskych výrobkovMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
134.DPKontrola minerálneho zloženia komerčne dostupných medovŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
135.DPKontrola minerálneho zloženia medov od lokálnych producentovŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Klobušická, L.
136.BPKontrola obsahu rizikových prvkov v produktoch rybolovuŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
137.DPKontrola základných fyzikálno-chemických a senzorických vlastností mäsových výrobkov určených pre detiTkáčová, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNI
I-BKI
I-BKIA
FBPPodrobnosti témy0 / 1--
138.BPKontroly kvality výrobkov vo vybranej konzervárniMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Halászová, A.
139.DPKryouchovávanie ovarialneho tkaniva hovädzieho odbytkaChrenek, P.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / 1 Duchajová, A.
140.DPKumulácia niklu do zrna vybraných odrôd jačmeňa siateho vo vzťahu k vybraným biotickým a abiotickým faktoromTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
141.DPKvalita a bezpečnosť mäkkého mäsového výrobku po aplikácii fytonutrientovBobko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-BKISPUPodrobnosti témy0 / 1--
142.DPKvalita mäsa zveriny ulovenej vo vybranej poľovnej oblasti.Tkáčová, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-BKISPUPodrobnosti témy0 / 2--
143.DPKvalita studničných vôd vo vybranom regióne SlovenskaStanovič, R.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Dúžeková, M.
144.BPMaskované mykotoxíny a deriváty mykotoxínov v potravináchMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Palenčárová, L.
145.DPMäsová úžitkvosť prepelíc po aplikácii Pergy v ich výživeHaščík, P.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
146.DPMetagenomická analýza mikroorganizmov asociovaných s rastlinami tekviceMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Pajer, M.
147.DPMetagenomická analýza mikroorganizmov osídľujúcich plody broskýň počas dozrievaniaMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Medvecká, F.
148.BPMetodika detekcie mechanizmov rezistencie baktériíHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBSPUPodrobnosti témy1 / 1 Cvanciger, D.
149.BPMetódy izolácie mliečnych proteínovZajác, P.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Rešková, K.
150.BPMetódy používane na izoláciu a detekciu entomopatogénnych húb v rôznych prostrediachMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
151.BPMikrobiologická a toxikologická kvalita korenín a byliniekFelšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
152.BPMikrobiologickí škodcovia v skladochFelšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
153.BPMikrobióm rizosféry a jeho vplyv na rastlinuMaková, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
154.DizPMikrocenóza vybraných tradičných a nových odrôd hrozna slovenského pôvoduFelšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)D-TEPFBPPodrobnosti témy0 / ----
155.DPMikroskopické analýzy spermií kohútovChrenek, P.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / 1 Babečková, B.
156.DPMikroskopické huby sposobujúce znehodnotenie jabĺkTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
157.BPMikroskopické huby spôsobujúce znehodnocovanie jahôdTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Dičerová, K.
158.BPMikrovlnný ohrev a jeho využitie v gastronómiiTkáčová, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / 2--
159.BPMliečne tukyČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
160.BPModerné analytické metódy využívané na kontrolu zloženia mäsových výrobkovŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
161.BPModerné možnosti využitia srvátkyDucková, V.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--SPUPodrobnosti témy1 / 1 Javorčeková, M.
162.DizPModulačné účinky xenobiotík a bioaktívnych látok v bunkových modeloch in vitroMassanyi, P.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)D-MBIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
163.DizPModulation effects of phytonutrients in relation to reproductive health in vitroKolesárová, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)D-PZBAFBPPodrobnosti témy0 / ----
164.BPMolekulárno-genetická charakteristika fazuleVivodík, M.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
165.BPMolekulárno-genetická charakteristika kukuriceBalážová, Ž.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Fedorenko, D.
