Prehľad vypísaných tém - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)

Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedúci témy:

* | A | B | D | F | G | H | Ch | O | P | Ú | V | Z

Por.
Typ
Názov témy
Vedúci práceGarantujúce pracovisko
Program
Určené prePodrobnosti
Obsadené/Max
Riešitelia
1.
BP
Perspektívy zlepšenia atribútov kvality a bezpečnosti potravín ich ošetrením metódou vysokého tlakuČurlej, J.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)B-BKBFBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--
2.
DP
Posúdenie texturálnych parametrov vybraných druhov salám pri stanovených podmienkach skladovaniaČurlej, J.
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)
--
FBP
Podrobnosti témy
1 / 1
Vojtek, M.
3.
DP
Profil mastných kyselín jahniat v systéme pasienkového chovuAngelovičová, M.Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)I-BKI
FBP
Podrobnosti témy
0 / 1
--