Prehľad vypísaných tém - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedúci témy:

* | A | D | G | Ch | K | M | N | O | P | R | S | Ú | V | Z

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoProgramUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.BPAkceptácia potravín so zníženým obsahom soli zo strany spotrebiteľaČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBSPUPodrobnosti témy0 / 1--
2.BPAnalýza pocitu vnemu horkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
3.BPAnalýza pocitu vnemu chuti umami v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
4.BPAnalýza pocitu vnemu sladkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
5.BPAnalýza pocitu vnemu slanej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
6.BPAnalýza pocitu vnemu tukovej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
7.BPAntioxidačná aktivita vybraných druhov kávyBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
8.BPAntioxidačná aktivita vybraných zložiek potravínBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
9.BPDetekcia mliečnych proteínovZajác, P.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
10.DPDetekcia zložiek C. arabica súvisiacich s kvalitou nápojaBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
11.DPDetekcia zložiek C. canephora súvisiacich s kvalitou nápojaBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
12.BPGény súvisiace s vnímaním sladkej chutiŽidek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
13.BPCharakteristika proteínov kravského mliekaZajác, P.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKPFBPPodrobnosti témy0 / 1--
14.DPKontrola dusičnanov a dusitanov v rôznych zdrojoch pitnej vody na severnom svahu Levočských vrchovAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
15.DPKontrola kvality fyzikálnych vlastností vajec z domáceho a farmového chovuAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
16.DPKontrola kvality fyzikálnych vlastností vajec z rôznych domácich chovovAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
17.DPKontrola kvality pitnej vody na farme chovu hovädzieho dobytka z aspektu obsahu dusičnanov a dusitanovAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
18.BPMetódy izolácie mliečnych proteínovZajác, P.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
19.DPNávrh vhodných genetických markerov na autentifikáciu mlieka a mliečnych výrobkov na úrovni druhu a plemenaČapla, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKISPUPodrobnosti témy0 / 1--
20.DPOxidačná stabilita kurčacieho mäsa vplyvom biologicky účinnej látky v závislosti od doby skladovaniaAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
21.BPPerspektívy zlepšenia atribútov kvality a bezpečnosti potravín ich ošetrením metódou vysokého tlakuČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Štefaňák, M.
22.DPPorovnanie rozdielnych systémov chovu na fyzikálne vlastnosti vajecAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
23.DPPorovnanie texturálnych atribútov vybraných produktov bez a s prideleným špecifickým označenímČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
24.DPPosúdenie texturálnych parametrov vybraných druhov salám pri stanovených podmienkach skladovaniaČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / 1--
25.DPPosudzovanie kvality kávy pripravovanej rôznymi spôsobmi na základe obsahu prchavých látokBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
26.BPRiziká z dovážaných potravínAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
27.BPRiziká z extra spracovaných potravínAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
28.DPSledovanie zmien v textúre vybraných druhov ovocia podľa stupňa zrelostiČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
29.BPSpôsoby odhaľovania nedeklarovaných prímesí do mäsových výrobkovBelej, Ľ.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / ----
30.DPStanovenie textúry, obsahu soli a pH u vybraných tukov živočíšneho pôvoduČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKIFBPPodrobnosti témy0 / 1--
31.BPÚprava mäsa pôsobením nízkych teplôt z hľadiska kvality a bezpečnostiČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy1 / 1 Szvorák, L.
32.BPVýskyt a detekcia falšovania potravinárskych výrobkov na Slovensku a v EÚBobková, A.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
33.DPVytvorenie genetického nástroja na identifikáciu danielieho mäsa na úrovni jedincaŽidek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 2--
34.DPVytvorenie genetického nástroja na identifikáciu muflónieho mäsa na úrovni jedincaŽidek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 2--
35.DPVytvorenie genetického nástroja na identikáciu rýb na úrovni línieŽidek, R.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--SPUPodrobnosti témy0 / 2--
36.BPVyužitie nanotechnológií pri produkcií potravínBelej, Ľ.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / 1--
37.BPZákladné nutričné charakteristiky králičieho mäsaKatedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)--FBPPodrobnosti témy0 / ----
38.BPZdroje a možnosti obsahu fytoestogénov v mliekuGolian, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBPPodrobnosti témy0 / ----