166.BPMolekulárno-genetická charakteristika repky olejnejVivodík, M.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
167.BPMolekulárno-genetická charakteristika slnečniceVivodík, M.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
168.DPMonitoring prchavých látok vo vybraných druhoch pravých ovocných destilátovŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
169.BPMožné zdroje mykotoxínov rodu Alternaria v potravovom reťazciMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Čajková, S.
170.BPMožné zdroje mykotoxínov rodu Fusarium v potravovom reťazciMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Milotová, P.
171.BPMožnosti aplikácie CO pri balení potravín.Pavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Árvayová, V.
172.BPMožnosti ovplyvňovania rastu mikroskopických húb v potravináchMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Cerovská, A.
173.DPMožnosti využitia hmyzu pri výrobe potravín živočíšneho pôvoduPavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
174.BPMožnosti využitia nanotechnológií pri výrobe obalových materiálov v potravinárstveČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Molnárová, A.
175.BPMožnosti využitia rastlinných silíc získaných z rastlín čeľade Lamiaceae v potravinárstveTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBSPUPodrobnosti témy1 / 1 Valková, V.
176.BPMožnosti využitia rastlinných silíc získaných z rastlín čeľade Myrtaceae v potravinárstveTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBSPUPodrobnosti témy1 / 1 Vallová, V.
177.DPMožnosti využitia rastlinných zdrojov pri zrážaní mliekaDucková, V.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
178.DPMožnosti využitia reologických metód na sledovanie vlastností cesta pripraveného z komponentných múk.Bojňanská, T.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 2--
179.BPMožnosti využitia syrov v gastronómiiDucková, V.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-PTGSPUPodrobnosti témy1 / 1 Danová, N.
180.BPMožnosti využitia vláknitých mikroskopických húb v biotechnológiáchMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Mikúš, L.
181.BPMožnosti zabezpečenia vysledovateľnosti čaju využitím analytických metódŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
182.BPMožnosti zvyšovania oxidačnej stability mäsa a mäsových výrobkovBobko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
183.DPMykocenóza bobúľ hrozna dopestovaného vo vinohradníckej obci VrbovéFelšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
184.BPMykocenóza včelích produktovBarboráková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-SCHFAPZPodrobnosti témy1 / 1 Jánošíková, L.
185.DPMykocenóza vybraných bielych a modrých odrôd hrozna z Malokarpatskej vinohradníckej oblastiFelšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / 1 Vrábel, F.
186.DPMykotická diverzita v procese výroby červených vínFelšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
187.DPMykotická diverzita v procese výroby bielych vínFelšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
188.BPMýty a fakty o mliekuDucková, V.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Bučková, M.
189.DPNávrh vhodných genetických markerov na autentifikáciu mlieka a mliečnych výrobkov na úrovni druhu a plemenaČapla, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKISPUPodrobnosti témy0 / 1--
190.BPNutričná a chemoprotektívna hodnota sójeTimoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
191.BPNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Lupinus L.Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
192.BPNutričná a chemoprotektívna hodnota strukovín rodu Phaseolus L.Timoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
193.BPNutričné a antinutričné zložky múkyTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)B-PTGSPUPodrobnosti témy0 / ----
194.BPObsah stopových prvkov v jedlých divorastúcich hubách z rôzne environmentálne zaťažených oblastí SlovenskaÁrvay, J.Katedra chémie (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
195.BPOperačné taxonomické jednotky v ekológii mikroorganizmovMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
196.DPOptimalizácia doby pečenia pšeničných a pšenično-ražných výrobkov z hľadiska ich bezpečnostiBojňanská, T.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
197.DPOptimalizácia technológií výroby chleba a pečiva z netradičných surovín.Bojňanská, T.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 2--
198.DizPOptimization of cryopreservation methods for sample storage of animal genetic resourcesChrenek, P.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)D-PZBASPUPodrobnosti témy0 / ----
199.BPOvocie ako potenciálny zdroj antibioticky rezistentných baktériíHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / ----
200.DPOvplyvnenie aktivity pečeňových enzýmov ZDF potkanov aplikáciou drieňa obyčajného (Cornus mas L.)Kalafová, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--SPUPodrobnosti témy1 / 1 Kopecká, A.
