Summary of topics offered - Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)

Application shows list of current and approved topics offered under the selected department or under all its subordinate departments. You can limit the list of topics by the following criteria:

Use the following filter to restrict the displayed records.

Type of thesis:
Programme:
Topic supervisor:

* | A | B | D | F | G | H | Ch | O | P | Ú | V | Z

Ord.TypeTopicThesis supervisorSupervising departmentProgramme
Intended for
DetailsOccupied/Max.
Project participants
1.
BTAnalýza pocitu vnemu horkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
2.
BT
Analýza pocitu vnemu chuti umami v závislosti na genetickú predispozíciu.Židek, R.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFSDetails of topic0 / 1--
3.BTAnalýza pocitu vnemu sladkej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
4.
BT
Analýza pocitu vnemu slanej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Židek, R.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFSDetails of topic
0 / 1
--
5.
BT
Analýza pocitu vnemu tukovej chuti v závislosti na genetickú predispozíciu.
Židek, R.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFSDetails of topic
0 / 1
--
6.
BT
Autentifikácia biopotravínBobková, A.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
7.
DT
Bezpečnosť mliečnych výrobkov a ich konzumácia žiakmi
Kozelová, D.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
I-FSCFBFS
Details of topic
0 / 1--
8.
DT
Detekcia kofeínu ako markera kvality a obľúbenosti kávy
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
I-FSCFBFSDetails of topic0 / 1--
9.
DT
Detekcia zložiek C. canephora súvisiacich s kvalitou nápojaDepartment of Food Hygiene and Safety (FBFS)I-FSCFBFS
Details of topic
0 / 2
--
10.
BT
Falšovanie a autentifikácia kávy a výrobkov s prídavkom kávy
Bobková, A.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
B-BKB
SUA
Details of topic
1 / 1 Brenesselová, A.
11.
BT
Gastronomické podujatia vo vybranom regióne
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-FTGFBFS
Details of topic
0 / 2
--
12.BTGastronomické podujatia vo vybranom regióneKozelová, D.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)B-FTGFBFS
Details of topic
0 / 2--
13.BT
Gény súvisiace s vnímaním sladkej chuti
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
14.DTHodnotenie oxidačnej stability chladených kurčacích stehien po aplikácii pamajoránovej siliceAngelovičová, M.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
I-FSCFBFS
Details of topic
0 / 1
--
15.
DTHodnotenie vybraných zložiek kávy s antioxidačným potenciálomBobková, A.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic0 / 1--
16.
DT
Cholesterol v kurčacom mäse po aplikácii rozličných druhov a kombinácie rastlinných silícDepartment of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFSDetails of topic
0 / 1
--
17.
DT
Oxidačná stabilita chladených kurčacích stehien po aplikácii pamajoránovej silice
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1--
18.
DT
Oxidačná stabilita mrazených kurčacích stehien po aplikácii pamajoránovej silice
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
19.
BT
Perspektívy zlepšenia atribútov kvality a bezpečnosti potravín ich ošetrením metódou vysokého tlaku
Čurlej, J.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
20.DT
Posúdenie texturálnych parametrov vybraných druhov salám pri stanovených podmienkach skladovania
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
--
FBFS
Details of topic1 / 1
21.DT
Profil mastných kyselín jahniat v systéme pasienkového chovu
Angelovičová, M.Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
I-FSC
FBFS
Details of topic
0 / 1--
22.
BTÚprava mäsa pôsobením nízkych teplôt z hľadiska kvality a bezpečnostiČurlej, J.
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1
--
23.
BTVplyv genotypu a pestovateľského prostredia na kvalitu kávy
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
B-BKB
FBFS
Details of topic
0 / 1--
24.
BT
Zdroje a možnosti obsahu fytoestogénov v mlieku
Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)
B-BKB
FBFSDetails of topic0 / ----