Prehľad vypísaných tém - Katedra zeleninárstva (FZKI)

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Typ práce:
Študijný program:
Vedúci témy:

* | H | Ch | K | M | O | T | Ú | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoŠtudijný programZameranieUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.BPHericium sp. – huba s vysokým potenciálomGolian, M.Katedra zeleninárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
2.DPHodnotenie dynamiky zmien obsahu celkových karotenoidov v plodoch rôznych genotypov rajčiaka jedlého pestovaných v hydroponickom substráteHegedűsová, A.Katedra zeleninárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy1 / 1 Bajus, M.
3.DPHodnotenie dynamiky zmien obsahu vybraných antioxidantov v plodoch rôznych genotypov tekvice mošusovej (Cucurbita moschata Duch.) počas skladovania mrazenímHegedűsová, A.Katedra zeleninárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy0 / 1--
4.BPHodnotenie fyzikálnych parametrov u vybraných odrôd tekvice mošusovej (Cucurbita moschata Duch.)Andrejiová, A.Katedra zeleninárstva (FZKI)B-ZBCSPUPodrobnosti témy1 / 1 Žolnerová, S.
5.DPHodnotenie kvality slovenskej a zahraničnej produkcie rajčiakovŠlosár, M.Katedra zeleninárstva (FZKI)I-ZHISPUPodrobnosti témy1 / 1 Marušicová, L. L.
6.BPHodnotenie morfologických znakov a kvantitatívnych parametrov vybraných odrôd rebarbory vlnitej (Rheum rhabarbarum L.)Andrejiová, A.Katedra zeleninárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Mihaľ, M.
7.BPHodnotenie obsahu karotenoidov v pldooch ibišteka jedlého (okry)Šlosár, M.Katedra zeleninárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy1 / -- Jančovič, R.
8.BPHodnotenie vybraných morfologických kvantitatívnych parametrov úrody ibišteka jedlého (okry)Šlosár, M.Katedra zeleninárstva (FZKI)B-ZBCSPUPodrobnosti témy1 / -- Hudák, D.
9.DPHodnotenie vybraných obsahových látok v rebarbore vlnitej (Rheum rhabarbarum L.)Andrejiová, A.Katedra zeleninárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
10.BPCharakteristika divorastúcich rastlín a ich obsahové látkyHegedűsová, A.Katedra zeleninárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy1 / 1 Perútková, P.
11.DPKmeňová variabilita druhu Pleurotus ostreatusGolian, M.Katedra zeleninárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Škarba, M.
12.DPKvalitatívne ukazovatele vybraných zástupcov koreninových rastlín v závislosti od foliárnej aplikácie hnojiva StercosulMezeyová, I.Katedra zeleninárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy1 / 1 Ivan, O.
13.BPKvantitatívne ukazovatele a obsah silíc vo vybraných zástupcoch koreninových rastlín v závislosti od foliárnej aplikácie hnojiva StercosulMezeyová, I.Katedra zeleninárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy1 / 1 Firkaľ, O.
14.BPMožnosti pestovania papriky zeleninovej (Capsicum annuum L.) v severných podmienkach SlovenskaAndrejiová, A.Katedra zeleninárstva (FZKI)B-ZBCFZKIPodrobnosti témy1 / 1 Ondrušek, S.
15.DPObsah vitamínu C a refraktometrickej sušiny v jedlých klíčkoch, výhokoch a listoch vybraných druhov zelenínValšíková-Frey, M.Katedra zeleninárstva (FZKI)I-ZHIFZKIPodrobnosti témy1 / 1 Šebová, L.
16.BPTechnológia pestovania druhu Stropharia rugoso-annulataGolian, M.Katedra zeleninárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
17.BPÚprava koreninových a aromatických rastlín ako potenciálnych aditív pri fortifikácii ovocno - zeleninových štiavMezeyová, I.Katedra zeleninárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy1 / 1 Ušáková, M.
18.DPVplyv magnetického poľa na obsah vitamínu C a refraktometrickej sušiny klíčkoch a výhokoch vybraných druhov liečivých a aromatických rastlínValšíková-Frey, M.Katedra zeleninárstva (FZKI)I-ZHIFZKIPodrobnosti témy1 / 1 Žáčiková, M.
19.BPVplyv pozberového spracovania na vybrané kvalitatívne parametre osiva bazalky Tulsi a černušky siatejMezeyová, I.Katedra zeleninárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy1 / 1 Medek, M.
20.BPVplyv termínu vegetatívneho množenia na zakoreňovanie menej známych odrôd koreninových rastlínMezeyová, I.Katedra zeleninárstva (FZKI)B-ZBCFZKIPodrobnosti témy1 / 1 Malíková, P.
21.BPVplyv vybraného prípravku na elimináciu stresových faktorov pri kontajnerovom pestovaní zeleninyGolian, M.Katedra zeleninárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy1 / 1 Tánczosová, M.
22.DPVyužitie koreninových a aromatických rastlín v balkónových kompozíciach Vysokých TatierKóňa, J.Katedra zeleninárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
23.BPVyužitie kvitnúcich okrasných rastlín v gastronómiiValšíková-Frey, M.Katedra zeleninárstva (FZKI)B-ZBCFZKIPodrobnosti témy1 / 1 Janotíková, T.
24.BPVyužitie záhradníckych plodín vo floristikeValšíková-Frey, M.Katedra zeleninárstva (FZKI)B-ZBCFZKIPodrobnosti témy1 / 1 Dzíbelová, A.
25.DPZávislosť obsahu bioaktívnych látok v hlive ustricovitej od zloženia pestovateľského substrátuGolian, M.Katedra zeleninárstva (FZKI)SPUPodrobnosti témy0 / 1--
26.BPZelenina a jej miesto pri liečbe sekundárnej anémieAndrejiová, A.Katedra zeleninárstva (FZKI)B-ZBCFZKIPodrobnosti témy0 / 1--
27.DPZmeny v obsahu vybraných antioxidantov, cukrov a kyselín v rebarbore vlnitej v závislosti na tepelných úpravách pri výrobe zeleninových štiavMezeyová, I.Katedra zeleninárstva (FZKI)FZKIPodrobnosti témy1 / 1 Brezániová, M.