201.DizPOvplyvňovanie rastu pozberových patogénov ovocia a zeleniny z rodov Botrytis a Rhizopus rastlinnými silicamiTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)D-TEPSPUPodrobnosti témy0 / 1--
202.DPOxidačná stabilita kurčacieho mäsa vplyvom biologicky účinnej látky v závislosti od doby skladovaniaAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
203.BP(Oxidatívny status endotelových buniekLukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / 1 Mikuš, M.
204.DPPCR detekcia Entomopatogénnej huby Entomophaga maimaiga v pôdeMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
205.BPPeľ a včelí chlieb - atraktívne produkty v ľudskej výživeKalafová, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
206.BPPerspektívy zlepšenia atribútov kvality a bezpečnosti potravín ich ošetrením metódou vysokého tlakuČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Štefaňák, M.
207.BPPigmenty produkované mikroorganizmami z rodu StreptomycesKatedra mikrobiológie (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
208.DPPorovnanie kvality medov rôzneho pôvodu z pohľadu fyzikálno-chemických vlastnostíTkáčová, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNISPUPodrobnosti témy0 / 2--
209.DPPorovnanie obsahu chemoprotektívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumLidiková, J.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Tomášiková, L.
210.DPPorovnanie rozdielnych systémov chovu na fyzikálne vlastnosti vajecAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
211.DPPorovnanie studničných vôd a analýza ich ukazovateľovStanovič, R.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
212.DPPorovnanie texturálnych atribútov vybraných produktov bez a s prideleným špecifickým označenímČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
213.DPPosúdenie texturálnych parametrov vybraných druhov salám pri stanovených podmienkach skladovaniaČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / 1 Vojtek, M.
214.DPPosudzovanie kvality kávy pripravovanej rôznymi spôsobmi na základe obsahu prchavých látokBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
215.DizPPotenciál hydrolytických enzýmov mäsožravých rastlín pre bielo-zelené biotechnológieLibantová, J.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)D-ABTFBPPodrobnosti témy0 / 1--
216.BPPotenciálni producenti mykotoxínov v obilnináchBarboráková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Sova, J.
217.DPPotravinárske spracovanie semien tekvice a výliskov z tekvice pri výrobe cereálnych výrobkov.Bojňanská, T.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 2--
218.DizPPotravinové Neofóbie ako faktor pre vytvorenie a optimalizáciu potraviny na báze jedlého gélu.Vietoris, V.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)D-TEPSPUPodrobnosti témy0 / 1--
219.BPPovojník batátový - zdroj nutričných a bioaktívnych látok v straveMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
220.BPPozberové kazenie ovocia a zeleniny s dôrazom na vláknité mikroskopické hubyMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Turčáková, M.
221.DizPPredikcia sladovníckej kvality vybraných odrôd sladovníckeho jačmeňa v období skladovaniaMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)D-TEPSPUPodrobnosti témy0 / ----
222.BPPrestup ťažkých kovov v systéme pôda-vinič hroznorodý (Vitis vinifera)Lidiková, J.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Csere, F.
223.BPProbiotiká a ich možnosti využitia pri balení potravínPavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Kohutová, D.
224.DPProfil mastných kyselín v mäse kurčiat po aplikácii humínových kyselín a fytobiotík v ich výživeHaščík, P.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-VLUFAPZPodrobnosti témy1 / 1 Bodnárová, A.
225.DPPsychrotrofné baktérie z mliečnych výrobkov a ich schopnosť formovať biofilm in vitroDucková, V.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Makovic, M.
