Summary of topics offered - Department of Vegetable Production (FZKI)

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Type of thesis:
Study programme:
Topic supervisor:

* | H | K | O | T | Ú | V | Z

Ord.TypeTopicThesis supervisorSupervising departmentStudy programmeTrackIntended forDetailsOccupied/Max.Project participants
1.BTHericium sp. – huba s vysokým potenciálomGolian, M.Department of Vegetable Production (FZKI)SUADetails of topic0 / 1--
2.DTHodnotenie dynamiky zmien obsahu celkových karotenoidov v plodoch rôznych genotypov rajčiaka jedlého pestovaných v hydroponickom substráteHegedűsová, A.Department of Vegetable Production (FZKI)FZKIDetails of topic1 / 1 Bajus, M.
3.DTHodnotenie dynamiky zmien obsahu vybraných antioxidantov v plodoch rôznych genotypov tekvice mošusovej (Cucurbita moschata Duch.) počas skladovania mrazenímHegedűsová, A.Department of Vegetable Production (FZKI)FZKIDetails of topic0 / 1--
4.BTHodnotenie fyzikálnych parametrov u vybraných odrôd tekvice mošusovej (Cucurbita moschata Duch.)Andrejiová, A.Department of Vegetable Production (FZKI)B-ZBCSUADetails of topic1 / 1 Žolnerová, S.
5.DTHodnotenie kvality slovenskej a zahraničnej produkcie rajčiakovŠlosár, M.Department of Vegetable Production (FZKI)I-ZHISUADetails of topic1 / 1 Marušicová, L. L.
6.BTHodnotenie morfologických znakov a kvantitatívnych parametrov vybraných odrôd rebarbory vlnitej (Rheum rhabarbarum L.)Andrejiová, A.Department of Vegetable Production (FZKI)SUADetails of topic1 / 1 Mihaľ, M.
7.BTHodnotenie obsahu karotenoidov v pldooch ibišteka jedlého (okry)Šlosár, M.Department of Vegetable Production (FZKI)SUADetails of topic1 / -- Jančovič, R.
8.BTHodnotenie vybraných morfologických kvantitatívnych parametrov úrody ibišteka jedlého (okry)Šlosár, M.Department of Vegetable Production (FZKI)B-ZBCSUADetails of topic1 / -- Hudák, D.
9.DTHodnotenie vybraných obsahových látok v rebarbore vlnitej (Rheum rhabarbarum L.)Andrejiová, A.Department of Vegetable Production (FZKI)SUADetails of topic0 / 1--
10.DTKmeňová variabilita druhu Pleurotus ostreatusGolian, M.Department of Vegetable Production (FZKI)SUADetails of topic0 / 1--
11.DTKvalitatívne ukazovatele vybraných zástupcov koreninových rastlín v závislosti od foliárnej aplikácie hnojiva StercosulMezeyová, I.Department of Vegetable Production (FZKI)FZKIDetails of topic1 / 1 Ivan, O.
12.BTKvantitatívne ukazovatele a obsah silíc vo vybraných zástupcoch koreninových rastlín v závislosti od foliárnej aplikácie hnojiva StercosulMezeyová, I.Department of Vegetable Production (FZKI)FZKIDetails of topic1 / 1 Firkaľ, O.
13.DTObsah vitamínu C a refraktometrickej sušiny v jedlých klíčkoch, výhokoch a listoch vybraných druhov zelenínValšíková-Frey, M.Department of Vegetable Production (FZKI)I-ZHIFZKIDetails of topic0 / 1--
14.BTTechnológia pestovania druhu Stropharia rugoso-annulataGolian, M.Department of Vegetable Production (FZKI)SUADetails of topic0 / 1--
15.BTÚprava koreninových a aromatických rastlín ako potenciálnych aditív pri fortifikácii ovocno - zeleninových štiavMezeyová, I.Department of Vegetable Production (FZKI)FZKIDetails of topic1 / 1 Ušáková, M.
16.DTVplyv magnetického poľa na obsah vitamínu C a refraktometrickej sušiny klíčkoch a výhokoch vybraných druhov liečivých a aromatických rastlínValšíková-Frey, M.Department of Vegetable Production (FZKI)I-ZHIFZKIDetails of topic0 / 1--
17.BTVplyv pozberového spracovania na vybrané kvalitatívne parametre osiva bazalky Tulsi a černušky siatejMezeyová, I.Department of Vegetable Production (FZKI)FZKIDetails of topic1 / 1 Medek, M.
18.BTVplyv vybraného prípravku na elimináciu stresových faktorov pri kontajnerovom pestovaní zeleninyGolian, M.Department of Vegetable Production (FZKI)SUADetails of topic0 / 1--
19.DTVyužitie koreninových a aromatických rastlín v balkónových kompozíciach Vysokých TatierKóňa, J.Department of Vegetable Production (FZKI)SUADetails of topic0 / 1--
20.DTZávislosť obsahu bioaktívnych látok v hlive ustricovitej od zloženia pestovateľského substrátuGolian, M.Department of Vegetable Production (FZKI)SUADetails of topic0 / 1--
21.DTZmeny v obsahu vybraných antioxidantov, cukrov a kyselín v rebarbore vlnitej v závislosti na tepelných úpravách pri výrobe zeleninových štiavMezeyová, I.Department of Vegetable Production (FZKI)FZKIDetails of topic1 / 1 Brezániová, M.