Prehľad vypísaných tém - Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Fakulta:
Program:
Vedúci témy:

* | A | F | H | Ch | M | O | P | R | Š | Ú | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoProgramUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.DPAtraktívnosť multidruhových štiav z hľadiska preferencie konzumentovMezey, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
2.DPFytochemikálie pre podporu zdravia a vitality.Jedlička, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
3.DPFyziologické vädnutie hrozna - vplyv stanovišťa, odrody a agrotechniky na výskyt a rozsah poškodenia hroznaBernáth, S.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--FZKIPodrobnosti témy0 / 2--
4.DPHodnotenie kvetnej biológie orecha kráľovského (Juglans regia)Paulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
5.DPCharakteristika vinohradnícko-vinárskej produkcie vo vybranej vinárskej oblasti Spolkovej republiky NemeckoPintér, E.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
6.BPChoroby orecha kráľovského (Juglans regia L.)Paulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
7.BPMožnosti pestovania aceroly – barbadoskej čerešne (Malpigia glabra) v podmienkach strednej EurópyMezey, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy2 / 1 Švidroňová, Ž.
Babic, D.
8.BPObnova starých výsadieb ovocných drevínPaulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy1 / -- Brišák, R.
9.DPPorovnanie praktík statického a dynamickéhom odkaľovania muštu a ich vplyvu na kvalitatívne parametre vínaAiler, Š.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy1 / 1 Achberger, J.
10.BPRozmnožovanie orecha kráľovského (Juglans regia)Paulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
11.BPŠkodlivosť psoty broskyňovej (Anarsia lineatella Zeller) vo výsadbách broskýňPaulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
12.BPÚdržba a renovácia výsadieb starých ovocných drevínPaulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)B-ZBCFZKIPodrobnosti témy1 / 1 Schieberová, M.
13.BPVplyv druhu flotačného média na kvalitatívne parametre vínaAiler, Š.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy1 / 1 Špačinský, M.
14.DPVplyv magnetizmu na senzorické vlastnosti vybraných druhov vínJedlička, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
15.DPVplyv vlahových pomerov na rast a parametre plodov zemolezu kamčatského (Lonicera kamtschatica (Sevast.) Pojark.) (Juglans regia)Paulen, O.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--
16.BPVplyv vybraných faktorov na diferenciáciu súkvetí viniča hroznorodého (Vitis vinifera L.)Bernáth, S.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 2--
17.BPVýroba fortifikovaných bielych a červených vínPintér, E.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy1 / 1 Fedorová, E.
18.BPVýroba ovocných vínPintér, E.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy1 / -- Brugerová, R.
19.BPVyužitie potenciálu pestovateľského ročníka pri prezentácii vína vo vertikálnej zážitkovej enogastronómiiAiler, Š.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / ----
20.BPVýznam a využitie interšpecifických odrôd viniča v ekologickom vinohradníctveBernáth, S.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 2--
21.BPVýznam biologického pestovania viniča hroznorodého z hľadiska trvalo udržateľného rozvojaBernáth, S.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 2--
22.DPZávislosť kvalitatívnych a kvantitatívnych parametrov hrozna na pozícii strapcov na viničnom kreBernáth, S.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 2--
23.BPZdravotný význam bioaktívnych látok rastlinného pôvoduJedlička, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)B-VLUSPUPodrobnosti témy0 / 1--
24.BPZdravotný význam bioaktívnych látok rastlinného pôvoduJedlička, J.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)B-VLUFAPZPodrobnosti témy0 / 1--
25.DPZhodnotenie vinohradníckej a vinárskej výroby a ich optimalizácia vo vybranom vinárskom podnikuPintér, E.Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)--SPUPodrobnosti témy0 / 1--