226.DizPRakytník rešetliakový v prevencii diabetických komplikácií ZDF potkanov - externaCapcarová, M.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)D-ABTFBPPodrobnosti témy0 / 1--
227.DizPReprodukčné parametre zajačej zveri (Lepus europaeus) vo voľnej prírode a vo farmovom chove Slamečka, J.Fakulta biotechnológie a potravinárstvaD-BIOFBPPodrobnosti témy0 / 1--
228.BPRiziká interakcie obal - potravinaPavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Pilarčíková, K.
229.BPRiziká mikrovlnného ohrevu a jeho využitie pri úprave potravínTkáčová, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 2--
230.BPRiziká tepelnej úpravy potavínTkáčová, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-PTG
B-BKB
SPUPodrobnosti témy0 / 2--
231.BPRiziká z dovážaných potravínAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
232.BPRiziká z extra spracovaných potravínAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
233.BPRiziko kontaminácie lesných plodov ťažkými kovmi z oblasti HorehroniaMusilová, J.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Fedorková, S.
234.BPRizikové prvky a ich negatívny účinok na zdravie človekaStanovič, R.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Szőkeová, V.
235.BPRizikové prvky vo vodáchStanovič, R.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Javorský, J.
236.DPRizikové prvky v orechochHarangozo, Ľ.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Ferencová, K.
237.BPSalmonela v rastlinách a priamo konzumovaných rastlinných potravináchMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Pavlov, T.
238.BPSkladovanie potravín v gastronomických prevádzkachMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / 1--
239.BPSkladovanie údržných potravín z hľadiska zachovania ich bezpečnosti a kvalityMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
240.DPSkúmanie účinku drieňa obyčajného (Cornus mas L.) na hematologické ukazovatele krvi ZDF potkanovKalafová, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--SPUPodrobnosti témy1 / 1 Šimonová, N.
241.BPSladové nápoje v gastronómiiSolgajová, M.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy1 / 1 Bodnárová, E.
242.DPSledovanie rizikových prvkov vo vodných zdrojochStanovič, R.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
243.DPSledovanie zmien v textúre vybraných druhov ovocia podľa stupňa zrelostiČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
244.BPSous vide príprava zeleniny.Mendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / 1--
245.BPSpôsoby odhaľovania nedeklarovaných prímesí do mäsových výrobkovBelej, Ľ.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / ----
246.DPSTANOVENIE ANTIBIOTICKEJ REZSITENCIE ENTEROKOKOV IZOLOVANýCH ZO SUROVíN žIVOčíšNEHO PôVODUKročko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
247.DPStanovenie textúry, obsahu soli a pH u vybraných tukov živočíšneho pôvoduČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
248.DPSúčasné stanovenie viacerých prvkov v plodniciach volne rastúcich húbMiššík, J.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
249.DPSúčasný trend výskytu vybraných alimentárnych ochorení na SlovenskuMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)--SPUPodrobnosti témy1 / 1 Sojáková, B.
250.BPŠaláty z čerstvej listovej zeleniny ako zdroj mikroorganizmov patogénych pre človekaMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Játiová, M.
251.DPTažké kovy a antinutričné látky vo vybraných druhoch rodu AllimLidiková, J.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
252.BPŤažké kovy vo vinárskych produktochTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)B-VINBSPUPodrobnosti témy0 / 1--
253.DPTechnológia výroby a využitie sušených rajčiakov.Mendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Draškovičová, D.
254.DPTechnologická kvalita súčasne pestovaných odrôd jačmeňa sladovníckehoSolgajová, M.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
255.BPTechnologická úprava pekárskych výrobkov mrazením a ich skladovanie (výhody, riziká)Mareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
256.DPTechnologické využitie povojníka batatového v potravinárstveMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
257.BPTetracyklín protekčné proetínyHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
258.BPTranskriptomická analýza mikroorganizmovMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
259.DPTranslokácia vybraných prvkov vo fruktifikačných orgánoch jedlých divorastúcich húbÁrvay, J.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
260.DPÚčinky drieňa obyčajného (Cornus mas L.) na lipidový profil krvi ZDF potkanovKalafová, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--SPUPodrobnosti témy1 / 1 Bertová, L.
261.BPÚčinok CMTI na mikroskopickú štruktúru vybraných orgánov Zucker diabetic fatty (ZDF) potkanovMassanyi, P.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 3--
262.DPÚčinok CMTI na mikroskopickú štruktúru vybraných orgánov Zucker diabetic fatty (ZDF) potkanovMassanyi, P.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy0 / 3--
263.BPÚčinok endokrinných disruptorov na endotelové bunkyLukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 2--
264.BPÚprava mäsa pôsobením nízkych teplôt z hľadiska kvality a bezpečnostiČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Szvorák, L.
265.DPVláknité mikroskopické huby v zrnách jačmeňaMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Boldišová, D.
266.BPVoda v potravinách a vo výžive človekaLidiková, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti témy0 / 1--
267.DPVplyv aplikácie drieňa obyčajného (Cornus mas L.) na ukazovatele lipidového profilu v sére ZDF potkanovKalafová, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--SPUPodrobnosti témy1 / -- Bertová, A.
268.DPVplyv aplikácie drieňa obyčajného (Cornus mas L.) na pečeňový profil krvi ZDF potkanovKalafová, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--SPUPodrobnosti témy1 / 1 Fuzyová, E.
269.DPVplyv aplikácie glyfosátu na zloženie komunity mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
270.BPVplyv aplikácie kompostov na biologické ukazovatele kvality a zdravia v pôdeJavoreková, S.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
271.BPVplyv aplikácie kvercetínu na antioxidačný profil reprodukčného tkaniva ZDF potkanovTvrdá, E.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
272.BPVplyv aplikácie kvercetínu na oxidatívne charakteristiky reprodukčného tkaniva ZDF potkanovTvrdá, E.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
273.DPVplyv aplikácie MCPA na zloženie komunity mikroorganizmov v pôdeMedo, J.Katedra mikrobiológie (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
274.DPVplyv aplikácie rôznych druhov syrov na kvalitu párkovKročko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
275.DPVplyv endokrinných disruptorov na steroidogenézu modelových systémov.Lukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / ----
276.DPVplyv endokrinných disruptorov na steroidogenézu modelových systémov.Lukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / -- Lončar, K.
277.DPVPLYV EXTRAKTOV Z TYMIANU A PAMAJORÁNU NA KVALITU BRATISLAVSKÝCH PÁRKOVKročko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
278.DPVplyv extraktu z kôry Terminalia bellerica Roxb. na ovariálne funkcie ošípaných in vitroKolesárová, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)I-BII
I-ABI
FBPPodrobnosti témy0 / 1--
279.DizPVplyv inovatívnych spôsobov spracovania zeleniny na kvalitatívne parametre hotových produktov (externá téma)Bobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)D-TEPFBPPodrobnosti témy0 / 1--
280.BPVplyv kadmia, olova a zinku na ľudský organizmusStanovič, R.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Lóžiová, K.
281.BPVplyv klimatických zmien na výskyt a toxinogenitu vláknitých mikroskopických húb v potravinárskych komoditáchMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKB
B-APB
FBPPodrobnosti témy0 / 1--
282.DPVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
283.DPVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovovMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-VLUFAPZPodrobnosti témy0 / 1--
284.DPVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakochMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-VLUFAPZPodrobnosti témy0 / 1--
285.DPVplyv kontaminácie pôdy rizikovými kovmi na obsah bioaktívnych látok v zemiakochMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
286.DPVplyv kotvičníka zemného (Tribulus terrestris) na aktivitu Leydigových buniekLukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / 1 Gašparíková, R.
287.BPVplyv kvasenia muštu s využitím aktívnych suchých vínnych kvasiniek na senzorický profil vínaCzako, P.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-VINBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
288.DPVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Piškaninová, M.
289.DPVplyv odrody na kumuláciu rizikových kovov a obsah bioaktívnych látok v povojníku batátovomMusilová, J.Katedra chémie (FBP)I-VLUFAPZPodrobnosti témy0 / 1--
290.DPVplyv odrody, obrábania pôdy a hnojenia na kumuláciu kobaltu do zrna jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)I-BKISPUPodrobnosti témy0 / 1--
291.BPVplyv oxidatívneho stresu na viabilitu karcinómových buniekLukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / -- Kocifajová, K.
292.DizPVplyv pergy na kvalitatívne parametre mäsa a vajec hydinyKalafová, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)D-TEPFBPPodrobnosti témy0 / 1--
293.BPVplyv pesticídov a hnojív na aktivitu mikroorganizmovJavoreková, S.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBSPUPodrobnosti témy0 / 1--
294.BPVplyv pesticídov na variabilitu spoločenstva mikroorganizmov v pôde.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / ----
295.DPVplyv polyfenolických biomolekúl na parametre kvality spermiíTvrdá, E.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Dianová, L.
296.DPVplyv polyfenolických biomolekúl na antioxidačný profil ejakulátovTvrdá, E.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)I-ATIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
297.DPVplyv polyfenolických biomolekúl na antioxidačný profil krviTvrdá, E.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Bažány, D.
298.DPVplyv polyfenolických biomolekúl na biochemický a endokrinný profil krviTvrdá, E.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)I-ATIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
299.DPVplyv pozberového dozrievania na technologickú kvalitu vybraných odrôd jačmeňa sladovníckehoSolgajová, M.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNISPUPodrobnosti témy0 / 1--
300.DPVplyv prídavku bezlepkovej múky na kvalitu medovníkaSolgajová, M.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Valachovič, D.
301.DPVplyv prídavku extraktu granátového jablka na ukazovatele kvality mäsového výrobkuBobko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNISPUPodrobnosti témy0 / 1--
302.DPVPLYV PRÍDAVKU KOMERČNEJ KORENIACEJ ZMESI NA KVALITU TTNMVKročko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
303.DPVplyv prídavku sušených zemiakov na kvalitu pekárskych výrobkovMareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
304.BPVplyv redukcie hrozna na kvalitu vínaCzako, P.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-VINBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
305.DPVplyv rôznej doby skladovania na fyzikálno-chemické vlastnosti mäsaTkáčová, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNI
I-BKI
SPUPodrobnosti témy0 / 2--
306.DPVplyv Sambucus nigra na ovariálne funkcie ošípaných in vitroKolesárová, A.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
307.DPVplyv síry a draslíka pri výžive cibuľovej zeleniny FZKI (záhradníctvo) DPLidiková, J.Katedra chémie (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
308.DPVplyv skladovania na technologickú kvalitu obilnín (potravinárska pšenica, sladovnícky jačmeň...)Mareček, J.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
309.BPVplyv spracovania na nutričné a fyzikálno-chemické vlastnosti rýbPavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / 1--
310.BPVplyv štartovacích kultúr baktérií na priebeh kvasenia zeleninyHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABTBSPUPodrobnosti témy0 / 1--
311.BPVplyv ťažkých kovov na kvalitu cibuľovínLidiková, J.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Pecníková, M.
312.DPVplyv teploty na antibiotickú rezistenciu a citlivosť u vybraných druhov baktériíHleba, L.Katedra mikrobiológie (FBP)I-ABIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
313.BPVplyv utlačenia pôdy agrotechnikou na aktivitu a početné zastúpenie mikroorganizmovJavoreková, S.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBSPUPodrobnosti témy0 / 1--
314.DPVplyv vybraných rastlinných silíc na potravinársky významných zástupcov rodu RhizopusTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Volčková, V.
315.DPVplyv vybraných rastlinných silíc na rast Botrytis cinereaTančinová, D.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 2--
316.DPVplyv vybraných technologických parametrov na fyziologické vlastnosti zrna jačmeňa sladovníckehoDráb, Š.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Pivodová, D.
317.DPVybrané pestovateľské faktory vo vzťahu k obsahom železa v zrne v odrodách jačmeňa siatehoTrebichalský, P.Katedra chémie (FBP)I-BKISPUPodrobnosti témy0 / ----
318.BPVýroba a hodnotenie masti a vedľajších produktovČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--FBPPodrobnosti témy2 / 1 Štefáneková, M.
Répássyová, I.
319.BPVýroba a význam smoothie nápojov vo výžive a v gastronómiiMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy1 / 1 Miková, S.
320.BPVýroba ekologických mliečnych výrobkovČuboň, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
321.DizPVýskum variability chemoprotektívnych látok v cesnaku medveďom (Allium ursinum L.) indukovanej agroenvironmentálnymi a technologickými faktormiLidiková, J.Katedra chémie (FBP)D-TEPFBPPodrobnosti témy0 / ----
322.BPVýskyt a aktivita mikroorganizmov v pôde po aplikácii kompostovJavoreková, S.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBSPUPodrobnosti témy0 / 1--
323.BPVýskyt a detekcia falšovania potravinárskych výrobkov na Slovensku a v EÚBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
324.DPVýskyt mikromycét v peľoch slovenského a ukrajinského pôvoduFelšöciová, S.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
325.BPVýskyt potenciálnych producentov mykotoxínov na obilninách slovenského pôvoduMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Martincová, M.
326.DPVýskyt potenciálnych producentov mykotoxínov na obilninách slovenského pôvodu so zameraním na poľné mikroskopické hubyMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIASPUPodrobnosti témy0 / 1--
327.DPVýskyt vláknitých mikroskopických húb vo vybraných včelích produktoch a výrobkochMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Mančíková, V.
328.DPVýskyt zástupcov rodu Alternaria vo vybraných obilninách slovenského pôvoduMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Virágová, K.
329.DPVytvorenie genetického nástroja na identifikáciu danielieho mäsa na úrovni jedincaŽidek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 2--
330.DPVytvorenie genetického nástroja na identifikáciu muflónieho mäsa na úrovni jedincaŽidek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 2--
331.DPVytvorenie genetického nástroja na identikáciu rýb na úrovni línieŽidek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 2--
332.BPVyužitie a význam chmeľu a chmeľových preparátov pri výrobe nápojovSolgajová, M.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / 1--
333.BPVyužitie absorbérov oxidu uhličitého pre balenie potravínPavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Haško, M.
334.DPVyužitie alternatívnych surovín pri výrobe bezlepkových produktovBojňanská, T.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
335.BPVyužitie alternatívnych surovín pri výrobe potravín rastlinného pôvoduBojňanská, T.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / 2--
336.BPVyužitie bakteriocínov pri balení poravínPavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / 1 Miková, M.
337.BPVyužitie fytonutrientov pri výrobe mäsových výrobkov s cieľom zvyšovania ich kvality a bezpečnostiBobko, M.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Dzurjovčin, S.
338.DizPVyužitie konsenzuálneho modelu posudzovania produktov a AI prístupy pre selekciu hodnotiteľovVietoris, V.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)D-TEPSPUPodrobnosti témy0 / 1--
339.BPVyužitie menej známych druhov zeleniny vo výžive a gastronómii.Mendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy0 / 1--
340.BPVyužitie mikroorganizmov zo skupiny PGPB na prípravu biopreparátovMaková, J.Katedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
341.BPVyužitie mikroskopických húb v produkcii potravínMašková, Z.Katedra mikrobiológie (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Dubjaková, T.
342.BPVyužitie moderných analytických metód na určenie zloženia pravých ovocných destilátovŠnirc, M.Katedra chémie (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
343.DizPVyužitie modularity endotelových buniek v obranných mechanizmochLukáč, N.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)D-MBIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
344.BPVyužitie nanotechnológií pri produkcií potravínBelej, Ľ.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
345.DPVyužitie necukorných sladidiel pri výrobe ovocných džemov z pohľadu kvality a zdravotnej bezpečnosti.ojov.Mendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
346.BPVyužitie netradičných surovín v pekárskych technológiách vo vzťahu k potenciálnym rizikám ich aplikácie.Bojňanská, T.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 2--
347.BPVyužitie potenciálu digitálnej PCR v biotechnológiách.Tomka, M.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)B-ABTBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Čerteková, S.
348.BPVyužitie požívateľných obalov na báze lipidov pre balenie potravínPavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Farbjaková, M.
349.DPVyužitie rôznych druhov ovocia a zeleniny pri výrobe funkčných nápojov.Mendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Koláriková, V.
350.BPVyužitie tradičných mliečnych výrobkov v regionálnej gastronómii SrbskaDucková, V.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy1 / 1 Privizer, A.
351.DPVyužitie vybraných druhov zeleniny pri výrobe sladených nátierokMendelová, A.Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)I-TNIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Michálková, T.
352.BPVyužitie živočíšnych bielkovín pri balení potravínPavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / 1 Beňušová, L.
353.DPVýznam a obsah bioaktívnych látok vo vybraných druhoch rodu AlliumLidiková, J.Katedra chémie (FBP)--SPUPodrobnosti témy1 / -- Slivková, B.
354.BPVýznam a nutričné zloženie kozieho mäsaHaščík, P.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-MZV
B-VLU
FAPZPodrobnosti témy0 / 1--
355.BPVýznam a nutričné zloženie mäsa vysokej raticovej zveriHaščík, P.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-VLU
B-MZV
FAPZPodrobnosti témy0 / 1--
356.BPVýznam bielkovín vo výžive človekaLidiková, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti témy1 / 1 Strempeková, S.
357.BPVýznam dusíkato-sírnej výživy pri pestovaní cibuľovín - FZKI (záhradníctvo, BP)Lidiková, J.Katedra chémie (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
358.BPVýznam remízok a prírodných koridorov ako rezervoárov entomopatogénnych húbKatedra mikrobiológie (FBP)B-ABBFBPPodrobnosti témy0 / ----
359.BPVýznam tukov vo výžive človekaLidiková, J.Katedra chémie (FBP)B-VLUFAPZPodrobnosti témy1 / 1 Lehotská, Z.
360.DPZákladné chemické ukazovatele studničných vôd v Nitrianskom regióneStanovič, R.Katedra chémie (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
361.DPZdravotné riziká vplyvu chemického zloženia kuracieho mäsa po aplikácii humínových kyselín a fytobiotík v ich výživeHaščík, P.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Šár, K.
362.DPZdravotné riziko zmien aminokyselinového zloženia mäsa kurčiat po aplikácii humínových kyselín a fytobiotík v ich výživeHaščík, P.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy1 / 1 Petrus, P.
363.BPZdroje a možnosti obsahu fytoestogénov v mliekuGolian, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / ----
364.DPZmeny fyzikálno-chemických vlastností tukov vplyvom ich skladovaniaTkáčová, J.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)I-TNISPUPodrobnosti témy0 / 2--
365.BPZmeny vitamínov počas skladovania a spracovania potravín.Pavelková, A.Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)B-PTGFBPPodrobnosti témy1 / 1 Kačmár, M.
366.BPZmeny v obsahu polyfenolických látok v potravinách v priebehu skladovania a spracovaniaTimoracká, M.Katedra chémie (FBP)B-APBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
367.DPZmrazovanie oocytov hovädzieho dobytkaChrenek, P.Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)--FBPPodrobnosti témy1 / 1 Frohnová, V.
368.DPŽerucha peruánska a jej vplyv na samčí reprodukčný systém králikovSlanina, T.Katedra fyziológie živočíchov (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / ----